ürün açıklamasında titanyum olduğu yazıyordu gerçi...umarım yanlış bir ürün olmaz.
çelik olursa faydası olmaz mı dersin.
sen 7-8 defa kullanmanın faydasını gördünmü peki?
ya ben birşey sormak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Benim iç bacakta kırmızı çatlaklar var yaklaşık 1 yıllık ve kalçamda 3-4 yıllık çatlaklar var. Onlar için mt dermaroller 192 almak istiyorum iyi mi sizce ve kaç mm almalıyım..
benim kullandıgım rollerde mt roller 192 lik 1,5 mm 2 veya 2,5 mm lik almanı öneririm.ben 1,5 lugu yüzümde bile kullanabiliyorum.
Dün 4.uygulamamı evde kendim yaptım...
Yalnız şu ana kadar herhangi bir değişme gözlemlemedim.
Bir arkadaş 2 aydan sonra değişim gözleniyor yazmıştı
Bekleyip görücez artık...
peki gerçekten işe yarıyor mu :44:
çatlaklarda tamamen kurtulmak mümkün degil ama siliklesince rahatsız etmiyor. ben iz kalacak sivilcelerde bile kullanıyorum ve birkac güne kuruyor.rollerı bastırarak yapıp ardından çatlak kremi (evigen ampül ,kırmızı kantoron yagı olabilir)vs kullanırsan gözle görünür bir sonuc alırsın sanırım(sonuclar kisiden kişiye degişir ,catlakların durumuna göre) .
çok yakın aralıklarla yapma, aralıkları artırdıkça daha çok etki görürsün
ne kadar aralıklarla yapmamızı tavsiye edersin.?yüzümüzdeki akne ve lekeler için .bir de kılcal damarlara zarar verir diye korkuyorum açıkcası.
Bende aldım dermaroller ebayda gümrük sorunu var diye baska bi siteden aldım 39.90tl ye. 1 kere kullandım henüz su aralar 2. uygulamamı yapıcam psikolojikmidir nedir sanki azda olsa etki etmiş gibi oldu :)
ilk 20dk içinde gözenekler açılıyormuş ya bende hemen nivea q10 plus sıkılastırıcı kremimi sürdüm.
ama su var dermarollerı fazla bastıramadım emla krem almam gerekiyor sanırım uyusturup öyle yapmalı daha cok etki etmesi amacıyla
neyse kızlar etkisini gördüğüm zaman yazarım yine size.
uzun süre kullananlar varsa onlardanda yorum bekliyorum ne alemde catlaklarınızzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?