Dermonox Kullanan var mı ?

ne kadar takıyorum kafama bilsen bendede hormonal bozukluk var.bitki derman kullanıyorum ben.Faydasını görüyorum.Ama dermonox daha etkiliyse ona geçeyim diye düşünmüştüm.Bide bi bölgede iğneli denemk istiyorum.Kısaca hep istiyorum işte :) bunada bütçe deniyo bi yerde tıkanıp kalıyorum.

herkese selamlar. bende bir ay önce dermonox kullanmaya başladım. yüzümdeki tüyler için kullanıyorum. çenemin bi kısmında azalma var. birde biraz daha geç çıkartıyor sanki. yada bana öyle geliyor bilemiyorum. yüzümdeki tüyler sert ve siyah oldukları için bir ayda etki etmez tabiki. birde yüzdeki tüyler diyer bölgelere göre daha uzun vade de sonuç veriyormuş. sabırla sürüp beklicem. ben günde iki kez sabah akşam sürüyorum. bu arada koltuk alında da ve kollarda da denemeye başladım. koltuk altında azalma yok ama daha ince çıkıyor. birde ben krem çabuk bitmesin diye koltuk altındaki tüyleri aldıktan sonra ve ertesi gün sürüyorum o kadar, yani iki kez sürdüm sadece. ama yüzüme her gün sürüyorum.

en kısa zamanda bıyerden baslaman dıleğiyle diyelim o zaman

cnm sevndım senın adına ama su koltuk altı meselesınınde uzerıne düş derım cunku sadece 2 gun sürmekle işlemi yarım bırakmıs olursn

evet canım haklısın. yavaş yavaş kurtulucaz inşallah bu tüylerden. koltuk altın da biterse hemen bacaklara başlamak lazım..yaza kadar azalsa geç çıksa süper olur. yazın tüylerle uğraşmak çok zor oluyor.

kızlar ben daha yenı oğrendım bu kremı dun ablam syledı o da tv de ızlemıs ınsallah ıse yarar sızde ama ben o kadar bıktım kı bu kı tuy olayından ağda bıle yapamıorum evlenmek gelmıo ıcımden... işimi şansa bırakmak ıstemıorum o yuzden lazere baslıcam umarım guzel sonuclar alırsınız takıp edıcem sızı sevgıler...

arkadaslar ya dermanoxun 2 sitesi çıkıyor biri .com dieride dermonox.net siz hangisinden aldınız hangi sitediki numalardan sipariş verdnizz kafam karıştı hangisi resmi olan acaba ? :S

kızlar birde birşey daha var merak ettiğim siz sir ağdamı yapıyorsunuz . sir agdadan sonra sürülen yag kremin etkisini yok edermi acaba :SS

Son düzenleme:
aa dermonoks com diyede var baska bitanne hepsindede resmi yazıyorr hepside farklı .? kafam çok karıştııııııııı

kızlar bende takipteyim bıktım bu tüylerden kıllardan heryerimde var yaa k. altı göbek genital tüm bacak lazere gidym ama diğer taraflara napıcam bilemedim. sarı boyayla boyadım ama hiç olmasa tabi daha iyi :26:

benım koltukaltımda cıkanlar baya baya zayıf cıktı ya ben cok memnunum güzel gidiyor şahsen hatta sımdı bacaklara başladım kollarada gececegım bır kac gune ınsallah vede genıtal bölge..yanı dermonox banyosu yapmama ramak kaldı ama olsun kurtulacaksam amenna dedım ya suankı gıdış hat güzel

dıger soruna gelınce bende sir yapıyorum bacaklara fılan..o dedıgın seyı bende düşündüm ama mecburen yağ sürdüm sora keseleyip yıkadım ondan sora sürdüm kremi yakıcı bır etkisi oldu açıkcası artık bılemıorum kremin etkısı devam ettı sanıyorum bakalım bugun ocak 9, şubat 9 da ne alemde olacagım merak edıorum doğrusu :)

bu arada en başından beri nbp dermonox com dan aldım ben ilgilenler için yazayım dedim.. adresi birleşik yazamıorum hata verıor..belkıde url yazmak yasaktır bılemem..işte siz birleştirin bir zahmet :)

Son düzenleme:
teşekkürlerr :) inşallah hepsinden kurtulursun bende hormon testimin sonçları çıksın herangi bi sorun yoksa hormnlarımda. bu kremi almayı düşünüyorum....

merhaba arkadaşlar ben de koltukaltımı alıp da sürdüğüm günden bu yana 23 gün geçti geçenlerde de yazmıştım( 29 aralıkta) ama ondan sonra da bugün yazıyorum koltukaltlarımda kalan boşluklarda hala hiçbirşey çıkmadı.
yani şöyle diyebilirim koltukaltımın tamamını 10 eşit parçaya bölmüş olsam 1/ 10 nu anca çıktı .
koltukaltımın tamamında 30 tel tüy anca var.
inşallah bunlar işe yaradığının göstergesidir.

herkese şifaya vesile olması dileğiyle...

Bazen 20.günlerden sonrada coşabiliyolar.İnşallah dediğin gibi olur canım.Takipteyim.Habersiz bırakma.

arkadaşlar battım battım :))) dıyeceksınızkı nıyeee.. bacak bölgesine başladım 3 gündür daha kol ve göbek bölgesine geçmedim bile..ama kutu büyük bir hızla bitiyor istatistiksel bir yaklasımla baktıgımda kutu 10 günde bitecek gibi gözüküyor..bütçem yerınden oynayacak ama bari işe yarasa..uyarayım dedım herkesı böle bır bölgeye başlayacak olan varsa bunuda göz önüne alsın )

kızlar bugün 28 . gün koltukaltlarımı alalı daha önceki seferlerde yazdığım gibi mevcut durum
kalan boşluklardan tüy çıkmadı.
Allah' a sonsuz şükürler olsun.

dün adetim başladı yoksa bugün koltukaltımdaki azıcık tüyü alıp 2. seansa başlayacaktım ama olmadı.
artık aycangülün verdiği alternetif tarihlerde alıp 2 . seansa başlamak istiyorum.

sadeece koltuk altında mı denedin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…