Ben kolumda tarfik kazasından kalma (oldıkça büyük) yaza izi için kullandım, hala kullanıyorum sevgili arkadaşım benimki terzi kendi söküğünü dikemez oldu biraz.) Dürüst davranmak gerektiğine inanıyorum şu anda estetisyenlik kurslarına gidiyoum ve roller hakkında bilgi sahibi olduğuma inandığım için paylaşmak istedim
uzatmıyım, tanıdığım ve iyi olarak önerebileceğim markalar, bence en başta ZGTS titanyum iğne tabiki avantajları ve dezavantajları var. Ardından diğer markalara göre ucuz gibi görünse de yine titanyum olam MRS yi öneriyorum. Paslanmaz çelikler daha uzun ömürlü hani o çok pahallı olan DNS marka var (ki biz de kullanıyoruz ama önermiyorum) saklama koşulları çok kötü hemde maliyeti diğer uygun fiyatlı olanlar ile inanın aynı. Sadece amacım sizleri bilgilendirmek bu işi az çok bildiğim için onca para harcayıp sonunda hüsrana uğramanızı asla istemiyorum!!
sorunun cevabına geliyim canım.Şuanda kolumdaki dikiş izinin çapı küçüldü hem de yarı yarıya diyebilirim. Kararmadan bahsediliyordu evet başlarda nebde de karama oldu ama bırakmadım kendiliğinden ggeçti. Uzmanım kararma ve renk değişikliğinin yanlış kullanımdan olduğunu cildi hırpaladığımızdan bahsetti. Ben sadece madecassol kullanıyorum ancak bilmenizi isterim ki sadece roller bile tek başına bir tedavi şekli yani ille de ürün kullanacaksınız diye şart yok ürün kullanımı tedavi süresini hızlandırıyor elbette. ancak şart diil, şart olan sabır ve DÜZENLİ KULLANMAK...
Rica ederim nightmarenights,
Açıkçası ben haftada 1 kez kullanıyorum (cumartesi günlerimi ayırdım) ancak tedavi uygulanacak bölgeye göre değişiyor. Benim Haftada 1 kullanma sebebim iğne ölçümün 1.0 mm olması. İğne ölçüsü ve kullanım alanı tedavide farklılık gösteriyor. Daha açık yazarsan hangi alanda kullanacağın konusunda öneride bulunabilirim :) İğne ölçüsü büyüdükçe kullanım sıklığı azalmalı bu önemli!! Ancak sadece transdermal geçiş için örneğin 0.2, 0.25, 0.3 gibi var ile yok arasında ölçüler kullanılıyorsa iki günde bir bile uygulanabilir sorun olamayacaktır.
Birde mesela çatlakları örnek alalım birindeki çatlak için 1.0 mm yeterlidir ancak bir başkası beli dudak ısırtacak ama 2.5mm kullanmalı... Sonuç almak biraz da doğru ölçüyle alakalı.
Açıkçası ben haftada 1 kez kullanıyorum (cumartesi günlerimi ayırdım) ancak tedavi uygulanacak bölgeye göre değişiyor. Benim Haftada 1 kullanma sebebim iğne ölçümün 1.0 mm olması. İğne ölçüsü ve kullanım alanı tedavide farklılık gösteriyor. Daha açık yazarsan hangi alanda kullanacağın konusunda öneride bulunabilirim :) İğne ölçüsü büyüdükçe kullanım sıklığı azalmalı bu önemli!! Ancak sadece transdermal geçiş için örneğin 0.2, 0.25, 0.3 gibi var ile yok arasında ölçüler kullanılıyorsa iki günde bir bile uygulanabilir sorun olamayacaktır.
Birde mesela çatlakları örnek alalım birindeki çatlak için 1.0 mm yeterlidir ancak bir başkası beli dudak ısırtacak ama 2.5mm kullanmalı... Sonuç almak biraz da doğru ölçüyle alakalı.
bende 4 5 yıllık çatlaklar için kullanmayı planlıyorum yazın,dizim kalçam belimdeler sağolsunlar :) fikrini almak isterimbende 1.5 veya 2 mm ayda bir kullanmayı düşünüyorum
Moralim bozuldu birazBugün dermarollerim geldi, 2.0 mm MRS model.. Ama 540 igneli ve karbinin yazdigini mantikli buldum, aslinda ne kadar seyrek olsa okadar iyi batar.. Keske 540 lik almasaydim
Ben de bir şey sormak isterim,
Ben yüzüm ve göz altı morluklarım için kullanmak istiyorum, yüzümün sorunu şu: elmacık kemiklerimde bir kaç tane çilimsi güneş lekesi..
Sivilce sorunum yok, yüzümde yara, iz v.s gibi şeyler de yok, sadece daha pürüzsüz bir cildim olması için kullanmak istiyorum..Bu noktada kaç ml kullanmalıyım?
Göz altları için göz altı rollerı mı almalıyım yoksa yüzümde kullandığımı göz altında da kullanabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler
Aslında gözaltı modelleri de güzel. Normal ebattaki rollerların göz küresine ulaşması daha zor. Gözaltı rollerının tasarımı daha ince olduğu için (72 iğne 3 sıralı) senin için tabiki daha iyi. Anladığım kadarıyla ciddi bir problem yok cildinde. Uzmanım leke tedavisinde oldukça başarılı buluyor rollerı. Senin için 0,5 yeterli. Gözaltını yüzünde de kullanabilirsin problem olmaz. Zaten gözaltı için 0,5'den yukarısı sakıncalı aslında 0,3 bile yeterli ama sen minik çillerine de faydalı olması için 0,5 al bence.
bende mt kullanıyorum 1.5 540 iğneli
bacaklarımda gözle görülür fark var 1 ay oldu haftada 1 yapmaya calısıyorum.
merhaba arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim bikaç gün çok yoğun geçti
Göz altı için c vitamin serumu kullanabilirsin ama ben e vitamini tavsiye ederim e vitamini çil lekelreine çeok faydalı olacaktır. Birde istersen içriğin yaprak şeklinde satılan poşet diil yeşil çayı içine de bir tutam biberiye ekleyerek, ılıkken bir pamuk yardımı ile böz çevren ve tüm yüzünde kullan bir kaç gün içinde gözeneklerin sıkılaştığını ve cildinin pamuk gibi olduğunu fark edeceksin.
Çatlaklar için ise madecassol öneririm canım ancak tabiki bir anda sonuç almayı beklemek haksızlık olur yan bir ürün kullanmana gerek yok sabırla sıkılmadan düzenli kullanmaya özen gösterirsen eminim başarı sağlayacaksın. Çok ince bir tabakayı cilt tamamen emene kadar sadece yukarı hareketlerle yedirmeye çalış. Malum kızlar önümün yaz zaman dar( ihmal edecek lükse sahip değiliz (
merhaba arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim bikaç gün çok yoğun geçti
Göz altı için c vitamin serumu kullanabilirsin ama ben e vitamini tavsiye ederim e vitamini çil lekelreine çeok faydalı olacaktır. Birde istersen içriğin yaprak şeklinde satılan poşet diil yeşil çayı içine de bir tutam biberiye ekleyerek, ılıkken bir pamuk yardımı ile böz çevren ve tüm yüzünde kullan bir kaç gün içinde gözeneklerin sıkılaştığını ve cildinin pamuk gibi olduğunu fark edeceksin.
Çatlaklar için ise madecassol öneririm canım ancak tabiki bir anda sonuç almayı beklemek haksızlık olur yan bir ürün kullanmana gerek yok sabırla sıkılmadan düzenli kullanmaya özen gösterirsen eminim başarı sağlayacaksın. Çok ince bir tabakayı cilt tamamen emene kadar sadece yukarı hareketlerle yedirmeye çalış. Malum kızlar önümün yaz zaman dar( ihmal edecek lükse sahip değiliz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?