Dermonox Kullanan var mı ?

yüzde olarak söyrenirse bu dönemde sizin ne kadarlık bir azalma oldu?
Kaçıncı epilasyonunuz?

azalma cok yok ama gözle görülür sekilde inceldi.özellikle koltuk altı cok ince ve gec cıktı.önceden kalın, siyah ve uzundu.şimdi kısa, acık renk ve ince. agdayıda bu sefer o kadar kolay yaptım ki.fazla acımadı ve cogunu aldı. bikini bölgesini bile

genital bölgede durum nedir ? bende genital bölgeye sempremaj kullanmayı düşünüyorum

valla azalma var incelmede var rengide acıldı ama sonrasını bilemiyorum.bir buçuk aydır kullanıyorum üç ay dolmadan bisey diyemem ama etkisi baya var.

merhaba arkadaşlar..aslında dermonox ıle ılgılı net fıkrımı yazmıstım sızlere..urun yarım kutu kalmısken kullanmayı bırakmıstım agır bır grıp sorası onu bıle kullanmaya takatım yoktu cunku..neyse ayıptır söylemesı genıtal bölgeyı alalı tam 35 gun oldu bugun tekrar temızledım..ve gördugum sonuc benı memnun ettı..35 gun olmasına ragmen kıllar cok uzamamıstı..agdaya daha kolay geldı canım çok şükür yanmadıkı bu benım ıcın mutluluk verıcı bır gelısme..kıl cıkan bölgeler seyreldı..ve kalan dermonoxuma bugun ıtıbarı ıle baslamıs bulunuyorum..sımdı artık sadece o bolgeye yoneldım..bırde koltuk altına kullanmaya devam tabı..sunu farkettım dermonox sert cıkan kıllara daha cabuk etkı edıyor..ha bu arada gecen gun bır adam aradı dermonoxtan memnunmusunuz dye sordu bende hayır ürünü kullanmayı bıraktım dedım..oda lutfen bırakmayın dedı bız sıze ürünü ücretsız gonderelım sız sadece kargo bedelını odeyın dedıler benımde ısıme geldı acıkcası ıı gonderın bakalım dedım urun bır kac gune elmde olur..kısacası kesın çözum degıl ama bıoderden kat kat faydalı bır urun bence :) herkese kolay gelsın kılsız tüysüz günler dilerim:109:

selam arkadaşlar bu gün dermonoxun internet sitesindeki numarayı aradım kimyagerleriyle görüştüm.alerjimi sordum hassas ciltlerde olabilecegini bunun gecici bir sorun oldugunu ve gün aşırı devam etmemi bırakmamamı söyledi.üründen o kadar emin konuşuyorkı.yüzde yüz garanti veriyoruz diyor.bana elimdeki kutuyu sordu bitince bir tane daha almamı söyledi.ikinci kutunun yarısına geldigimdede büyük bir ihtimal bitecegini söyledi.kıllar ince görünsede kökleri hala kalındır devam edin dedi.bakalım kullanmaya devam edip bekleyecegim.sonuçlarıda burda paylaşacam.

bende ürünü 3 ağdadır söylenildiği gibi kullandım sürekli..çene bıyık ve koltukaltı bölgemde..sadece çenemdeki ince tüyler gitti başka bir yerimde bir faydasını görmedim..:2:

kızlar aklıma bir şey geldi hani ilk ağdadan sonra hemen sürün diyolar ya gözeneklerin açık olması babında . Diğer günler gözenekler ağda yapılmış haline oranla daha kapalı oluyor . Mesela yüzümüze ikinci gün buhar maskesi yapsak kurulayıp kremi sürsek daha etkili olmaz mı her seferinde açık gözeneklere direk sürerek belki daha kısa sürede daha çabuk sonuca ulaşırız .

valla bu benim de aklıma geldi..bide ilk bir 2 gün çok yakıyo sonra hiç yakmıyo krem etki etmiyomuş gibime geldi..

valla bu benim de aklıma geldi..bide ilk bir 2 gün çok yakıyo sonra hiç yakmıyo krem etki etmiyomuş gibime geldi..

yani ben daha almadımda alırsamda dermonox alıcam içerik olarak aynı bence sempremaja tonik monik eklemişler epilamor var onada ağda eklemişler fiyat öyle artıyor . Buharı denıcem bide her gun .

bunun ıcın sızlere 2 gunde bır banyo yapmanızı ve dermonox yaptıgınız bölgeye kese uyguluamanızı önerırım arkadaşlar cok faydasını gördum..kıl donmelerınıde kese sayesınde hafıfletebılıyorsunuz

sanırımbende alıcam bu ürünü ,diğerlerine hiç güvenemedim bir türlü. zaten tv de bir ürünü yerel kanallarda çok övdükleri an altında bir çapanoğlu çıkar genelde..

bu dermonoxdan da sadece bir iki kişi memnun ve onlarda yeni üye kasım ayında üye olmuşlar..of of kime güveniceğimi şaşırdım ya ..

17 aralıkta koltukaltlarıma dermonox kullanmıştım
24 ocakta koltukaltlarımı almama rağmen daha önce de bahsettiğim gibi dermonox kullanmadım.
bugün yani 20 martta koltukaltlarımı aldım ve dermonoxu 2. defa uygulamış oldum .hayırlısı olsun sonuçları inşallah paylaşırım.

bu dermonoxdan da sadece bir iki kişi memnun ve onlarda yeni üye kasım ayında üye olmuşlar..of of kime güveniceğimi şaşırdım ya ..

kimseye güvenmek zorunda degilsin zaten.burda memnun olan kişilerde bu ürünü deniyor.bizim reklam yapıyo gibi bir halimizmi var.

valla ıı dedın canefe reklam yapıyor gıbı bı halımızmı var düşmüşüm kendı derdıme burada.. kullanıyorum işte ıı kötu gıdıorz muaazzam bır urun dıyede demedım hıc bır zaman ee daha ne yenı oldum dıye suclumuyum yanı..kuzeyınkıznın suçu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…