• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermoid kistten amaliyat oldum

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
172
109
18
22
Neredeseyse 3 senedir benimle olan kistten 11 Ekim. De kurtuldum 9 cm yumurtalığım korunarak alındı eve geçiyorum bu gün .
Nelere dikkat etmem lazım kapalı amaliyat oldu bu arada . Nasıl yatmaliyim sırt üstü yatarak belim sırtim ağrıyor artık 🙂↔️🙂↕️. Ne zamana kadar sürer bu durum 🫢☺️ inşallah kısa sürer de çocuklarim perişan olmadan 💙 toparlanabileyim .

Merhaba bende dermoid ameliyat oldum ne yazikki benimki baya büyüktü 5 yıl önce ameliyat oldum ama ben açık ameliyat oldum. Çok riskli geçti bir ay duzelemedim

Merhaba bende dermoid ameliyat oldum ne yazikki benimki baya büyüktü 5 yıl önce ameliyat oldum ama ben açık ameliyat oldum. Çok riskli geçti bir ay duzelemedim
2. Haftası kalktım vallahi ben malum kimsem yok buralar da çocuklar perişan olmasın diye her işimi gücümü yapmak zorunda kaldım

benim anlamadığım sezaryandan daha ağır olduğunu söyleyenler oluyor. neden ameliyat sonrası hemen kalkılmıyor. ağrımı oluyor
Ameliyattan hemen sonra kalkilmamasi şundan sonda takılı oluyor bir gün boyunca ondan kaldırmıyorlar

Ameliyattan hemen sonra kalkilmamasi şundan sonda takılı oluyor bir gün boyunca ondan kaldırmıyorlar
Yok aslında beni hemen kaldırdılar ameliyattan çıktığım gibi sondayi çıkardılar. Ve ben ameliyat esnasında enfeksiyon kapmistim onun için de çok geç iylestim 15 gün hastanede kaldım çok zorlu bir süreçti

Back