Dermaroller i bugun aldım ve yarın ilk uygulamamı yapicam inşallah bir düzelme olursa burdan sonucunu yazarım arkadaşlar. Yalnız ben 1.5 aydır baska bir siteden okudugum acnelyse ve madecassol tedavisini yapıyorum ve sonucu müthis gozle gorulur bir iyileşme var:) Hic atlamadan her gün sabah aksam uyguladım kremleri dermarollerida kremlerin etkisini arttırıp tedaviyi hızlandırması için aldım 6 ay duzenli uygulamayı düsünüyorum .
merhaba .ben şu elektrikle çalışan rollerdan aldım.dün ilk kez kullandım, iğne seviyesini 2mm ayarladım,cafein ampulü kullandım. aslında selülit ve deri sarkmaları için uyguluyorum. normal dermarollerdan biraz farklı bacaklarımda biraz kanama oldu ama kalıcı değil, normal rollerı iki kez kullandım ama bastıramıyordum.bu resmen delip geçti.
merhaba .ben şu elektrikle çalışan rollerdan aldım.dün ilk kez kullandım, iğne seviyesini 2mm ayarladım,cafein ampulü kullandım. aslında selülit ve deri sarkmaları için uyguluyorum. normal dermarollerdan biraz farklı bacaklarımda biraz kanama oldu ama kalıcı değil, normal rollerı iki kez kullandım ama bastıramıyordum.bu resmen delip geçti.
Evet elektrikle calisani ben de hic duymadim. nerden, kaca aldin? igne uzunlugu felan ayarlanabilir mi oyle istedigin boyda?
o elektrikli dermarollerin adı dermapen..... nete dermapen yazın çıkar....
kızzzlaaaaarrr sonunda kadınlar kulubüne giriş yapabildim.iki haftadır şifre yanlış diye uyarı veriyordu.nihayet girdim.konuya gelecek olursam derma rollerı iki ay önce aldım.sadce bu forumda yazanlara güvenerk.ve iki aydır 10 günde bir uyguluyorum.ve şu anda utancımdan etek bile giyemediğim bacaklarım %50 gibi büyük bi oranda çatlaklarından arındılar :)) darısı başınıza artık ben yeni elbisemi giyip bi gezmeye çıkayım :)))yupppiiiiiiiii
sizin adınıza çok sevindim. işlem sonrası birşey uyguluyor musunuz? ne derece bastırıyorsunuz kanıyormu
merhaba bende dermoller yapmak istiyorum acısından pek bastıramıyorum emla kremini sürüp öylle uygulasam olur mu acaba :):):)
merhaba bende dermoller yapmak istiyorum acısından pek bastıramıyorum emla kremini sürüp öylle uygulasam olur mu acaba :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?