Evet canım haftada bir aksamları uyguluyorum, urunleri de doa kozmetikten aldım yaklasık 1bucuk aydır doa kozmetik urunlrini yuzumde deniyorum herhangi bir sorunla karsılasmadım, doa kozmetik hakkında da olumlu ve olumsuz yorumlar var, ben simdilik memnunum,dermaroller uygulaması yaklasık 20 dk suruyor oncesinde yuzumu temizleme jeliyle tum kirlerden arındırıyorum ve dezenfekte ettigim dermaroller'ı kullanma klavuzunda belirtildigi sekilde dikkatlice uyguluyorum, sonrasında doa kozmetik saf c vitaminini uygulama yaptıgım heryere yediriyorum, cildim tum urunu emdikten sonra yine doa kozmetikten aldıgım hyaluronic acide uyguluyorum bunları cildim tamamen emdikten sonra e vitamini karıstırdıgm kremlerimi biraz daha yogun suruyorum..ancak sunu da belirtmek istiyorum cildim hassas degil simdiye kadar hicbir urune karsı irritasyon gostermedi. Kullandıgım urunler benim cildime iyi geldi ancak cilt yapısına gore farklı tepkiler verebilir. Ben dermarollera baslamadan once yaklasık 1 ay kadar ingilizce ve turkce yayınlardan tum deneyimleri doktor tavsiyelerini okudum, neredeyse tum videoları izledim, ondan sonra karar verdim.Umarım senin de sıkıntılarına cozum olur, Eger cok olumlu sonuclar elde edersem burdan mutlaka paylasacagım.
bakımlı gunler dilerim