• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ders calısan anneler yardıımm

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.275
12.900
248
Merhaba arkadaşlar.bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.öğretmenlik mezunuyum kpss ye hazırlanıcam ama 5 aylık Bi kızım var.nasıl yapıcam bilmiyorum benim gibi anne olup calısabilen var mı neler onerirsinşz

ben 2 çocukla şuan yüksek lisans yapıyorum ve çalışıyorum bence bebekle daha rahat çalışırsın uyutup çalışırsın benim birde ayrıyeten ilgilenmem gereken çocuklarımın ödevleride vardı ve kendi sunumlarım vs iş ev söylerken bile yoruldum

ben 2 çocukla şuan yüksek lisans yapıyorum ve çalışıyorum bence bebekle daha rahat çalışırsın uyutup çalışırsın benim birde ayrıyeten ilgilenmem gereken çocuklarımın ödevleride vardı ve kendi sunumlarım vs iş ev söylerken bile yoruldum
Allah yardımcınız olsun bana guc verdiniz bu kadar işin arasında yapıyosanız bende yaparım inş

Canım aynı durumdaydım seninle. Ben mesela evimin işini yemeğimi falan sabah erkekden bitiriodum.
Öğlen bebeğim uyuduğunda hemen çalışmaya başlıyordum.
Eşim evw gelince kucağına verip çalışıodum bir soru da bir sorudur mantığı.
Eziyet biraz evet ama başka çare varmı.
Allaha çok şükür bu sene hayalimde ki bölümü kazandım.
Şimdi de diyorum bide üniye çalışcam :(
Allah yardımcımız olsun.

Bende varım, yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda vaktimin çoğu makale sunum vs ve dil kursuna gidiyor
Ben hamileyken de böyle uğraşıyordum
Şimdi oğlum 8 aylık
Zor ama ilerde benimle gurur duyacağını düşündkce güç buluyorum

Ne
Canım aynı durumdaydım seninle. Ben mesela evimin işini yemeğimi falan sabah erkekden bitiriodum.
Öğlen bebeğim uyuduğunda hemen çalışmaya başlıyordum.
Eşim evw gelince kucağına verip çalışıodum bir soru da bir sorudur mantığı.
Eziyet biraz evet ama başka çare varmı.
Allaha çok şükür bu sene hayalimde ki bölümü kazandım.
Şimdi de diyorum bide üniye çalışcam :(
Allah yardımcımız olsun.
ne guzell basarmıssınız darısı benim basıma

Merhaba arkadaşlar.bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.öğretmenlik mezunuyum kpss ye hazırlanıcam ama 5 aylık Bi kızım var.nasıl yapıcam bilmiyorum benim gibi anne olup calısabilen var mı neler onerirsinşz
uyutursun calısırsın
sabah emzırırsın o surede uykun kacar zaten alırsın calısırsın
bence cocuksuz bırınden daha sıstemlı olursun
cunku o uyuyoken o zamanı degerlendıremezsen sonra zaten o gun yanar :D

Benimde 9 aylık kizim var açıköğretim son dönemde kalmıştım bu dönem giricem sınava o uyudugunda çalışmaya çalışıyorum. İnşallah basarabiliriz.

yaparsın

ama çok titiz ve takıntılı olmamak lazım

geçen sene KPSS çalıştım kursa gittim, işe gittim, oğlum var, anaokulu çağında idi

bu sene ikinci üni me başladım, oğlum bir e başladı, işim yine var

bebek uyuyunca çalışırsın, ev işlerini, yemeği vs bebek ile birlikte yap

yani onu da götür yanına sohbet ederek yap yemeğini, şarkılar söyle mesela o arada ona

bebeğine göre gerekirse kitapları yüksek sesle oku o seni dinlesin sen de dersi okumuş ol

çok değil verimli çalışmak önemli, günde 16 saat çalıştık deyip somnuç alamayanlar, daha az çalışıp sonuç alanlar var

Ben de iki çocukla üniversiteye hazırlanacak olan bir anneyim..Hatta 6 yaşındaki oğlum 6 aylıkken açtığım biz konum var burda :) düşünüyorum da o bebekken daha sistemliymişim ayağıma alıp test çözüyordum sabah güneş doğmadan uyanıp çalışıyordum..Baktım olmayacak erteledim..Kreşe başlayacağı zamanı hayal edip durdum..Şimdi ikisi de tüm gün okuldalar ve bütün günüm son derece hızlı ve verimsiz geçiyor neden böyle anlamıyorum .Şu sıra çok hummalı bi temizlik içindeyim hem zihnen hem evimle ilgili..Güya ekim başında çalışma programımı yapacaktım ama yetişmedi..Bu sene ciddi düşünüyorum ygs ile :) Umutluyum ben ya :KK19:

Ben de iki çocukla üniversiteye hazırlanacak olan bir anneyim..Hatta 6 yaşındaki oğlum 6 aylıkken açtığım biz konum var burda :) düşünüyorum da o bebekken daha sistemliymişim ayağıma alıp test çözüyordum sabah güneş doğmadan uyanıp çalışıyordum..Baktım olmayacak erteledim..Kreşe başlayacağı zamanı hayal edip durdum..Şimdi ikisi de tüm gün okuldalar ve bütün günüm son derece hızlı ve verimsiz geçiyor neden böyle anlamıyorum .Şu sıra çok hummalı bi temizlik içindeyim hem zihnen hem evimle ilgili..Güya ekim başında çalışma programımı yapacaktım ama yetişmedi..Bu sene ciddi düşünüyorum ygs ile :) Umutluyum ben ya :KK19:
İnş hayalleriniz gerçekleşir.cocukla çalışmak cok zorlayacak ama yapacak bişey yok bir sene daha kaybetmemek için yapmak zorundayız

Back
X