canım bu değişim senin çatlakalrındamı oldu?peki selülitlerinde ne gibi edğişiklik oldu?selülitlerin ayaktayken belli oluyormuydu?selülitlerin için inneov toz kullanmışsın anlatırmıısn etkilerini.toza başlamadan önceki ve sonrraki durumunu canım
ben dermarolleri çatlaklarım için kullandım.ilk uygulamada başarlı olamadım acıyo dayanamayacağım sandım ve üstün körü yaptım yaptım sayılmaz o yüzden .
ikinci uygulamada sol kalçama daha güzel sağ kalçama biraz daha özensiz yaptım sıkılmıştım çünkü kolum ağrımıştı dermaolleri sürtmekten.ama 2.uygulamanın üstünden 4-5 gün geçti aynaya baktım gözlerime inanamaım sol kalçamdaki çatlaklar gözle görülür şekilde azalmıştı sağ kalçamdakiler ise nerdeyse aynıydı değişim yoktu sağ kalçamda.
aradan 3 hafta geçti ve 3. uygulamammı yaptım bu sefer her iki kalçamada özenli yaptım aradan 45 gün geçti aynaya baktım sol kalçamdakiler gözle görülmüyor çok zor seçiyorum.sağ kalçamda sol kalçamın 2.uygulamadaki haline geldi.şimdi nerdeyse 3 hafta bitmek üzere 3.uygulamadan sonra ve çatlakarım hala gözle görülmüyor yani göz yanılması değil.bu arada çatlaklarım 20 yıllık nerdeyse.
dermarollerden sorna madecassol,birki yağları ve çinkos krem sürüyorum.son uygulamamda birde streç filme sardım 1 saat durdum öyle.ama şidmi formda bahsetmiş arkadaşlar abdominalgold krem diye ondanda kullancam hücre yenileyici etkisi varmış çünkü.ayrıca arkadaşalr çatlaklarımı hep odamdaki aynada kontrol ettim ışıkda aynı yani göz yanılması değil bir kaç uygulamadan sorna anneme göstercem bakalım nediyecek