Olur canim, zaten bu konunun onceki sayfalarinda tecrubelerini yazanlardan cok kisi emla krem surup uygulamis. Bir dene gelismeleri yaz bakalim.
Bir de nereye uygulayacaksin sen?
canım bacaklarımın diz arkalarında ve üst bacaklarımda uygulayacam bugün ypayım bakayım bissürü yağ aldım onlarıda karıştırıp süreyim gelişmeleri yazarım inş. gecer kurtuluruz
yaptın mı cnm varmı bi gelişme.
ben 9 gün önwe yapmıştım şimdi tekrar yaptım belli bi değişiklik yok ama bu sefer daha çok bastırabildim yaptıktan sonra msdecassol bebanthen bide evigen sürdm inşallah geçerler yaaabacağımdakilere o kadr takmıyorum ama göğsümdekiler çok kötü duryo
hmm anladım benim diz arkalarımda var ama çok kötü değil. ergenlikte göğüslerim birden geliştiği için çatlak oldu bide geçen sene biraz kilo almaya başladım hemen baağımın üst kısmı çatladı biraz. yaaa biz hamile kalsak nolur bilmiyorum inşallah dermarollerın faydası olur
keşke anelys kullanmasaydın bidaha
hamile kaldığımızda harita gibi çizgiler olur artık şimdiden böyleyse benim psikolojim çok bozuldu yolda etekli şortlu kızlar görünce direkt bacaklarına bakıyorum çatlak var mı diyeee çok nadir çatlaklı gördümmm kıskanıyorum cildi pürüssüz olanlarııı :S:S
Genç kızken ani kilo alımından dolayı bacağımın arkasında çatlaklar oluştu. Yaz aylarında etek giymekten pek hoşlanmıyorum açıkçası. Doktor bir arkadaşım önerdi bana da dermarolleri. Ayrıca selülit problemimde var bacaklarımın üst kısmında.
540 iğne 2,5 mm aldım 2 ay önce. 15 günde 1 kullanıyorum.çatlakalrım için sadece bepanthane sürüyorum. Selülitlerim için ise dermarolleri aldığım yerden bir serum önerdiler onu kullanıyorum. Henüz 4 seans yaptım. kullanmaya başlamadan önce de fotoğrafını çekmiştim.2 ay da baya azaldılar. Yapmaya devam ediyorum hala. Dermarolleri aldığım yerdekiler de çok ilgiliydiler, nasıl kullanacağımı falan gayet iyi anlattılar.boşu boşuna güzellik merkezlerine gidip seansına 400-500 TL vermeme gerek kalmadı.Herkese tavsiye ederim.
Bu dermarollerin birde otomatik olanları varmış sanırım cosmopen diye. aranızda kullananız var mı?
kizlarr ben de 2 mmlik aldim belimde karnimda ve goguslerimde ergenlikten kalma catlaklarim var ve beyazlarneyse dermaroller i aldim ve dun uyguladim, uyguladigim bolgeye hemen sonrasinda bio oil adli catlak-iz icin onerilen şu yagdan surdum, akşamina da madecassol surdum simdi yaptigim bolgelerdeki catlaklarda kabarma ve kizariklik var ikinci seansimi iki hafta sonra yapacagim bakalim eski catlaklarda da ise yariyor mu cok umitlendim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?