Ders Çalışma Günlüğüm

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.104
79.497
Evet arkadaşlar her gün hangi ders? Kaç saat? Yada, kaç konu? Vs. Yazıcam ve yarın itibariyle programlı ders çalışmaya başlıyorum sınav 31 mayıs tam 2 ay azmedicem başarıcam :KK68:

Yavaş yavaş artıyorum dakikaları yarın hedef 50 dakika hadi bakalım başarıcakmıyım:KK66:

Çok azz bu dk lar sen azimli kızzsın
2 çocukla ben kaç saat çalışıyorum
Az daha arttır:KK15:

[QUOTE="Minikkelebk, post: 40153280, memberAlışamadım Çok azz bu dk lar sen azimli kızzsın
2 çocukla ben kaç saat çalışıyorum
Az daha arttır:KK15:[/QUOTE]
Biliyorum çok az daha yeni başladığım için alışamadım artırıyorum yavaş yavaş

Evet arkadaşlar her gün hangi ders? Kaç saat? Yada, kaç konu? Vs. Yazıcam ve yarın itibariyle programlı ders çalışmaya başlıyorum sınav 31 mayıs tam 2 ay azmedicem başarıcam :KK68:
Düz lise. Mi kaçıncı sınıfsın kaç kredin var,bu yıl üniversite sınavına girdin mi?

Düz lise. Mi kaçıncı sınıfsın kaç kredin var,bu yıl üniversite sınavına girdin mi?[/QUOTE]
Düz lise 2.sınıf hayır girmedim

bulc post: 40189479ember: 124816 .!.:
Düz lise 2.sınıf hayır girmedim
Kaç kredin var seneye girersin belki.[/QUOTE]
Belki 50 kredim var geçen sene 2 sınava girdim sadece ondan 2 yıla anca biter bnce

Bugün ders çalışmadım hem ruhen,hem bedenen kötüydüm aslında çalışsam çalışırım ama aklım başka yerdeyken çalışınca hiç bir şey aklımda kalmayacaktı ama yarın bi fırsat sağlayıp çalışıcam

Dün ders çalışmadım:oops: bugünde çalışasım yok ama mecbuuuur :KK51:aslında tarihi seviyorum ama evde herkes farklı telden çalıyor(çok ses var) kontantre olamıyorum pöffff

Merhaba bende acikogretimde okuyorum tebrik ederim iki çocukla siz basladiniz ben hala konsantre olamiyorum bence günde sadece bir ders çalışmak yerine 30 ar dk 3 ders deneyin ders programı hazırlayın kendinize daha iyi olur

Merhaba bende acikogretimde okuyorum tebrik ederim iki çocukla siz basladiniz ben hala konsantre olamiyorum bence günde sadece bir ders çalışmak yerine 30 ar dk 3 ders deneyin ders programı hazırlayın kendinize daha iyi olur
Ben evli değilim başkasıyla karıstırdın galiba canım

X