Ders Çalışamıyorum! :(

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Öncelikle herkese iyi geceler.Benim haftaya finallerim başlıyor ama sorun ders çalışamamak konsantre ve dikkat eksikliği var derse tam odaklanamıyorum hemen dikkatim dağılıyor ayrıca nette de çok vakit kaybediyorum Sizce dikkatimi toplamak ve konsantrmi sağlamak için,şu bilgisayarda fazla oyalanmamak için neler yapmalıyım?Çalışmak istiyorum ama olmuyor en fazla 1 saat çalışıyorum sonra nete giriyorum o 1 saattede dikkatim sürekli ya sesten dağılıyor ya da aklım başka alemlere uçup gidiyor.Aklıma gelmeyen düşünceler geliyor.Bundan kurtulmak istiyorum çünkü başarımı etkiliyor.Ne olur yardım edin

puff aynı sorun bendede var yaa nedense hiç ama hiç ders çalışmak gelmio içimden sürekli dağılıo dikkatim...ders çalışabilmek için bence mutlu olmak şart ya =) yoksa sorunlara dalıp gidio insan...

benımde basladı evet dagılıyor ama okulumun unamasından sonradan calsmaktan ıyıdır sımdı calsımak deyıp calısıyorum kaldır pc nı al elıne notları oku sık bıraz sımdılık yoksa sonra ufrasırsın...

Şçyle birşey çok sorunu olan biri değilim ama dediğim gibi hiç normal zamanda aklıma gelmeyen düşünceler geliyor aklıma dalıp gidiyorum,boş boş duvara falan bakıyorum yani dikkatimi veremiyorum derse.Hadi kendimi sıksam nette dolaşmasam tamam onu bir şekilde hallederim ama dikkat bozukluğunu ve konsantre olamayışımı nasıl düzelticem?Asıl sorun bu.Aşık falanda değilim evet birinden hoşlanıyorum platonik ama öyle büyük sorunlar yok.

aynısı bende de var :18: hiç aklıma gelmicek şeyleri düşünüyorm çok eskilere dalıyorum sevgilimi düşünüyorum hiçbiri olmasa boş boş duvara bakıyorum bizim bi hocamız konsantre bozukluğu bi hastalıktır doktora gidin demişti aslında ben gitmek istiyorum ama bilmiyorumki sınavda bile aklıma başka şeyler geliyor sıkılıyorum yada soruları çözerken

Aynen aynennn millet bir dersi 3-4 saatte çalışıp bitiriyor ben bütün gün o dersle uğraşıyorum Doktora şuan gidemem sınavlar başladı bile aynı bende boş boş duvara bakıyorum.Hayır üzüldüğüm konu beni ortalamamı yükseltmem lazım bu sene 1.80 kuralı var sene tekrarı yapmak istemiyorum.Doktora gitmeliyim evet bi şu tatile girelimde geç olucak biraz ama Kendimi çok zorluyorum ama ufacık bir sesten bile dikkatim dağılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…