- 29 Eylül 2015
- 35
- 8
- 1
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermaroller değil de dermapen için memnun kalmayacak tek bir insan düşünemiyorum. Resmen apaydın, tertemiz bir cilt oluyor.
dermapen ve dermaroller arasındaki farkı ızah edebilir misiniz? dermaroller bende öyle bi etki yapmadı. bari dermapen deneyeyim birde
Çok teşekkür ederim. Dermarollerda da baya kanamam olmuştu. yüzde yüz olmasada etki etmişti. ilk halimden dolayı memnun kalmıştım. şimdi sanırım sıra dermapende :) :)Dermapen dermaroller a göre daha profesyonel. Dik açılarla girip daha etkili oluyor. Bir de tabii ki serumları önemli. Zaten gittiğiniz yer de gerekli serumları uyguluyordur. Kesinlikle deneyin derim. Yalnız bir kaç instagram reklamında görmüştüm. Öyle gelişi güzel azıcık batır çıkarla hatta sıfır kanama ile işlem yapıyorlar. Belki reklam sebebi ile öyledir ama. Baya derinden adım adım tüm yüze uygulamaları lazım.
Temizliğini nasıl yaptınız ve ne kadar surede bu sonuca ulaştınız acaba ve kanatınca daha etkili diyorlar o şekılde m yaptınız cookk sordum amaaaYüzümdeki şu sivilcelerden kalan çukurları geçirmek için 1 sene boyunca uğraştım ve bir Türlü geçiremedim sonraları cok şükür dermarollerları keşfettim. Düzenli olarak yaptım hijyene cok dikkat ettim. Ve eski yeni fotoğraflarım aşagıdadır. Sanırım ömür boyu bu dermarollerı bırakmak istemeyeceğim