• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller dermaroller tecrübeleri (2015 ve sonrası)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
fotoğrafını atıyım sana tavsiye aklında bulunsun..
201502.jpg

Merhaba,
Dermaroller yaptırdım, yüzümde çok kuruluk var, boyle buruşuk gibi, hafif deride pütürlenme var ?
Normal mi hala anlayamadım ? bilgisi olan var mı..
Teşekkür ederim..

Merhaba dermoroller ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım arkadaşlar şuanda 5.seansım bitti açıkçası hiçbir fark yok. benim cildim sivilceliydi zaten kremlerle falan sürekli kontrol altında tutuyordum. fakat dermoroller sonrasında aşırı bir sivilcelenme oluyor. aslında yapan kişi sivilcelere yönelik salisilik asit tarzı bir şey sürdüğünü söylüyor gerçekten işlem sırasında yanıyor cildim. ama işlemden sonraki ilk 3- 4 gün aşırı sivilcelenme oluyor. birde uygulamayı satın aldığımda 1 adet pudralı tonik, 1 adet sivilceli ciltler için güneş kremi,1 adette yine her akşam sürmem gereken cilt yenileyici bir krem verdiler.(isteyen olursa isimlerini veririm.) yine yapan kişi çoğu kişinin cildinin 5.seanstan sonra cevap verdiğini söylüyor ben zaten 6 seanslık satın almıştım. pek inandırıcı gelmedi faydası oluyo olsa bir şekilde fark ederdim. ben daha çok sivilce izlerim ve skarlarım için gitmiştim fakat hepsi aynı şekilde duruyor hiç bir değişiklik yok. paramın boşa gittiğini düşünüyorum. belki faydasını gören olmuştur çünkü bende burdaki yorumları okuyup karar verdim dermoroller yaptırmaya ama kesinlikle söylüyorum yüzümün hiçbir yerinde 1 cm bile bir değişiklik yok üstüne sivilcelendiğimle kaldım ve de yaptırdığım gün ve sonrası 2 gün işyerinde kıpkırmızı gezmekle kaldım (baya dalga konusu oldum) ben Ankara da Elmas Lazerde yaptırdım ( isim veriliyor mu bu arada bilmiyorum ama ) çalışanlar çok iyi çok ilgililer onlardan çok memnundum fakat uygulama bende işe yaramadı oraya gelen başka bir arkadaşla daha tanıştım onunda benim gibi yüzünde skarları vardı oda aynı şeyi söylüyordu yaptırdıktan sonra aşırı sivilcelenme oluyor diye. ( bunu hijyen kötüydü bu yüzden olmuştur diye düşünmeyin herşey tamamen steril bir şekilde yapılıyor bu konuda güvenim tam.) 6. seansı yaptırmayacağım bu zorluğu tekrar yaşamak istemiyorum. çünkü ilk gün gerçekten baya bir zor geçiyor.

Merhaba ben dermaroller prp yaptırdım. Yaz olmasına rağmen gayet başarılıydı. seans başına 150 tl vermiştim. tavsiye ederim. Tabiki gittiğiniz yerde çok önemli.

Dermaroller değil de dermapen için memnun kalmayacak tek bir insan düşünemiyorum. Resmen apaydın, tertemiz bir cilt oluyor.

Dermaroller değil de dermapen için memnun kalmayacak tek bir insan düşünemiyorum. Resmen apaydın, tertemiz bir cilt oluyor.

dermapen ve dermaroller arasındaki farkı ızah edebilir misiniz? dermaroller bende öyle bi etki yapmadı. bari dermapen deneyeyim birde

dermapen ve dermaroller arasındaki farkı ızah edebilir misiniz? dermaroller bende öyle bi etki yapmadı. bari dermapen deneyeyim birde

Dermapen dermaroller a göre daha profesyonel. Dik açılarla girip daha etkili oluyor. Bir de tabii ki serumları önemli. Zaten gittiğiniz yer de gerekli serumları uyguluyordur. Kesinlikle deneyin derim. Yalnız bir kaç instagram reklamında görmüştüm. Öyle gelişi güzel azıcık batır çıkarla hatta sıfır kanama ile işlem yapıyorlar. Belki reklam sebebi ile öyledir ama. Baya derinden adım adım tüm yüze uygulamaları lazım.

Dermapen dermaroller a göre daha profesyonel. Dik açılarla girip daha etkili oluyor. Bir de tabii ki serumları önemli. Zaten gittiğiniz yer de gerekli serumları uyguluyordur. Kesinlikle deneyin derim. Yalnız bir kaç instagram reklamında görmüştüm. Öyle gelişi güzel azıcık batır çıkarla hatta sıfır kanama ile işlem yapıyorlar. Belki reklam sebebi ile öyledir ama. Baya derinden adım adım tüm yüze uygulamaları lazım.
Çok teşekkür ederim. Dermarollerda da baya kanamam olmuştu. yüzde yüz olmasada etki etmişti. ilk halimden dolayı memnun kalmıştım. şimdi sanırım sıra dermapende :) :)

Yüzümdeki şu sivilcelerden kalan çukurları geçirmek için 1 sene boyunca uğraştım ve bir Türlü geçiremedim sonraları cok şükür dermarollerları keşfettim. Düzenli olarak yaptım hijyene cok dikkat ettim. Ve eski yeni fotoğraflarım aşagıdadır. Sanırım ömür boyu bu dermarollerı bırakmak istemeyeceğim 😇

Eklentiler

• IMG_20191121_110815.jpg
    IMG_20191121_110815.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20191121_110815.jpg
    IMG_20191121_110815.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 20181121_121347.jpg
    20181121_121347.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 113
İnanmiyorum ya gercekten cok guzel olmus yuzunuz bembeyaz pamuk gibi size sorular sormak istiyorum mumkunmu acaba lutfen yardimcu olursanuz coook sevinirim

Yüzümdeki şu sivilcelerden kalan çukurları geçirmek için 1 sene boyunca uğraştım ve bir Türlü geçiremedim sonraları cok şükür dermarollerları keşfettim. Düzenli olarak yaptım hijyene cok dikkat ettim. Ve eski yeni fotoğraflarım aşagıdadır. Sanırım ömür boyu bu dermarollerı bırakmak istemeyeceğim 😇
Temizliğini nasıl yaptınız ve ne kadar surede bu sonuca ulaştınız acaba ve kanatınca daha etkili diyorlar o şekılde m yaptınız cookk sordum amaaa🤗

Back