• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders saati fiyati

Maestro78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
111
50
98
Merhaba oğlum var 1 sınıf b nde vardiyali çalışıyorum evden fakat ders çalışması ve cin online ders harici günlük veya iki güne bir yardımcı abla gibi bir iki saatligin biri gelse ders saatleri ne kadardı bilginiz var mı. Henuz öğretmen bir aciklama yapmadı online ders saatleri ve günleri belli olmadığı için araştırma içindeyim bilgi verebilir.misiniz.

İlkokula 40-45 dk 100 liraya veriyorum ben. Öğrenci bulursanız daha uygun olur fiyat.
1. Sınıf çocuğu 2 saat dersin başında oturmaz, otursa da öğrenmez.

1 saate 100 lira veriyor bir arkadasim. Ilkokul onlarin da. Haftada 5 gun 1er saat cagiriyor ogretmeni.2 saat bir gun icin fazla bence. Konsantrasyon dagilir tamamen.

Konu komşu bir üniversite öğrencisini elli liraya ayarlayabilirsiniz bence rahatlıkla. Benim yabancı arkadaşlarım saati 60dan dil dersi veriyor mesela her yaş grubuna.
İllaha ki öğretmen olsun derseniz yukarıda bilen arkadaşlar yazmışlar saati 100 diye

Ne yazdınız ne yazmak istediniz acaba allah aşkına bi post açarken düzgün cümleler kurun ya

Kuzenim öğrenci. 1.sınıf öğrencisine haftada 300 e gidiyor. Gerçekten fazla ucuzmuş onunki şuan fark ettim

Ders saatlerini bilemeyeceğim ama ilkokul 1.sınıf çocuğuna özel öğretmen tutmanın ne gereği var. Altı üstü okuma yazma öğrenecek, birazda basit matematik. Sizde evdeymişsiniz. Online eğitim, birazda sizin desteğinizle kolayca öğrenebilir.

Ankarada ikinci sınıfta okuyan çocuğuna matematik ve İngilizce dersleri için özel ders aldırıyor arkadaşım.İki öğretmen de eve geliyor ve saati 75 tl den ders veriyorlar .Gerçi arkadaşım da öğretmen ve çocuğuna ders veren kişilerle iş arkadaşlığı olduğu için de ücret bu denli uygun olabilir. Bence Armut tarzı uygulamalardan faydalanın derim.Yaşadığınız yerde bulunan ,müsaitliği olan ve ders vermek isteyen kişiler size teklif bırakıyor veya sizi arayıp temasa geçiyorlar.

Öğretmenlerim özel derse 100-200 arası ücret istiyordu, üniversiteye giden arkadaşlarım 60-70 civarı alıyorlar

Ders saatlerini bilemeyeceğim ama ilkokul 1.sınıf çocuğuna özel öğretmen tutmanın ne gereği var. Altı üstü okuma yazma öğrenecek, birazda basit matematik. Sizde evdeymişsiniz. Online eğitim, birazda sizin desteğinizle kolayca öğrenebilir.
Bazen çocuk ebeveyn desteğini kabul etmeyebiliyor.Anne çocuk ilişkisi çocuğun okula yönelik sorumluluklarını yerine getirtmeye çalışırken bpzulabiliyor , çatışmaya dönüşebiliyor.Ya da ebeveyn iş veya başka sebeplerle öyle yoğun oluyor ki birinci sınıfta bulunan çocuğuna onun doğru metotlarla okuma yazma öğrenmesine destek olmak için araştırma yapmaya vakti /sabrı olmayabiliyor.Böyle zamanlarda sakin,sabırlı ve doğru metotları bilen ve aile dışından başka kişilere ihtiyaç duyulabiliyor.

Bazen çocuk ebeveyn desteğini kabul etmeyebiliyor.Anne çocuk ilişkisi çocuğun okula yönelik sorumluluklarını yerine getirtmeye çalışırken bpzulabiliyor , çatışmaya dönüşebiliyor.Ya da ebeveyn iş veya başka sebeplerle öyle yoğun oluyor ki birinci sınıfta bulunan çocuğuna onun doğru metotlarla okuma yazma öğrenmesine destek olmak için araştırma yapmaya vakti /sabrı olmayabiliyor.Böyle zamanlarda sakin,sabırlı ve doğru metotları bilen ve aile dışından başka kişilere ihtiyaç duyulabiliyor.
Ben evdeyim evet ama vardiyalı ve devamlı 11saat ve cagridayim. Yani kulaklık devamlı kulağımda olmasa asla baskasinindusunmezdim

Bu yazdıklarınız yaşı daha büyük çocuklar için geçerli bence. 1.sınıf çocuğu daha halen anneye bağlı, onun sözünü dinleyen, dediklerini yapacak yaştadır. Dolayısıyla anneyle daha verimli çalışır.
Ha annenin vakti ve daha önemlisi sabrı yoksa o zaman gelsin tabi öğretmen.

Ama zor değil ki okuma yazma öğrenmek-öğretmek. Zaten okulun verdiği kitaplar var, online olarak da olsa sınıf öğretmeni yönlendirmeside var.

Neyse şaşırdığım için yazmıştım ama uzatmayayım konu sahibi böyle uygun görmüş demek, vardır bir bildiği

Back
X