canım ilgin için teşekkür ederim ben özelden yazdım ama msj sayım yeterli dğlmiş ama sen bana atabiliosan satıcının ismini bide nasıl alışveriş yapıldığını çok sevinirimcanım ben de ebayden aldım 15 liraya maloldu kargosu dahil.bence ebayden al...istersen özelden aldığım satıcının adını yada ebyade nasıl işlemd yapıldığının bilgisini verebilirim.
canım ben de ebayden aldım 15 liraya maloldu kargosu dahil.bence ebayden al...istersen özelden aldığım satıcının adını yada ebyade nasıl işlemd yapıldığının bilgisini verebilirim.
arkadaşlar ebay de hangi ürünü aldınız bende almak istiyorum yalnız hangi boy onu bile bilmiyorum doktorum söledi araştırırken internette denk geldim 300 tl yede var 50 tl yede 100 ede siz hangisinden aldınız yüz için 0,5 diyenler olmuş 1,5 diyenler olmuş
gumushumm çok ama çok teşekkür ederim sipariş verdim..Kızlar rollerım gelsin gelişmeleri paylaşıcam buradan :)
selam kızlar nasılsınız
gelişmeler nasıl
ben şunu keşfettim kızlar 2. uygulamamı yaptığımda deli gibi bastırmıştım ve yara olmuştu yanmıştım 1 2 gün ve sonrasında inanılmaz gelişme göstermişti en son yaptığım uygulamada çok bastırmadan yaptım bi ilerleme göremedim bundan sonra bastıricim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?