• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller dermaroller tecrübeleri (2015 ve sonrası)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhabalar, yuzumde sadece hafif renk esitsizlikleri var ve cok hafif sivilce izleri var, gozeneklerim acık degil, dedigim gibi cok problemli bir cildim yok sadece anti aging amaclı kullanıyorum ve yarın 4uncu uygulamamı yapacagım, hatta goz cevresi icin olanı da aldım onu da uygulayacagm. Doa kozmetikten aldıgm cvitamini ve hyaluronic asitten memnunum ancak baska markaların da urunleri mevcut icerik oranları aynı ben dermarollerdan once doa urunlerini deneyip sorun yasamadıgm icin devam ettim benim icin faydalı oldu, simdi soyle; internette cok fazla bilgi kirliligi var ve her kullanıcı cesitli onerilerde bulunuyor o nedenle yazdıgım her kelimeye cok dikkat ediyorum, benim cildime iyi gelen urunler sen de farklı sonuclar yaratabilir. Su ana kadar cildime uyguladıgım, dermaroller, c vitamini, hyaluronic asit uclemesi ''ben de '' yavas yavas guzel sonuclar vermeye basladı umarım sen de istedigin sonuca ulasabilirsin...sevgiler
teşekkür ederim canım cevabın için ilerleyen zamanlarda eğer etkili sonuç alırsam muhakkak bende paylaşırım ..

bunu kullanan arkadaşlar varsa bende bir şey sormak istiyorum
bunun etkiside kremler gibi geçici mi sürekli kullanmak mı gerekiyor mesela bir kremi kullanmaya başladıgımızde ilk 1-2 ay cildin çok güzel oldugunu söylüyoruz ama kremi bıraktıktan sonra cilt eski haline dönüyor bunda da ciltte alışkanlık oluyor mu ?bıraktıktan sonra cilt ilk zamanlarda ki o sorunlu haline dönecekse kullanmamak bence çok daha faydalı
benim cildimde çok az sivilce ve gözenek problemim var onun için almak istiyorum birde kullandıktan sonra kullanılan kremler çok önemliymiş asıl etkiyi o yapıyormuş

bende alıp kendim uygulamayı düşünüyorum kizlar ama şu cin mali mevzusu varya güvenip nerden aldiniz dermorollerin kendi markasi pahali onu alamam dermoeczanemde var zgtnin 60 tl sizce bu normal mi siz ne kadara aldiniz ve nerden yardimcı olurmusunuz.
Eğer nikel alerjiniz varsa büyük sıkıntı yaşarsınız. İmitasyon küpe takınca kulaklarını kaşınıyorsa nikel alerjiniz vardır. Benim var mesela. Domates yiyince bile bazen dilim şişiyor.
Dikkat edin bence.

Bugün ikinci seansımı yaptırdım. Aynı etkiler oluştu.
Bu arada cildimde ki sivilce lekelerin de ciddi açılmalar var.
Hadi bakalım hayırlısı

bunu kullanan arkadaşlar varsa bende bir şey sormak istiyorum
bunun etkiside kremler gibi geçici mi sürekli kullanmak mı gerekiyor mesela bir kremi kullanmaya başladıgımızde ilk 1-2 ay cildin çok güzel oldugunu söylüyoruz ama kremi bıraktıktan sonra cilt eski haline dönüyor bunda da ciltte alışkanlık oluyor mu ?bıraktıktan sonra cilt ilk zamanlarda ki o sorunlu haline dönecekse kullanmamak bence çok daha faydalı
benim cildimde çok az sivilce ve gözenek problemim var onun için almak istiyorum birde kullandıktan sonra kullanılan kremler çok önemliymiş asıl etkiyi o yapıyormuş
Tabi tabi. Önemli etkiyi kremler yapıyor bence. Ama sonuçta o bölgede mikro yaralar oluşturup iyileşmesini sağlıyor. Bu sırada cilt yenileniyor. İyi bişi.
Yara iyileşirken kollajen salgılanıyor. Cilt geriliyor.
Sonrasında illaki cilt yaşlanmaya devam ediyor. Ama süreç erteleniyor.
Ara ara devam etmek süreci daha da erteler sanki.
Tabi bu benim yorumum.
Uzman bir doktor çok daha iyi yorumlayacaktır.

Arkadaşlar merhaba
Dermaroller ın temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Kullandıktan sonra ne ile dezenfekte ediyorsunuz?

arkadaşlar demaroller 1,5 mm kullanmayı bıraktım artık satıyorum eger pahalıya alamıyorsanız yanına serum göndereceğim özelden bekliyorum

işe başladım nasıl kullanabilirim ki öle kızarırken çalışmak mümkün değil :KK43:

Fotoğrafınızı ne zaman paylaiacaksınız?

Merhabalar, daha once dermaroller kullanımım hakkında bilgi vermistim, toplamda sanırım 5 seans yaptım ancak oyle abartı fazlaca gozle gorunur sonucları yok acıkcası, ince cizgilerim ve renk esitsizliklerim icin yapmıstım ancak sadece yuzumde parlaklık ve dinlenmis bir goruntu olustu, yani mucize beklemeyin ama ben yine de kullanıma devam edecegim, cizgilere tek cozum sanırım botoks:/ bakımlı gunler hepinize.. sevgiler

şu dermaroller bir bana yaramadı tam anlamıyla felaket
iğne boyu tercihin yanlıştır şekerim... yanına kullandığın kozmetiğe dikkat et ayrıca. heryerden dermaroller alınmaz. bu işi en az 2-3 sene yapan satan yerler ile iletişime geç derim. ciddi tavsiyelerde bulunuyorlar ve tecrübeliler.

Bende 1. Mm kullanıyorum bir faydasını görmedim
yaş önemli ama 1,50 2,00mm dene derim. bende dermacild roller 2,00mm var yanak kısmında iyi sonuçlar aldım. fakat kozmetik emilimi yapıyorum peeling şeklinde sadece roller ile sadece cild yenilemesi yaparsın ve biraz süre alır.

Arkadaşlar merhaba
Dermaroller ın temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Kullandıktan sonra ne ile dezenfekte ediyorsunuz?
alkol ve ılık su aslında yeterli fakat roller ile beraber cild diye bir dezenfektan göndermişlerdi. şişesini atmamıştım bulursam paylaşırım. içerik olarak onda alkol var ama çok az bakmıştım bitmeden önce. cild roller dezenfektan mı? dermacild roller dezenfektan mı öyle bir şey olsa gerek. ücretsiz gelmişti bana.

işe başladım nasıl kullanabilirim ki öle kızarırken çalışmak mümkün değil :KK43:
aldığım yer bana gece yatmadan uygulama yapmamı tavsiye etmişti ayrıca cildim sahaba kadar dinlendiği için daha iyi sonuç alabiliyorum. cildini yenile mek için her yol mübah canım. yeterki sonuç alalım gece kalkar uygularım.

benim yüzümde çok hafif sivilce lekelerim vardı bu nedenle yaptırdım.
ben kendi kendime yapamam öyle cesaretim yok :( şuan 2 seans yapıldı toplamda 3 seans yeter dedi benim yüzüme .
(yapan kişi uzman cilt doktoru ama aynı zamanda güzellik merkezi var)
çok fazla abartı hayallere kapılmamak gerekli.
ilk yapıldığında 2 gün boyunca oldukça kızarıklık oldu sonra kabuk ve soyulma oldu..
soyulmadan sonra evet ciltte renk tonunda düzelme ve parlaklık oldu. sivilcelerden kalan izlerim gitti
ama kahverengi lekeler vardı birkaç tane onlara hiç faydası olmadı :( :( onlarda geçecek sanmıştım :(

3 seans için 1000 TL ödedim ben (taksit yaptırdım hatta)

benim yüzümde çok hafif sivilce lekelerim vardı bu nedenle yaptırdım.
ben kendi kendime yapamam öyle cesaretim yok :KK43: şuan 2 seans yapıldı toplamda 3 seans yeter dedi benim yüzüme .
(yapan kişi uzman cilt doktoru ama aynı zamanda güzellik merkezi var)
çok fazla abartı hayallere kapılmamak gerekli.
ilk yapıldığında 2 gün boyunca oldukça kızarıklık oldu sonra kabuk ve soyulma oldu..
soyulmadan sonra evet ciltte renk tonunda düzelme ve parlaklık oldu. sivilcelerden kalan izlerim gitti
ama kahverengi lekeler vardı birkaç tane onlara hiç faydası olmadı :KK43: :KK43: onlarda geçecek sanmıştım :KK43:
3 seans için 1000 TL ödedim ben (taksit yaptırdım hatta)
bu arada uygulamadan sonra kalojen maske yapıldı bana ,çok rahatlatıyor ve kızarıklığı biraz azaltıyor

keşke evde deneseydin önce çok para gitmiş evde uygulamak daha ekonomik. ayrıca daha hijyenik bir de evde dene derim çok birşey kaybetmezsin canım.

Back