ponza taşı yerıne keselemek nasıl olur ?
o da olur tabi.kesede de kabak lifi kesesinin iyi olduğunu duydum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ponza taşı yerıne keselemek nasıl olur ?
o da olur tabi.kesede de kabak lifi kesesinin iyi olduğunu duydum..
neyse sert bı kese vardı dün onu denedım gözeneklerıde cıddı manada actıgını farkettım kremi sürerken..bu duş lıflerı etkılı deıl..kremı kullandıgımız donemde sureklı kese kullanmak daha mantıklıymıs..tşk ettım dılekcım dıkkate aldıgın ıcın
canım koltuk altın ne alemde. bende bu ürünü almayı düşünüyorum sence etkilimi azaltıyomu.
canefe ürünü savunmak adına değil ama ben bir süre daha yorum yapmasam diyorum..çünkü hormon hastasyım halıyle her bölge hemen sonuç vermıor ama azalma ve sararma var tam anmalıyla bıttı dıemem..yanı o 3.agdadan sora cıkmayacak kısmı doğru deıl ama ben 4 5 6yıda yapmaya hazırım denemeye devam edıorum işte
geçmiş olsun canım insallah sonuc alırsın ama bence once hormon tedavisi olsan daha ıyı olur.daha cabuk sonuc alısın gibi geliyor.tabi yinede kendin bilirsin.
almıştım 7 8 sene once tedavın bıttı dedı doktor dökülen tüyler kıllar tekrar cıkmaya başladı tedavıyı bırakınca..bana kalan aldıgım kılolar oldu o yuzden suanda dusunmuorum su dermonoxtan bır cozum alamazsam evlendıkten sora dusunuorum hormon tedavısını
ya batik konusunda bir sey soyleyemeyecegim ben ne ile alirsam aliyim(jilet agda epilasyon aleti) yinede bacaklarimda batik oluyor.normal bi durumdur insallah:44:yanı demos bakalım ınsallah ole olur ama olumsuz yorumlardan dolayı bende artık umutla bakamıorum ısın açıgı...bırde bır soru sordum kımsenın cevap yazdıgı yok..
bende bugun siparış verdim denemeyi düşünüyorum.sitedeki numarayı aradım gorustum hormonlarda sorun yoksa 3 ayda etkili oldugunu,sorun varsa bu surenın degısebılecegını soyledı.bılgın olsun.benım hormonlarda sorun yok bakalım işe yarayacakmı.inşallah hepimiz sonuc alırız.
inşallah dedıgın gıbıdır..bu arada bacaklarda muazzam batık oldu ki hiç öyle olmazdı...cıkamıyor kılcıklar o derce yanı :))
ben gecenyıl karınca yumurtası yagı kremi kullandım 4 ay kadar. benimde kremi kullanırken batıklarım cok oluyordu ama tuylerım bazı bolgelerde cıkmıyor artık.tüylerim eskiye oranla biraz seyrek cıkıyor .belki tüylerin inceldigi icin cikamıyordur.dun dermonox geldi denemeye basladım.amacım kalanlardanda kurtulmak.:))
bakıyorum uzun zamandır kımseden ses seda yok.. ben kullanmaya devam tabı..fazladan bır kutu almıstım bır kac gune ona gececegım..sonuclar ne mı..bır kere oyle 3 ağdada bıtme işi hikaye zaten tahmın ettıgım bırşeydi..ama su var hakıkaten cok zayıf cıktı kımı yerlerde batık yaptı cıkamıor kılcıklar :))..yanı hıc bır bölgemde tam anlamıyla bıtmıs degıl ama seyreklestı ve zayıfladı bu kesın bırsey..neyse yınede bu son kutudan sora devam edıp etmeme arasında kararsızım..bırakıp tuz lımon olayınamı dönsem dıorum bılmıyorum..yanlız arkadaslar benım yorumumla hareket etmeyın..ben bu ürünü hormon testi yaptırdıktan sora hormonlarında herhangı bır sorun olmadıgı kesınlesen kısılerın kullanması tarftarıyım bence onlarda daha kesın sonuc verecektır..cunku hormon hastası olan bende bıle bır etkı gösterdı..neyse hadı bakalım kullananlara başarılar
gözünaydın canım aslında bunlar bence çok güzel sonuçlar Allah daim etsin inşallah.
ben 25 ocakta bademcik ameliyatı oldum onun öncesinde aldım ve nedense kullanmadım ona rağmen tüyler ince şubat ayında tüylerimi alınca hayırlısıyla kaldığım yerden kullanmaya devam edeceğim .
tüylerimizi nasılsa alıyoruz bu şekilde bitkisel tüy azaltıcı inceltici şeylerle de desteklemeyi şahsen ben daha uygun buluyorum.
inşallah biz de tüylerimizden Allah'ın izniyle kurtuluruz .