- Konu Sahibi :(emoxsx:(
-
canım özellikle toniğini tavsiye ederim çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum
canım benim tonik derken hangisinden benimki karma cilt sivilceli ayrı ayrımı oluyor yoksa tek bir tonikmi ..
Maskesinde önerebilceğin varmı ...lütfen cvp yazın
ilk defa bugün dermokil kil maskesi aldım ve banyodan sonra denedim.Cildim hassas ve akneye meyilli.Bende akne için olanı aldım.yüzüme sürdüm ve 15 dk bekledim.sonra ılık su ile yıkadım.ardından bioderme toniğimi sürdüm.sürdüğüm yer kızarmaya başaldı.Bol nemlendirici sürdüm hemen.yaklaşık yarım saat yüzüm kıpkırmızıydı.Özellikle alın bölgem.Bu işten anlayan biri bana yardımcı olur mu?Ben nerde hata yaptım.Fazla mı beklettim acaba??
ben de 10 gündür yüz temizleme jelini kullanıyorum ama memnun değilim. yüzümü ıslatıp sürmeme rağmen hiç ama hiç köpürmüyodolayısıyla da temizlenmemiş hissi veriyo bana.
Hassas ciltlerde (benim gibi) kil maskesi hiç uygun değil. Yanlış bir şey yapmadın ve kızarıklık doğal korkma. Bizim cilt tipimizde kılcal damarlar yüzeye yakın olduğundan güneş, sıcak, soğuk ve kil maskesi gibi sökücü ürünler böyle neticeler verebiliyor. Hassas ciltler için eczanelerde bir çok maske seçeneği var. Onları denemende fayda var.
aynı sorunu ben de yaşıyorum
önce acaba benim üründe mi bir sorun var diye sorudm kendime
daha evvel biçok yüz temizleme jeli kullandım ama ilk kez bunda böyle bir sorun yaşıyorum..hiç köpürmüyor...
sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
arkadaşlar sorumu yanıtlayan olmamış
koca sitede bu ürünü kullanıp yorum yapan yok mu?
CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?