kızlar bugün 28 . gün koltukaltlarımı alalı daha önceki seferlerde yazdığım gibi mevcut durum
kalan boşluklardan tüy çıkmadı.
Allah' a sonsuz şükürler olsun.
dün adetim başladı yoksa bugün koltukaltımdaki azıcık tüyü alıp 2. seansa başlayacaktım ama olmadı.
artık aycangülün verdiği alternetif tarihlerde alıp 2 . seansa başlamak istiyorum.
kızlar bugün 28 . gün koltukaltlarımı alalı daha önceki seferlerde yazdığım gibi mevcut durum
kalan boşluklardan tüy çıkmadı.
Allah' a sonsuz şükürler olsun.
dün adetim başladı yoksa bugün koltukaltımdaki azıcık tüyü alıp 2. seansa başlayacaktım ama olmadı.
artık aycangülün verdiği alternetif tarihlerde alıp 2 . seansa başlamak istiyorum.
merhaba arkadaşlar ben de koltukaltımı alıp da sürdüğüm günden bu yana 23 gün geçti geçenlerde de yazmıştım( 29 aralıkta) ama ondan sonra da bugün yazıyorum koltukaltlarımda kalan boşluklarda hala hiçbirşey çıkmadı.
yani şöyle diyebilirim koltukaltımın tamamını 10 eşit parçaya bölmüş olsam 1/ 10 nu anca çıktı .
koltukaltımın tamamında 30 tel tüy anca var.
inşallah bunlar işe yaradığının göstergesidir.
herkese şifaya vesile olması dileğiyle...
evet canım sadece koltukaltında denedim .
sebebi ise şu ; zaten dermonox 125 ml tüm vücuduma uygulamaya kalksam hemen bitecek o zaman da bir daha sipariş etmem gerekecek işe yaramazsa boşuna 2 tane parası vermiş olacağıktım. o nedenle en iyisi küçük bir bölgeden başlıyayım sonuç alırsam da diğer bölgelere uygulamaya başlar ve dermonox siparişini gönül rahatlığı ile verebilirim diye düşündüm.
aycangülün verdiği alternatif tarihler ne demek kızlar anlamadım? başlamak için belirli günleri mi var? benimde dün elime geçti ama henüz başlamadım iyiki de başlamamışım tarihten falan haberim sipariş verirkende bi erkekle konuştum hiç ban şu tarihte başla gibi şeyler söylemedi???
dermonox kullanıyorum.Sen hangisini kullandın sempremaj mı dermonox fln mı ?
canımm nekadar zaman kullandın bu kremi peki halen koltuk altında kulanmaya devam ediyormusun bendemi alsamm ya ufff okadar kararsızımki :44:
ÜRÜNÜMÜZÜN KULLANIMI ÇOK BASİTTİR;
1- Epilasyon veya Ağda uygulaması yapılan bölgeye, Nbp Dermonox'u sürünüz.
2- Nbp Dermonox'u her gün aynı bölgeye uygulayınız.
3 - Tüyleriniz ikinci defa çıkarken ciddi oranda azalma ve incelme olacaktır.
4- Genellikle ikinci ağda veya epilasyon uygulamasından sonra tüyleri tamamen yok eden Nbp Dermonox, En geç üçüncü ağda veya epilasyon uygulamasından sonra tüyleriniz bir daha çıkmamasını sağlayacaktır. Cildiniz prüsüz bir hale gelecek.
NBP DERMONOX'UN ÖZELLİKLERİ
- Ürünümüz tüyleri tamamen yok eder.
- Cildi pürüzsüz bir hale getirir.
- Ciltte bulunan gözeneklerin kapanmasını sağlar.
- Bay ve bayan için kullanıma uygundur.
- Tüm detayları internet sitemizden ve müşteri hizmetlerimizden öğrenebilirsiniz.
AĞDA VE EPİLASYON UYGULAMASI
Epilasyon uygulamalarının tamamının vücutta ne gibi olumsuz etki bıraktığı hala tartışılmaktadır.
Epilasyon uzun vadede pahalı bir yöntemdir.
Ağda ve silk epilasyon uygulaması cildi tahriş ettiği açıkça ortadadır. Can acıtan yöntemlerdir.
Ağda uygulamasından sonra açıkça fark edecek gözenekler oluşmaktadır.
Jiletle alınan tüyler daha fazla kalınlaşmasına sebep olmaktadır.
Kullana var mı bu ürünü eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse sipariş vermek istiyorum. Bıktım artık kıl tüy işinden :105:
bizde 4 arkadaş sipariş ettik bakalım birimizden birinde işe yaramazsa tam bir hikaye olucak
yok arkadaşlar yok ben şuna kanaat ettımkı %100 dıye bır sey yok zaten ınsanın ınanası gelmıyor ama işte ya tutarsa dıyorsunuz..yanlız şu varkı gözle görülür bir şekılde ıncelme ve azalma var taa 3 4 hatta yer yer 5. ağdadan sora oda..kısaca bıoderın bır ust versıyonu dıyebılırız dermonox için..yınede ürünü kullananlar bırakmasınlar bence en azından bı 6 ay devam edılmesı gereken bır ürün oldugu kanaatıne vardım
canım ben bu hormon bozukluguna baglı tüylenmenin dısarıdan uygulanan yöntemlerle tamamen cozulecegini düsünmüyorum.sen ne yaparsan yap tadavı olmadıgın surece tekrar cıkarlar.hem bu belirli günlerde tüy almakta sacma gelıyor bana.yınede yapanlara saygım var. ben su anda bütün tüylerimde kullanıyorum ve kullanmaya da devam edecem üç ay boyunca.tamamen bıtırmese bile azaltıp ınceltse o bile bana yeter. gelışmeleride paylasacam.
Bende bugün kullanmaya başladım.Üzerinde yazdığı gibi her gün mü sürmek gerekiyor?
Kıllar çıktıktan sonra sürmenin mantığı ne?
Birde kullananlar nasıl kullanmakta?
Sizinki de ağda sonrasında sürünce yanma oluyor mu?
Sonuçları olumlu olumsuz belirteceğim.
evet üzerinde yazdigi gibi hergün kullanıyorum ama bende alerji yaptı bacaklarıma ara verdim diger yerlerime devam ediyorum.bu arada alerjimide dermonox yapmış.ama etkisini gordügüm icin tamamen bırakmayı düşünmüyorum.en azından bacaklarımda aldıktan sonrakı bir hafta ongün kullanmayı düsünüyorum.tüyler cok ince ve acık renkli cıktı azalmada var.ben başlayalı 39 gün oldum.bakalım 3 ayın sonunda ne olacak.
evet üzerinde yazdigi gibi hergün kullanıyorum ama bende alerji yaptı bacaklarıma ara verdim diger yerlerime devam ediyorum.bu arada alerjimide dermonox yapmış.ama etkisini gordügüm icin tamamen bırakmayı düşünmüyorum.en azından bacaklarımda aldıktan sonrakı bir hafta ongün kullanmayı düsünüyorum.tüyler cok ince ve acık renkli cıktı azalmada var.ben başlayalı 39 gün oldum.bakalım 3 ayın sonunda ne olacak.
Genital bölgeye kullanıyormusun ?
ilgin için teşekkürler.bende şuan öyle bir olumsuzluk yok.bugün 2.gün.
Kıllar çıktıktan sonra da sürmeye devam ediyorsan nasıl etkisi olacak?
bu şişe 3 ay yetmez ki?Ne miktarda kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?