- Konu Sahibi :(emoxsx:(
-
ben 5 ytl ye aldım çoooookkkk memnunum ..dermokilin neden ucuz derseniz hakkariden bi arkadaşa getirttim malum orada herşey kaçak vergisiz ve ucuz ....harika bişey 3 haftadır hafta 1 bazen 2 kez uyguluyorum süperrrrrr...aktardaki killerden kullanıyodum ama kesinlikle bu daha ii arkadaşlar tavsiye ederim ...kullandığım kil maskesi sadece krem falan değil bu arada ...
canım sodium laureth sulfate diye bir madde katıyorlar şampuan,yüz temizleme jeli vb. içlerine bu madde köpürmeye neden oluyor ama aynı zamanda bulaşık deterjanı,çamaşır deterjanı gibi ürünlerede katılıyor bu madde.pek yararlı değil hatta hiç yararlı değil cildi yıpratıyor ve bulaşık deterjanıylada yıkasan aynı etki olur.sanırım dermokilin yüz temizleme jelinde bu madde yok onun için köpürmüyor bu güzel ve yararlı birşey dermokilin ürünlerinin doğal olduğunu gösterir.bende maskesini kullanıyorum ve çok memnunum temizleme jelinide almayı planlıyorum.ben de 10 gündür yüz temizleme jelini kullanıyorum ama memnun değilim. yüzümü ıslatıp sürmeme rağmen hiç ama hiç köpürmüyodolayısıyla da temizlenmemiş hissi veriyo bana.
merhba kızlar . uzun süredir takip ediyordum yazılarınızı ama aranıza katılmak yenı nasip oldu :)
sizden yardım istiyorum yüzüm karma bi bölgesi yağlı bazı yerleri aşırı kuru ama ne denediysem sivilce yaptı nemlendirici kullanmadan da olmuyor . bugün kozmetik dükkanında ki bayan şöyle iyi böyle iyi diye ısrar etti bende dayanamdım aldım dermokil yağlı ciltler için nemlendirici ama suratıma sürmeye çok korkuyorum . yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?