Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar tek tarafli dermoid kistim var 1 yiki askin suredir korunma olmamasina ragmen hamilelik yasayamadim varmi benim gibi olan yada bu kistle hamile kalan Allah rizasi icin tecrubesi olan arkadaslarim bana yardimci olabilirlermi?
Ben düşük yaşadım, düşğk sonrası kontrollerde dermoid kist oldugunu fark etti doktor. Hamileliğe engel olmadıgını soyledi, ki hamile kalmıstım sonucta. İçinizi rahat tutun bir sakıncası yok bu kistin. Hamilelikte doğumla beraber alırız dedi dr. 4cm boyutu
Ben düşük yaşadım, düşğk sonrası kontrollerde dermoid kist oldugunu fark etti doktor. Hamileliğe engel olmadıgını soyledi, ki hamile kalmıstım sonucta. İçinizi rahat tutun bir sakıncası yok bu kistin. Hamilelikte doğumla beraber alırız dedi dr. 4cm boyutu
Benimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumuyaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir mi çocuğunuz oldu mu