Dermarolleri en az 1 senedir kullanan üyelerin sonuçları

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
merhaba arkadaşlar ben bu dermarolleri tam olarak kullanmaya bir türlü aklım yatmadı. çünkü cildi sürekli bi tahrişe ,inflamasyona tabi tutmak ilerde cildi daha beter yaşlandırmasın? bazı arkadaşlarda forumda bu görüşte.evet bende bir ay kullandım göz altlarım dolgu cildim dolgunlaştı ama o tamamen tahrişin verdiği şişkinlikti kalojen artması değildi. Yani sürekli böyle yapıp ilerde daha kötü sonuçlar çıkmasın. O YÜZDEN BU TOPİĞE SADECE ÇOK UZUN VADEDE KULLANAN ARKADAŞLAR YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM .(EKSİLERİNİ VE ARTILARINI).umarım hepimize çözüm olur.

Son düzenleme:
yokmu uzn süre kullanan hiç kimse kızlar??

merhaba arkadaşlar ben bu dermarolleri tam olarak kullanmaya bir türlü aklım yatmadı. çünkü cildi sürekli bi tahrişe ,inflamasyona tabi tutmak ilerde cildi daha beter yaşlandırmasın? bazı arkadaşlarda forumda bu görüşte.evet bende bir ay kullandım göz altlarım dolgu cildim dolgunlaştı ama o tamamen tahrişin verdiği şişkinlikti kalojen artması değildi. Yani sürekli böyle yapıp ilerde daha kötü sonuçlar çıkmasın. O YÜZDEN BU TOPİĞE SADECE ÇOK UZUN VADEDE KULLANAN ARKADAŞLAR YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM .(EKSİLERİNİ VE ARTILARINI).umarım hepimize çözüm olur.

demarolleri ben kullandım memnum kaldım.cildimdeki bütün lekeler gitti hemde %95..

ne kadar bir süre kullandınız? sivilce yapmıştı bende :5:

Banada ilk zamanlar sivilce yaptı doktor imex krem verdi.cilt parlak ve lekesiz oluyo..5 seans gittim daha şehir değişikliği nedeniyle yarım kaldı.rollerimi bana verdiler arada kendim uyguluyorum.

Banada ilk zamanlar sivilce yaptı doktor imex krem verdi.cilt parlak ve lekesiz oluyo..5 seans gittim daha şehir değişikliği nedeniyle yarım kaldı.rollerimi bana verdiler arada kendim uyguluyorum.

peki tatlım yaşın kaç acaba senin dermarollerden mi ergenlikten mi?

ben 16 defa 1.5 mm lik dermarollerle 10 günde bir yaptım ve üzerine e vitamini sürdüm .... işe yaramadı.. akne lekeleri ve akne çukurları için kullanmıştım.... bende etkili olmadı...

ben 16 defa 1.5 mm lik dermarollerle 10 günde bir yaptım ve üzerine e vitamini sürdüm .... işe yaramadı.. akne lekeleri ve akne çukurları için kullanmıştım.... bende etkili olmadı...

kaç yaşındasın peki hayatım? yaklaşık 5 ay dan fazla yapmışsın neden hiç fayda etmedi acaba,aslında bende korkuyorum yani uygulama sonrasından yüze gergin filan oluyor ama o şişliklerden dolayı.sürekli bi tahrişe maruz bırakmak bana da mantıklı gelmiyor aslında.o yüzden uzun vadeli sonuçları görmek için konu açtım ama sanırım kimse yeterli düzeyde memnun değil

ben de ilk baslarda memnundum sonra sivilce yapti arkadaslar. tekrar yaptirmayi da dusunmuyorum. simdi genel cilt bakimi ve lifting masaj ile idare ediyorum:) benim yanaklarimin yan kismi, kulaga yakin kisminda sivilce lekelerim var onun icin baska bir yontem ariyorum simdi

kızlar çok umutsuz gördüm sizi??
ben varım 2 yıldan fazladır kullanıp fayda gören, ancak şunu unutmayın cilt bakımı bir maraton, anti aging bir savaştır

derma roller silahlarımızdan yalnızca biridir, her ne kadar acı verse de, iyileşme süreci uzun olsa da ben devam edicem

çünkü yaşıtlarıma göre çok iyi durumdayım

diğer silahlar- dolgu- meyve asidi peelingleri, güzel nemlendiriciler, yağlarla yapılan bakımlar , maskeler...

Back
X