- Konu Sahibi :(emoxsx:(
-
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim. Dermokil hakkında bişiler yazıcaktım. Ben uzmanıyım yaklaşık iki buçuk senedir bu işin içindeyim. Yada söyle yapalım. Ben bi kullanıcı olarak anlatim size.25 yaşındayım işim gereği her gün makyaj yapmak fön çektirmek jole sürmek zorundayım. Bu yüzden cildim baya bi sorunluydu saçlarımda öyle. Dermokilde çalışmaya başlamadan kullanmaya başladım. önce maskesi çok cazip geldi. Neden? Kozmetikteki tüm ürünleri hem denedim hem araştırdım içerisinde kimyasalı en az olan ürün. Sonuçta kilden üretiliyor. Ve bizim ülkemizde. Sivilceden kalan lekelerim vardi bence en güzel özelliği bu dermokilin. O lekelerin görümünü tamamen azaltığını farkettim. Siyah noktalarım vardı bitti. Neyse saça geçelim. Saçlarım çok yıpranmış olduğu için şampuan saç kremi artı bakım maskesi yapıyodum eskiden yoksa başka türlü açamıyodum saçlarımı. Dökülme vardı. şuan yok.dermokili kullanmaya başladıktan sonra hepsi bittisize samimiyetle söylüyorum. Denemekten bişe kaybetmezsiniz. şimdide bi satıcı gibi değerlendiricem. Dermokil 20bin kişinin üzerinde denendi. Olumlu sonuçlar alındı.dermokil ürünlerinin kimyasal ve mikro biyolojik analizleri her aşamada ulusal ve uluslar arasıstandartlara uygun cihazlarla kontrol ediliyor.fransa ve almanya gibi gelişmiş ülkelere ihraç ediliyor. Kilin faydaları deride bakteri gelişimini engeller. Cildi ölü hücrelerden arındırır. Dokulara daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Cilt lekelerini ve kızarıklarını engeller. Yağ molekülü sebum üretimini azaltarak cilde ışltı kazandırır. Tarihin en güzel kadını diye nitelendirilen kleopatra güzelliğini korumak için kilden maskeler kullanırmiş. Anti alerjjenik yapıya sahip olup ciltte asla alerji yapmaz. Daha yazacak çok cümlelerim var ama geç oldu bide sizi hemen sıkmak istemedim belkide sıkılmışsınızdır okumak zorunda değilsiniz. Benim istediğim sadece denemeniz en az bi defa deneyin öyle çok pahalı bir üründe değil. Bide vatansever olarak düşünün neden yabancılar kazansın. Belki bu ürün gereğinden fazla pahalı olsaydı ki olmalıydı bence. O zaman daha tanındık olurdu. Zamanım oldukça yazıcam sizlere sormak istediğiniz bişe olursa severek cevaplarım. Bu arada gerçek ismim leman arıcılar demirci. Güzelliklerle kalmanız dileğiyle hoşçakalın
gizem hanım haftada üç defa çok fazla akneli bir cilt için. haftada 1 öneririm. bide ilk zaman sivilceleriniz biraz çoğalabilir ama korkmayın. devam edin ürüne. çünkü deri altındaki sivilceleri kusar önce cilt. daha sonrada söndürür. bence mükemmel bi ürün devam edin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?