Sivilceli Ciltler dermoskin ürünlerini kullanan yok mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
Nette biraz araştırdım. Dermoskin hakkında fazla bi yorum bulamadım. Türk markası ve ucuz olduğundan mı bu markadan uzak duruluyor acaba?

Ben bundan 6 ay önce roaccutane kullandım. Şimdilerde çok fazla olmasa da sivilceler çıkmaya başladı yine. Eczaneden dermoskin yüz yıkama jeli ve onarıcı gece kremini aldım. Sivilceler hemen iyileşmeye başladı. Şimdilerde tamamen geçti. Yeni çıkan olursa 1-2 gecede yok ediyor.
Şimdi bide gündüz nemlendiricisini aldım. Bakalım bu da iyi gelirse dermoskinin bütün ürünlerini alırım heralde :)
Başka kullanan var mı?

merhaba bende dün eczanede cilt analizi yapıyorlarmış onu yaptırdım ve dermoskin aknegun tüz yıkama jeli ve 50 faktör güneş kremi aldım ama daha kullanmadım bende siyah nokta ve lekeler baya bi çok olduğu için almadığım ürün kalmadı bakalım bu ne yapacak?

Ben maskesini ve nemlendiricisini kullanıyorum. Kesinlikle işe yarıyor.

Bb kremi de varmış. Sivilce filan yapar mı acaba?

dermoskin hakkaında bn de cok aradım ama kullanan yorumu bulamadım oyuzden yapim de faydalansı millet dedim :p .. dermoskin göz çevresi kremi kullandım . yaklaşık 5-6 aydır. çok memnunum. şuan 26 yaşındayım ağır gözaltı kremleri kullanmak istemiyorum . o yüzden tesadüfen aldığım bir ürün ama memnun kaldım . ilk aldıgımda begenmedım atta bosa para verdım diye düşündüm. boşa gıtmesın dıye normal nemlendırıcı el kremı gıbı bıtırmek amaclı hergun kullandım gözcevreme ve farkı yenı yenı hissetmeye aşladım . demekkı düzenli ve uzun süreli etki ediyormuş tavsiye ederim. ayrıca dermoskin tonik ve güneş kremi de aldım eczacı ücretsiz cilt analizi banesiyle kanıma girdi :D toplamda 150 lira verdım çıktım :) dermoskin ürünleri ile tanışmış oldum ... göz kremi güzel. güneş kremi çok yağlı yazın parlama yapıyor. tonic de eh işte diyebilirim...

dermoskin hakkaında bn de cok aradım ama kullanan yorumu bulamadım oyuzden yapim de faydalansı millet dedim :p .. dermoskin göz çevresi kremi kullandım . yaklaşık 5-6 aydır. çok memnunum. şuan 26 yaşındayım ağır gözaltı kremleri kullanmak istemiyorum . o yüzden tesadüfen aldığım bir ürün ama memnun kaldım . ilk aldıgımda begenmedım atta bosa para verdım diye düşündüm. boşa gıtmesın dıye normal nemlendırıcı el kremı gıbı bıtırmek amaclı hergun kullandım gözcevreme ve farkı yenı yenı hissetmeye aşladım . demekkı düzenli ve uzun süreli etki ediyormuş tavsiye ederim. ayrıca dermoskin tonik ve güneş kremi de aldım eczacı ücretsiz cilt analizi banesiyle kanıma girdi :KK70: toplamda 150 lira verdım çıktım :) dermoskin ürünleri ile tanışmış oldum ... göz kremi güzel. güneş kremi çok yağlı yazın parlama yapıyor. tonic de eh işte diyebilirim...
Güneş kremi yağsız dermoskin ürünlerinin neredeyse hepsi yağsız ve yağlı ciltler için güneş kremi face protection tüm ciltler için su bazlı kendim kullanmaktayım.

Ben güneş kremini kullanıyorum bir süredir fiyatına göre gayet iyi hele aynı fiyattaki market ürünlerinle kıyaslayınca..

Oha ya ben dermaskin acnegun yüz yıkama jeli kullanıyorum sivilce sayım 2 kati hatta 3 katı oldu ben ne yapacağım kullanmaya devam edeyim mi

Ben lazer sonrasi icin gunes kremini kullaniyodum cok begendim artik hep alirim simdi de doktor yuz yikama kopugunu verdi bakalim.

Arkadaşlar merhaba size dermoskin ürünleri tecrubemi anlatmak istedim . Yagliya dönük karma bir yüzüm var . Yüzüme birçok ürün kullandım ve bu yuzumu günden güne dahada kötü yaptı . En son kullandigim bir kremden sonra yuzumde bir-çok akne meydana geldi ve cildim alerjik reaksiyon gösterdi. Eczacı arkadaşım akngun ürünlerinden yüz yıkama jelini canlandırıcı tonigini ve gece kremini almami soyledi ve sonuç mükemmel . Sabah yüz yıkama jeli ardindan tonik akşam yatmadanda yüz yıkama jeli tonik ve gece kremi . 1.5 haftadaki değişimi fotoğraf olarak atiyorum umari m işinize yarar . Tek kötü yanı yüzüm fazla parladı oda 1 ay içinde geçermiş hepinize geçmiş olsun

Eklentiler

Bende aknegun serisini celerit kremi ve göz kremini kullanıyorum acnegun serisi yüzümü bebek gibi yaptı fakat sanırım cildim alıştı biraz bozulmalar başladı...canlandırıcı toniği ve gece kremi muhteşem!!!active serumunu beğenmedim celeritte fena değil...

Topical biotin n ve t kremlerini kullandım. İçinde biotin olduğu için kuruya dönük ciltler yada kış ayı güzel bir nemlendirici kullanmak isteyenler kullanabilir. Active serum u çok sevemedim. Canlandırıcı tonik kullandım ;içindeki salisilik asit etkisini düzenli kullanımda hissediyorsunuz.Güzel temizliyor ama içinde sanırım alkol de var.O biraz rahatsız edici. Şimdi de aydınlatıcı toniğinden sipariş ettim. İçeriğinde c vitamini ve niacinamide var. Leke açıcı özelliği var mı diye kullacağım. Fiyat /performans bakımından iyi ürünler.

Merhabalar bende doktor tavsiyesiyle acgun yuz yikama jeli kullanmaya basladim ve jelden baska hic bir sey onermedi recete etmedi.bir hafta olacak sabah aksam kullaniyorum daha cok küçük küçük ve kırmızı svcilce cikarmaya basladi yüzümde bu normal mi yoksa tekrar baska doktora gitmelimiyim siz memnun kaldinizmi

Back
X