Dermarolleri en az 1 senedir kullanan üyelerin sonuçları

derma roller iyi de, emlasız olmuyor o krem de pahalandı
bir de iyileşme süresince çok krem maske nemlendirici sürmek lazım

emla dışında başka bir ilac veya solusyon yok mu dermaroller kullanırken?
dün mezoterapi uygulandı, ve bu krem yüzümü gerçekten mahvediyor
napsam bilemedim

emla dışında başka bir ilac veya solusyon yok mu dermaroller kullanırken?
dün mezoterapi uygulandı, ve bu krem yüzümü gerçekten mahvediyor
napsam bilemedim

Emla krem bir anestezik kremdir. Yani ağrı veren bir uygulama (mesela epilasyon) öncesi sürülür. Sürüldüğü bölgeyi uyuşturur. Dolayısıyla sizin cilt bakımınız için bir faydası yok. Dermaroller uygularken hyalurik asit kullanabilirsiniz. Cildi derinlemesine nemlendiren bir asittir. Serum şeklinde üreten bir marka var, araştırırsanız bulabilirsiniz. Yahut kolajen serumlar satılıyor, onlardan kullanabilirsiniz. Çeşitli yağlar (argan, kayısı çekirdeği yağı gibi) kullanabilirsiniz. Ya da eczaneden vitamin ampulleri alın.
Ben dermaroller alıp uygulamaya başlayalı 2 hafta oluyor. İki uygulama yaptım. Bir ay sonunda sonuçlarını yazacağım.

Fahriye hanım merhaba, teşekkür ederim
evet anestezik olduğu için kullanıyorum derma roller için

roller da haliyle acı oluyor dayanamadığım için mecburen kullanmak durumundayım, fakat bu krem benim cildimi soyuyor
birkez kremi sürdüm, diziye dalmışım saatte geç olunca derma roller uygulamaktan vazgeçtim kremi yıkadım uyudum
ertesi gün cilmi soyulmaya başladı; kızarıklıklar da oluyor

o yüzden sordum acaba başka bir krem veya sprey var mıdır diye

Son düzenleme:
Fahriye hanım merhaba, teşekkür ederim
evet anestezik olduğu için kullanıyorum derma roller için

roller da haliyle acı oluyor dayanamadığım için mecburen kullanmak durumundayım, fakat bu krem benim cildimi soyuyor
birkez kremi sürdüm, diziye dalmışım saatte geç olunca derma roller uygulamaktan vazgeçtim kremi yıkadım uyudum
ertesi gün cilmi soyulmaya başladı; kızarıklıklar da oluyor

o yüzden sordum acaba başka bir krem veya sprey var mıdır diye

Hmmm. Xylocain Sprey ya da Vemcaine Pump Sprey olabilir... İnternetten ilaç prospektüsüne (etken madde ve içerik) bakmanızı, Emla'nın içeriği ile karşılaştırmanızı öneririm. Ya da bir eczaneye danışabilirsiniz. Size sprey ya da jel bir ürün önerebilir.

Ben buz kasetleri ile uygulama alanını uyuşturuyorum. Saçıma yaparken uyuşturmuyorum bile.
Emla ve bu tip ürünler pek etkili değil hem de çok pahalı.

Merhaba,
Ben de birkaç senedir kullanıyorum dermarolleri. Yüzümde uzun vadede etkisi oldugu söylenemez yada farketmedim ama göğüslerimde cok etkili oldu. Ergenlikten kalma çatlaklarım vardı. Kilo kaybedince o çatlakların içi buruşuk bir hal almıştı. Dermaroller bu buruşmayı giderdi ve catlakları daralttı. Şimdi çok daha iyi bir görünüme sahip. Göğüslerime uzun zamandır uygulamıyorum çünkü çok canımı acıtıyor. Ama görüntü de bir gerileme olmadı. Ne kadar uygulanırsa o kadar iyiye gidiyor bence...

Emla krem bir anestezik kremdir. Yani ağrı veren bir uygulama (mesela epilasyon) öncesi sürülür. Sürüldüğü bölgeyi uyuşturur. Dolayısıyla sizin cilt bakımınız için bir faydası yok. Dermaroller uygularken hyalurik asit kullanabilirsiniz. Cildi derinlemesine nemlendiren bir asittir. Serum şeklinde üreten bir marka var, araştırırsanız bulabilirsiniz. Yahut kolajen serumlar satılıyor, onlardan kullanabilirsiniz. Çeşitli yağlar (argan, kayısı çekirdeği yağı gibi) kullanabilirsiniz. Ya da eczaneden vitamin ampulleri alın.
Ben dermaroller alıp uygulamaya başlayalı 2 hafta oluyor. İki uygulama yaptım. Bir ay sonunda sonuçlarını yazacağım.[/QUOTE

iyi sonuçlarını bekliyoruz canım

ben hiç bir faydasını görmedim dermarollerin.kızlar içinizde bio oil kullanan varmı yüze yada çatlaklara yorum yaparsanız ona göre alıcam.

iyi sonuçlarını bekliyoruz canım[/QUOTE]

Evet; uzun bir aradan sonra buradayım. Dermarolleri düzenli bir şekilde, 10-15 günde bir kullandım. Toplam üç ay düzenliydi. Sonra ihmal ettim ama bu sıra yine başlayacağım kullanmaya. (0.5 mm iğneli)
Önce şunu söylemeliyim. Yaşım 36. Yüzümde henüz beni rahatsız eden bir kırışıklık ya da sarkma yok ama bir zamandır burnun iki yanından ağız kenarlarına inen çizgilere kafayı takmıştım. Rolleri bütün yüzüme, boynuma, göz altlarıma ve özellikle de o bahsettiğim çizgilere yoğun şekilde uyguladım. Uyguladığım yerlerde rolleri çapraz (çarpı işareti) yönde uyguluyordum. Yüzümü ufak bölgelere ayırıp her yaptığım bölgeye beklemeden kolajen serum ve kullandığım bakım yağı karışımından sürdüm (Yağları kendim karıştırdım. Kayısı çekirdeği yağı, mavi anemon yağı, argan yağı, buğday yağı, portakal yağı, e vitamini ampulü, at kestanesi yağı, kırmızı üzüm çekirdeği yağı, yosun yağı, tatlı badem yağı). Cilde mikro kanallar açıldığı için bunları çok çabuk çekiyor. Çekince yoğun bir nemlendirici sürüp yatıyordum.
İkinci uygulamamdan itibaren ağzın iki yanındaki çizgide hafifleme oldu. Hatta epey kayboldular. Dudağımın üst sağ yanında hafif bir güneş lekesi vardı birkaç yıldır. O da gitti.
Şimdi birkaç aydır ara verdim kullanmaya. Çizgi hafiften belirginleşmeye başladı sanırım. Tekrar kullanmaya başlayacağım. Şunu fark ettim: Cilde evde yaptığımız her işlem anında sonuç vermiyor. Asıl olan yaptığımız işi düzenli bir şekilde yapmak. Bir zaman sonra sonuçlarını gördüğünüzde heveslenip devam edeceksiniz.

iyi sonuçlarını bekliyoruz canım

Evet; uzun bir aradan sonra buradayım. Dermarolleri düzenli bir şekilde, 10-15 günde bir kullandım. Toplam üç ay düzenliydi. Sonra ihmal ettim ama bu sıra yine başlayacağım kullanmaya. (0.5 mm iğneli)
Önce şunu söylemeliyim. Yaşım 36. Yüzümde henüz beni rahatsız eden bir kırışıklık ya da sarkma yok ama bir zamandır burnun iki yanından ağız kenarlarına inen çizgilere kafayı takmıştım. Rolleri bütün yüzüme, boynuma, göz altlarıma ve özellikle de o bahsettiğim çizgilere yoğun şekilde uyguladım. Uyguladığım yerlerde rolleri çapraz (çarpı işareti) yönde uyguluyordum. Yüzümü ufak bölgelere ayırıp her yaptığım bölgeye beklemeden kolajen serum ve kullandığım bakım yağı karışımından sürdüm (Yağları kendim karıştırdım. Kayısı çekirdeği yağı, mavi anemon yağı, argan yağı, buğday yağı, portakal yağı, e vitamini ampulü, at kestanesi yağı, kırmızı üzüm çekirdeği yağı, yosun yağı, tatlı badem yağı). Cilde mikro kanallar açıldığı için bunları çok çabuk çekiyor. Çekince yoğun bir nemlendirici sürüp yatıyordum.
İkinci uygulamamdan itibaren ağzın iki yanındaki çizgide hafifleme oldu. Hatta epey kayboldular. Dudağımın üst sağ yanında hafif bir güneş lekesi vardı birkaç yıldır. O da gitti.
Şimdi birkaç aydır ara verdim kullanmaya. Çizgi hafiften belirginleşmeye başladı sanırım. Tekrar kullanmaya başlayacağım. Şunu fark ettim: Cilde evde yaptığımız her işlem anında sonuç vermiyor. Asıl olan yaptığımız işi düzenli bir şekilde yapmak. Bir zaman sonra sonuçlarını gördüğünüzde heveslenip devam edeceksiniz.[/QUOTE]

bende aynen o çizgilerden muzdaripim. kalojen serumun markası nedir ,öğrenebilirmiyiz. ben dermarolleri ilk başta geçici reaksiyon verdiği için diri geliyor diye tahmin ediyordum .uzun vadede işe yaradıysa çok güzel.

Back
X