ne kadar takıyorum kafama bilsenbendede hormonal bozukluk var.bitki derman kullanıyorum ben.Faydasını görüyorum.Ama dermonox daha etkiliyse ona geçeyim diye düşünmüştüm.Bide bi bölgede iğneli denemk istiyorum.Kısaca hep istiyorum işte :) bunada bütçe deniyo bi yerde tıkanıp kalıyorum.
herkese selamlar. bende bir ay önce dermonox kullanmaya başladım. yüzümdeki tüyler için kullanıyorum. çenemin bi kısmında azalma var. birde biraz daha geç çıkartıyor sanki. yada bana öyle geliyor bilemiyorum. yüzümdeki tüyler sert ve siyah oldukları için bir ayda etki etmez tabiki. birde yüzdeki tüyler diyer bölgelere göre daha uzun vade de sonuç veriyormuş. sabırla sürüp beklicem. ben günde iki kez sabah akşam sürüyorum. bu arada koltuk alında da ve kollarda da denemeye başladım. koltuk altında azalma yok ama daha ince çıkıyor. birde ben krem çabuk bitmesin diye koltuk altındaki tüyleri aldıktan sonra ve ertesi gün sürüyorum o kadar, yani iki kez sürdüm sadece. ama yüzüme her gün sürüyorum.
arkadaslar ya dermanoxun 2 sitesi çıkıyor biri .com dieride dermonox.net siz hangisinden aldınız hangi sitediki numalardan sipariş verdnizz kafam karıştı hangisi resmi olan acaba ? :S
kızlar birde birşey daha var merak ettiğim siz sir ağdamı yapıyorsunuz . sir agdadan sonra sürülen yag kremin etkisini yok edermi acaba :SS
merhaba arkadaşlar ben de koltukaltımı alıp da sürdüğüm günden bu yana 23 gün geçti geçenlerde de yazmıştım( 29 aralıkta) ama ondan sonra da bugün yazıyorum koltukaltlarımda kalan boşluklarda hala hiçbirşey çıkmadı.
yani şöyle diyebilirim koltukaltımın tamamını 10 eşit parçaya bölmüş olsam 1/ 10 nu anca çıktı .
koltukaltımın tamamında 30 tel tüy anca var.
inşallah bunlar işe yaradığının göstergesidir.
herkese şifaya vesile olması dileğiyle...
yüzüne kullanan oldumu acaba
kızlar bugün 28 . gün koltukaltlarımı alalı daha önceki seferlerde yazdığım gibi mevcut durum
kalan boşluklardan tüy çıkmadı.
Allah' a sonsuz şükürler olsun.
dün adetim başladı yoksa bugün koltukaltımdaki azıcık tüyü alıp 2. seansa başlayacaktım ama olmadı.
artık aycangülün verdiği alternetif tarihlerde alıp 2 . seansa başlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?