- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen denedinmi bu aborginal gold kremi?
Arkadaşlar yabancı sitelerde daha uygun fiyata demişsiniz. Peki var mı almak isteyen başka topluca daha uygun fiyata getirtsek mesela 15 20 tlye spariş verdim diyen olmuş eğer öyleyse ben iki üç tane alıcam farklı mm lerde. Bu konuda geniş bilgiye sahip arkadaşlarımız varsa bir baksa çok sevinirim.
kızlar bu çinko krem nedir sadece roller uyguladıktan sonramı yoksa hergünmü sürülüyo ? nerden bulunuyor?
canım ebayde derma roller yaz arat, aynı satıcıdan farklı mmlerde alırsın daha uygun olur gerçi free shipping yani kargo ücrtesi olan ürünlerden seçersen farklı satıcılardan da alabilirsin...bi bak bu dediğim gibi eğer bulamazsan ben sana özelden bikaç link atarım
canım kremin adı çinkos eczanelerde var ve fiyatı 5 tl. çok yoğun bi krem o yüzden baya gider.ben gündüz madecassol akşam çinkos sürüyorum.
hodanı nerden aldın ve işe yarıyormuat kestanesi yağını bende aldım aktar daki adam bu damarları sıkılaştırır dedi yani varis gibi şeylerde kullanılır dedi ama çatlak için duymuştum ben. şuan kakao yağı kremi kullannıyyorum dermaroller sonrası. öle bi azalış yok bende. hala önerilerre açığım dermaroller sonrası işe yarayan ürünler kullananlar varsa yazsınlar lütfen sonuçlarla birlikte.
yüzüme de hodan yağı e vitamini falan sürüyorum..