• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermonox Kullanan var mı ?

valla ıı dedın canefe reklam yapıyor gıbı bı halımızmı var:1: düşmüşüm kendı derdıme burada.. kullanıyorum işte ıı kötu gıdıorz muaazzam bır urun dıyede demedım hıc bır zaman ee daha ne yenı oldum dıye suclumuyum yanı..kuzeyınkıznın suçu ne :43:

Arkadaşlar ben bugün peeling yaparak uyguladım her bölgeyi olmasa da kullandığım baya bi kısmı ilk aldığımdaki gibi yaktı.
bilginize.

merhaba kızlar 17 aralık tarihinde koltukaltlarımı aldım tüyler neredeyse hala çıkamadılar .
çıkanlar tek tük o kadar az ve cılız ki .....
umarım hepimiz için işe yarar bir ürün olur .

mrb dermonox kullanımıyla ilgili durumunuz nedir?bende kullandım işe yaramıyor diye bıraktım acaba devam mı etsem diye düşünüyorum çünkü bırakıp sempremaja başlamıştım hiçbir değişiklik olmadı ne yazık ki

mrb dermonox kullanımıyla ilgili durumunuz nedir?bende kullandım işe yaramıyor diye bıraktım acaba devam mı etsem diye düşünüyorum çünkü bırakıp sempremaja başlamıştım hiçbir değişiklik olmadı ne yazık ki

merhaba tüyleri kökünden aldıktan sonra nasılsa geç çıkartıp inceltiyor o nedenle kullanmayı bırakmayı düşünmüyorum

merhaba tüyleri kökünden aldıktan sonra nasılsa geç çıkartıp inceltiyor o nedenle kullanmayı bırakmayı düşünmüyorum

epilent diye bi ürün için aradılar beni tanıtım amaçlı ilk 1000 kişiye ücretsiz gönderiyolarmış dermonoxun geliştirilmişi olduğunu söylediler bilgisiolan varmı?

Kızlar merhaba, epilamoru araştırırken başka bir forumda, bu üründen çok fazla şikayet okudum.
isteyene link verebilirm :))

Kızlar merhaba, epilamoru araştırırken başka bir forumda, bu üründen çok fazla şikayet okudum.
isteyene link verebilirm :))

meraba linki yazabilirmisin canm bakalım bi..

ayrıca epilent denilen üründe dermanox firmasının, aynı ürünün başka ismiyle piyasaya çıkmış hali . bi firma neden aynı ürünü iki farklı isimle piyasaya sunar buda ayrı bir soru

şu epilente mail attım belki bedava gelir denerim o da dermonox un aynısıymış. capilex siparişi de verdim.bakalım işe yarayacak mı

dermonox diye aratırken nette dermoface diye bi ürün gördüm onun açıklamasında da aynı şeyler yazıyo.. fiyatı 33 lira
aklım karıştı şimdi bi %100 tüye son furyası çıkmış bi sürü ürün var böyle fiyatlar kim ne tutturabilirse galiba dermonox da dermoface de nbp imalat diye geçiyo :(
- BEN kasım 2011 ayından beri "DERMOFACE" denilen ürünü kullanıyorum. internetten bulup.2-3 sfere inanmadım.5-6-7 olsun yeterki bitirsin dedim devam ettim.her seferinde hematit bileklik hediye geldi.
- dermonox dediğiniz ürünü yeni farkettim. dermoface'in kendi sitesine girince hem dermoface,hem de dermonox'u gördüm. onunda ayrı sitesi var ama iletişim telefonu aynı kişiye ait. oda ametist bileklik hediye veriyor. sanırımikiside aynı içerikli
Öncelikle;
1-2.yapıştan sonra 3 yada 4.de biter kesin dedim o kadar az geldiki ...ama bitmedi
2-aylarca devam ettim zaman zaman azaldı gibi,geç çıktı gibi sevindim olsun dedim geç olsunda sonuç versin... Ama şu an mayıs ayındayız ve hala %70-80 oranında tüyler benimle.
3-hergün kullandım sabırla...
4-sanırım içeriğinde limon var o yakıyor.
5-bikini ,koltuk altı,yüz,kollar ve alt bacakta hepsinde ağda yapıyarak kullnadım. bir ay gidiyor ürün.
6-KAFAM ÇOK KARIŞIK ŞU AN NE DÜŞÜNECEĞİMİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM: İNATLA BEKLİYORUm. yani ağdadan sonra hiçbişey sürmemekten iyidir.
siz karar verin ....

- BEN kasım 2011 ayından beri "DERMOFACE" denilen ürünü kullanıyorum. internetten bulup.2-3 sfere inanmadım.5-6-7 olsun yeterki bitirsin dedim devam ettim.her seferinde hematit bileklik hediye geldi.
- dermonox dediğiniz ürünü yeni farkettim. dermoface'in kendi sitesine girince hem dermoface,hem de dermonox'u gördüm. onunda ayrı sitesi var ama iletişim telefonu aynı kişiye ait. oda ametist bileklik hediye veriyor. sanırımikiside aynı içerikli
Öncelikle;
1-2.yapıştan sonra 3 yada 4.de biter kesin dedim o kadar az geldiki ...ama bitmedi
2-aylarca devam ettim zaman zaman azaldı gibi,geç çıktı gibi sevindim olsun dedim geç olsunda sonuç versin... Ama şu an mayıs ayındayız ve hala %70-80 oranında tüyler benimle.
3-hergün kullandım sabırla...
4-sanırım içeriğinde limon var o yakıyor.
5-bikini ,koltuk altı,yüz,kollar ve alt bacakta hepsinde ağda yapıyarak kullnadım. bir ay gidiyor ürün.
6-KAFAM ÇOK KARIŞIK ŞU AN NE DÜŞÜNECEĞİMİ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM: İNATLA BEKLİYORUm. yani ağdadan sonra hiçbişey sürmemekten iyidir.
siz karar verin ....

canım bende aylarca dermonox kullandım daha once burayada yazmıstım..kısmende olsa faydasını gördum ama bır kac ay sora tekrar eskı halıme döndüm ben şimdi aycagulün tuy-kıl alma tarıhlerıne uyuyorum cok ama cok daha faydalı oluyor..boşuna bu tarz urunlere para verme derım kullanmış bırısı olarak..illakı agdadan sora bır sey sureceksen lımon-tuz ıkılısını deneyebılırsın..sonucta denenmiş bır yöntem..nereye baksam bununla karsılastım..nenelerımız bıle oyle yaparmış..hoş ben üşengeçliğimden yapmıyorum oda ayrı..ama yaparsanda daha ekonomık olur paranda cebınde kalır..kılsız tüysüz günler dilerim:21:

Merhaba arkadaşlar;

Ben bir çağrı merkezinde takım lideriyim. etrafımda bir sürü güzel bakımlı kızlar var. Ama ben resmen insanlığın maymundan gelen evresinin 5.sinde takılı kalmış gibiyim yüzümdeki kıllardan çok utanıyorum birde dikkatte çekiyor siyah siyah :43: bu kıl olayına acayip takılıyorum. Uzun süredir bu konuyu takip ediyorum. En sonunda iki gün önce ''sonuçta 49tl neye vermiyorum ki'' diye düşündüm ve dermonoxu aldım daha iki gün oldu çok yeni henüz ama sizinle paylaşmak istedim. Ben yüzümde kullanıyorum ilk sürdüğüm an gözümü ve genzimi yakıyor çok iğrenç bir kokusu var bunu belirtmek istedim. Ama benim yüzümde kalın siyah ve sık kıllar var rahatsızlığım nedeni ile kullandığım kortizonlu ilaçlardan sonra oldu :14: normalde çıkma düzeni alıyorum ertesi gün çıkmaya başlıyorlardı. Şuan iki gündür dermonoxu kullanıyorum ve henüz çıkmaya başlamadılar bile :9: şuan için tamamen işe yarıyor diyemem ama her hafta girip muhakkak yorum yapacağım. Yalnız dediğim gibi tek kötü yanı çok keskin ve kötü bir kokusu var sürdüğüm ilk 5-10 dakika yanıyor ona dayanabiliyorum da kokusu ıyyyy :43: ama şunlardan kurtulayım da ona da razıyım.....

Merhaba arkadaşlar;

Ben bir çağrı merkezinde takım lideriyim. etrafımda bir sürü güzel bakımlı kızlar var. Ama ben resmen insanlığın maymundan gelen evresinin 5.sinde takılı kalmış gibiyim yüzümdeki kıllardan çok utanıyorum birde dikkatte çekiyor siyah siyah :43: bu kıl olayına acayip takılıyorum. Uzun süredir bu konuyu takip ediyorum. En sonunda iki gün önce ''sonuçta 49tl neye vermiyorum ki'' diye düşündüm ve dermonoxu aldım daha iki gün oldu çok yeni henüz ama sizinle paylaşmak istedim. Ben yüzümde kullanıyorum ilk sürdüğüm an gözümü ve genzimi yakıyor çok iğrenç bir kokusu var bunu belirtmek istedim. Ama benim yüzümde kalın siyah ve sık kıllar var rahatsızlığım nedeni ile kullandığım kortizonlu ilaçlardan sonra oldu :14: normalde çıkma düzeni alıyorum ertesi gün çıkmaya başlıyorlardı. Şuan iki gündür dermonoxu kullanıyorum ve henüz çıkmaya başlamadılar bile :9: şuan için tamamen işe yarıyor diyemem ama her hafta girip muhakkak yorum yapacağım. Yalnız dediğim gibi tek kötü yanı çok keskin ve kötü bir kokusu var sürdüğüm ilk 5-10 dakika yanıyor ona dayanabiliyorum da kokusu ıyyyy :43: ama şunlardan kurtulayım da ona da razıyım.....

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım [/B]

merhaba arkadaşlar;

ben bir çağrı merkezinde takım lideriyim. Etrafımda bir sürü güzel bakımlı kızlar var. Ama ben resmen insanlığın maymundan gelen evresinin 5.sinde takılı kalmış gibiyim yüzümdeki kıllardan çok utanıyorum birde dikkatte çekiyor siyah siyah :43: Bu kıl olayına acayip takılıyorum. Uzun süredir bu konuyu takip ediyorum. En sonunda iki gün önce ''sonuçta 49tl neye vermiyorum ki'' diye düşündüm ve dermonoxu aldım daha iki gün oldu çok yeni henüz ama sizinle paylaşmak istedim. Ben yüzümde kullanıyorum ilk sürdüğüm an gözümü ve genzimi yakıyor çok iğrenç bir kokusu var bunu belirtmek istedim. Ama benim yüzümde kalın siyah ve sık kıllar var rahatsızlığım nedeni ile kullandığım kortizonlu ilaçlardan sonra oldu :14: Normalde çıkma düzeni alıyorum ertesi gün çıkmaya başlıyorlardı. şuan iki gündür dermonoxu kullanıyorum ve henüz çıkmaya başlamadılar bile :9: şuan için tamamen işe yarıyor diyemem ama her hafta girip muhakkak yorum yapacağım. Yalnız dediğim gibi tek kötü yanı çok keskin ve kötü bir kokusu var sürdüğüm ilk 5-10 dakika yanıyor ona dayanabiliyorum da kokusu ıyyyy :43: Ama şunlardan kurtulayım da ona da razıyım.....

canım bak hemen üstte "kuzeyin kızı61 " ile benim yazım var. Lütfen oku. Oda bende aynı şeyi yazmışız.ilk başta böyle yapıyor. Sonra eski haline dönüyor. Moralini bozmak istemem ama bak oda bende aylarca kullanmışız. Bizim kadar kullanan yok burda galiba.bende daha ilk kullanımlarımda şok oldum nerdeyse 550 gitti 3-4 seansta kurturulurum o zaman dedim. Ama inan bana şu an aynı.her bölgem
ki diğer arkadaşta benzer yazmış... Durum böyle kullanmaya devam et istersen bir de sende görelim... Ama sende aylar sonra buraya yazki bizim gibi diğer kızlara faydalı olsun.
Ben kafamın karıştığından bahsettim. Ve hala kullanıyorum ama arkadaşın yazısını da görünce sanırım artık bir daha kullanmayacağım.
çünkü şu ana kadar 300-400 tl gibi bir param gitti.(ayrıca dermonox ve dermoface diye iki ürün var . ikisindede ileti,şim aynı..oda ilginç. mesajımda yazmıştım okursun)
Sevgiler...

Son düzenleme:
bu arada kızlar bugün dermonox'un internet sitesine 7 aydır kullanıp,hiç sonuç alamamamın nedeni ile ilgili bir açıklamaları olur mu diye mesaj attım. bakalım cevap gelecek mi?

canım bak hemen üstte "kuzeyin kızı61 " ile benim yazım var. Lütfen oku. Oda bende aynı şeyi yazmışız.ilk başta böyle yapıyor. Sonra eski haline dönüyor. Moralini bozmak istemem ama bak oda bende aylarca kullanmışız. Bizim kadar kullanan yok burda galiba.bende daha ilk kullanımlarımda şok oldum nerdeyse 550 gitti 3-4 seansta kurturulurum o zaman dedim. Ama inan bana şu an aynı.her bölgem
ki diğer arkadaşta benzer yazmış... Durum böyle kullanmaya devam et istersen bir de sende görelim... Ama sende aylar sonra buraya yazki bizim gibi diğer kızlara faydalı olsun.
Ben kafamın karıştığından bahsettim. Ve hala kullanıyorum ama arkadaşın yazısını da görünce sanırım artık bir daha kullanmayacağım.
çünkü şu ana kadar 300-400 tl gibi bir param gitti.(ayrıca dermonox ve dermoface diye iki ürün var . ikisindede ileti,şim aynı..oda ilginç. mesajımda yazmıştım okursun)
Sevgiler...

kesinlikle fileg kesinlikle..aycangülün tarıhlerını takıp cok daha faydalı..ben ddenedım hakıkaten oluyor..birde üşenmesem şu tuz-limon olayına gırecegım ama çok tembelim galıba..bu tarz urunler para tuzagı..başta bır kac urun vardı %100 sonuc verıor dıyen..sımdı hepsı aynı sloganla yola cıkıyor..bu yaptıkları umut tacirliğinden başka birşey değil

Kızlar 500 1000 liraları butür ürünlere verene kadar gidip lazer yaptırmak lazım diye düşünüyorum. tabi iyi biyer olması da şart

Kızlar 500 1000 liraları butür ürünlere verene kadar gidip lazer yaptırmak lazım diye düşünüyorum. tabi iyi biyer olması da şart

haklısın ama herkese lazer olmuyor. ben mesela yüz ve koltuk altı için gitmiştim. görmüyor. sonuç alamazsın. ama istersen bir kaç seans deneriz. belki çok çok az fydası olabilir dedi. ben de vazgeçtim.

Back