aralklar çok önemli kızlar ebrucum illaki faydasını görmüşsündr kendn silikleşip silikleşmediini anlamakta güçlük çekebiliosun malum hergün bakıoruzz :)) ben 5. uygulamamı sabrszlkla bekliorum :) ve ben bunu bırakmayı düşünmüorum kızlar bi ömür ayda birde olsa yaparım güzel kalanların yaşam şekli haline gelio biz bir ay yapıoruz aman dioruz yeter :))
sanırım oda bizim vücudumuza kullandığımızın yüz için özel yapımı.oda yararlı olabilir diye düşünüyorum.ama güneşten korumak gerek.lekelerden kurtulalım derken,iyice lekelene de bilir.kırışıklıklar için ,lekeler için etkili olabilr.çatlaklar için etkiliyse.....bide bu monıda face masaj roller dıye bişi war hani reklamı olan heryerde forumda o nasıl sızce?
acca hangi bölgede ten renginizi düzeltti derma roller? vucut mu yüz mü? bir de göğüs bölgesinde kullanan var mı?
şöle yap cnm o bölgeye derma roller uygula sıkılaştırıcı yağlardan falan sür çok daha faydasını görürsün ben çok memnun kaldım bide aslnda pilates yapablsen çok güzel olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?