Güneş kremi yağsız dermoskin ürünlerinin neredeyse hepsi yağsız ve yağlı ciltler için güneş kremi face protection tüm ciltler için su bazlı kendim kullanmaktayım.dermoskin hakkaında bn de cok aradım ama kullanan yorumu bulamadım oyuzden yapim de faydalansı millet dedim.. dermoskin göz çevresi kremi kullandım . yaklaşık 5-6 aydır. çok memnunum. şuan 26 yaşındayım ağır gözaltı kremleri kullanmak istemiyorum . o yüzden tesadüfen aldığım bir ürün ama memnun kaldım . ilk aldıgımda begenmedım atta bosa para verdım diye düşündüm. boşa gıtmesın dıye normal nemlendırıcı el kremı gıbı bıtırmek amaclı hergun kullandım gözcevreme ve farkı yenı yenı hissetmeye aşladım . demekkı düzenli ve uzun süreli etki ediyormuş tavsiye ederim. ayrıca dermoskin tonik ve güneş kremi de aldım eczacı ücretsiz cilt analizi banesiyle kanıma girdi toplamda 150 lira verdım çıktım :) dermoskin ürünleri ile tanışmış oldum ... göz kremi güzel. güneş kremi çok yağlı yazın parlama yapıyor. tonic de eh işte diyebilirim...
Benim kahverengi lekemi bile açtı :) içinde allantoin ve aloe vera varBen güneş kremini kullanıyorum bir süredir fiyatına göre gayet iyi hele aynı fiyattaki market ürünlerinle kıyaslayınca..
Ne zamandır kullanıyorsun kaç kere kullandın ki canımOha ya ben dermaskin acnegun yüz yıkama jeli kullanıyorum sivilce sayım 2 kati hatta 3 katı oldu ben ne yapacağım kullanmaya devam edeyim mi
İki hafta oldu günde 2 kere kullanıyorum küçük küçük beyaz başlı bir sürü sivilce çıktıNe zamandır kullanıyorsun kaç kere kullandın ki canım
Msj attım canım özelden yüzüne bakayım bi komedon mu çıkıyor acabaİki hafta oldu günde 2 kere kullanıyorum küçük küçük beyaz başlı bir sürü sivilce çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?