Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ggden aldım sonra ebayı kesfettım ınanamadım aradakı farka hatta oradan getırtenler oldular ama sonrada ortaya soyle bır ıddıa atıldı ebaydan alınanların ıgnelerı plastık gıbıymıs ve ggden alınan gıbı degıl oyuncak gıbı duruyo falan dıye bu topıgın ılk baslaında konusulmustu bunlar valla bende saglık olsun dedım verdık bı kere parayı dedım memnundumda derıme ne cok gırıyo ne hıc gırmıyo kucuk delıkler acıyo bunu farke dıyorum en azından bende bastırmadan kullanıyorum memnunum aslında ben devam edıcem ıste bgn baslarım heralde devam etmeye
kızlar bende acnelyse denemiştim ama kahverengi leke yapmıştı sonradan bıraktım ben hala dermoroller ın etkinliğinin yaşa bağlı oalrak geliştiğini düşünüyorum kolejen ler yaş ilerledikçe azalırlar çünkü. sanırım burda olumlu sonuç alan 2 3 kişiyiz açıkcası çok üzüldüm keşke herkes sonuç alabilse benim çatlaklarımda tamamiyle geçmedi ama eskisine oranla ten rengime yaklaştı daraldı ve parlamıyorlar bu bile beni mutlu etti medacassol krem sera kullanıyorum ben bu arada şu diğer şüphelendiğiniz kişiyide açıklasanızda kızlar bizde ona göre hareket etsek?
şüphe edilen kişi ben değilim çünkü 4 aydır kullanıyorum fark yok bende:çok üzgünüm: bunu zaman zaman söyledim ben. o kişi bulunsada önemli değil benim için artık bu ürünün etkinliğine inanmıyorum
hayatım seni suçlamadım ki :) nerden çıkardın bende biliyorum senin uzun zamandır kullanıp sonuç alamadığını ve şaşırıyorum neden bazılarımızda iyi sonuç verirken bazılarımızda tam tersi acaba uygulayış tarzımı :/ bilmiyorumkismile
yaş farkından kaynaklanıy sanırım
ben hala alıp almamakta kararsızım kimisi iki ayrdır kullanıom bi işe yaramadı dio kimisi yaradı kme inancaımı şaşırdım
bu mouse seklınde olanlar resımdede goruldugu gıbı sadece bacak bolgesı falan ıcın cunku ıgnelerı cok kucuk boyutta sadece selulıt kremı kullanların kremı daha ıyı emmesı ıcın yapılan bır urun bızım kullandıgımız 1 mm lıkler gıbı etkın amacı yok yanı sadece kremı yedırmek ıcın genıs bolgeye uygulamak ıcın onun altında 3 adet ıgnelı rulo var
arkadaşlar mrb bişey sormak istiyorum aranızda ebayden dermaroller alan var mı acaba ben rollerımı ggdan almıştım şimdi kardeşimede almaya karar verdik bidaha eğer fark yoksa fazladan para vermek istemiyrm