Dermonox Kullanan var mı ?

sadeece koltuk altında mı denedin canım.

evet canım sadece koltukaltında denedim .

sebebi ise şu ; zaten dermonox 125 ml tüm vücuduma uygulamaya kalksam hemen bitecek o zaman da bir daha sipariş etmem gerekecek işe yaramazsa boşuna 2 tane parası vermiş olacağıktım. o nedenle en iyisi küçük bir bölgeden başlıyayım sonuç alırsam da diğer bölgelere uygulamaya başlar ve dermonox siparişini gönül rahatlığı ile verebilirim diye düşündüm.

Ya böyle şeylere o kadar para döktümki hiçbrii fayda etmedi.o yüzden darılma ama reklamcı olabilirmi gibi bi soruda uyanmıyo değil.umarım gerçek kullanıcısındır.Çünkü senin yorumlarınla kullandığım başka ilaçtan dermonox a geçicem.Fayda görürüm inşallah :26:

canım reklamını yapacak cebime giren ya da cebimden çıkan birşey olacak durumu yok kaldı ki hayatta '' kul hakkı '' diye birşey var.

kendim öğretmenim dermonox firmasıyla hiçbir alakam yok kaldıki dermonoxu bu siteden öğrendim ve takip etmeye başladım .eşimin desteğiyle almaya karar verip de uygulamaya başlayınca izlenimlerimi sadece paylaştım.

o kadar çok kıl tüy meseleleriyle ilgili yazılmış şeyi kk da takip ettimki kimileri yaptıkları yöntemleri baştan yazmış sonu hiç gelmemiş olumsuz bile olsa insanlar yazsın istiyorum sebebi ise başından hiç başlamamak öyle değil mi

valla dilekcim hiç aklıma gelmezdi dermonoxun reklamını yapmakla itham edileceğim.
aycangülü çokkkkkkkk takip ediyorum ve onun ay takvimine göre hesapladığı epilasyon günlerini takip ediyorum 1 yıldır .
bak o siteyi de takip etmeni tavsiye ederim. umarım şifa bulursun.
kısacası ben de pekçok yöntemi denemiş ve de kesin sonuç alamamış biri olarak deyim yerindeyse denize düşen yılana sarılır misali şiimdi de dermonoxu deniyorum inşallah Rabbim herkesle beraber bana da şifa verir AMİNNNNNNNNN...

Kusura bakma canım bu düşüncem için :) Aycangülü takip ediyorum.İlk defa bu ay uyguladım bakalım ne olacak.Aynen bazısı başlıyo olumlu veya olumsuz bir sonuç yazmıyorlar ona bende kızıyorum.bitki derman kullanıcısıyım.kıl köklerinde biraz zayıflama var.ümit ederek devam ediyorum ama söyledğine göre dermonox daha etkili.bu ay devam edeyimde bidahaki aya başlarım inşallah.Yada ikisini bir edip sürsem nası olur

merhaba canım bence iki ürünü aynı yerde beraber kullanma ne olur ne olmaz madem bitki dermana başlamışsın bence yarım da bırakma derim biz nasılsa dermonox kullanıyoruz sen de bitki dermanı kullan sonuçlardan haber ederiz burada birbirimize sonuçta babamızın dükkanının ürünleri mi

şahsi görüşüm paranı çöpe atmış olma bu tüy kıl meselesi de piyasaya sürülen ürün de bitmez nasılsa sen bitki dermanın devamını getir bakalım daldan dala hoppala yapma istersen .
inşallah sonuç alırsın belli mi olur
bir de her ürün herkese yarayacak ya da yaramayacak diye bir kural yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Öyle canım ama bitki dermana yeni başlamadım 7ay kadar olmuştur.ama devam edicem.Kökler zayıfladığındanmıdır nedir çok batık olmaya başladı :s neyse bakalım birbirimize daha güzel haberler getirmk üzere :13:

ben yeni sipariş verdim çok umutluyum bu üründen öyle azaltma filanda yapmıyor 3.ağdadan sonra kesin bitiyormuş fiyatı kargo dahil 49 tl umarım işe yarar da buraya yazarım kızlar...

ben de büyük bi umutla aldım dermanoxu yüzümde kullandım 2 ay oldu.. günde 3 kere falan sürdüm yedire yedire.. ama 2 ayın sonunda sonuç ''0''.. krem bitti sayılır.. tekrar almıycam.. belki limon tuzu denerim.. yüzde daha geç etki eder denmişti ama 2 ayın sonunda da hiç gelişme olmaz mı yaa.. hani bi ışık görsem alcam 2. sini.. hormon testi de yaptırdım bu arada normal..3 ağdadan sonra bi daha ağda yokmuş muş.. niye kandırıyosunuz bizi niye duygularımızla umutlarımızla oynuyosunuz ki?
diğer yerlere nasıl etki eder bilemiyorum bacak k.altı falan kullanmadım.. yüzdeki incecik tüylere etki etmeyen onlara eder mi bilemiyorum.. gerçi faydasını gören de varmış .. bunu yazıp yazmamayı çok düşündüm alanları umutsuzluğa düşürmek istemedim ama bende sonuç bu ! ben vazgeçtim dermonoxtan umarım diğer arkadaşlarım faydasını görürler bana yaramamıştır size yarar belki nebileyim

ürün bugün geldi bacaklarda hemen denedim hele bi sonuç vermesinler çok bişey değil ama yinede gıcıklık olsun paramı söke söke alırım...

ya bugün aldığım en kötü haber bu oldu
çok üzüldüm gerçekten .... eğer hiçbir işe yaramayacaklarını bile bile sırf reklam amaçlı kişilerin paralarını ellerinden almak için uydurma bir ürünse hakkımı asla helal etmem....
inşallah böyle değildir , ben bu ürünün işe yaradığını görmek istiyorum ,ben buna inanmak istiyorum ,herkesete de işe yaramasını bütün kalbimle diliyorum

ya mıllet benım bır sorum var ayın 8.inden berı bacaklarda kullanmaya basladım yanı 12.gunumdeyım..ama sımdıden cıkmaya basladı..hıc bu kadar erken cıkmazdı bacaklar..ustelık sır agda ıle alıyorum..ama cıkanların coguda batık seklınde cıkıyor..ve eskıden batık olmayan yerlerde bıle var batık..ama söyle bırsey okumustum bu forumda...eskısıne nazaran daha zayıf hatta cılız cıkan kıllar batık seklınde cıkarmıs..sizce bu durumun bır acıklaması varmıdır yoksa gercekten zayıf oldugu ıcın batık seklındemı cıkıor??

kuzeyin kizi senin yorumlarini sabirsizlikla bekliyorum ins bacaklarda da ise yarar sende kurtulursun bizde bu killlardan:)

kuzeyin kizi senin yorumlarini sabirsizlikla bekliyorum ins bacaklarda da ise yarar sende kurtulursun bizde bu killlardan:)

yanı demos bakalım ınsallah ole olur ama olumsuz yorumlardan dolayı bende artık umutla bakamıorum ısın açıgı...bırde bır soru sordum kımsenın cevap yazdıgı yok..

yanı demos bakalım ınsallah ole olur ama olumsuz yorumlardan dolayı bende artık umutla bakamıorum ısın açıgı...bırde bır soru sordum kımsenın cevap yazdıgı yok..

Ben cevap vereyim canım.bende tüy azaltıcı ürün kullanıyorum dermonox değil.tüylerim zayıflamaya başladı ve o kadar çok batık oluştuki bu durumdan dolayı çok canım sıkılıyor ama umarım biter.bu tüylerin çıkamayaşından kaynaklanıyor.O yüzden hergün nemlendirici sürmeyi ve 3 4 günde bir ponza taşını ihmal etme

hımm bu ıı bır sey yanı dıorsun..ürün olumlu tepkımeler veriyor dıyebılırmıyız?

canım önceki yorumlaını okudum. denedigini ve faydasını gördügü yazmışsın.herkezin bünyesi farklıdır.tüylerinin cogunun cıkmadıgını yazmıssın.hala cıkmadıysa denemeye devam et bence.bizimlede gelişmeleri paylaş lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…