arkadaşlar açıkcası bu yöntem benm epey kafama yatıo kremlerle dıştan hiçbrşey elde edemiceğmizi anladık bir sürü para döktüm ben ve bir tanesi azcık azaltmadı bile lazerde çok zararlı yaptıramam ben 4, seansımı yapıcam single needle larıda aldım onlarıda denicem artık azaldığı kadar napalım çok sıkıldım benimde öle çok çok eski değil o yüzden daha hızlı etki etmiş olablr ama bende açıkçası 5 seansta kurtulacağımıza inanmıorum yalan dolan onlar kim kurtulmuş yani inanmayın öle şelere ve hiçbr kreme millet satmak için napıcanı şaşırdı
bugün dermatoloğumdan randevu aldım bunlarıda götrcem bakalım neler tavsiye edicek yazarım size
acca cnm sennkiler henüz çok yeni kurtulma şansın bize göre epey yüksek daha az seansta sonuç almanda bundan dolayı herhalde
dermaroller kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum uygulamayı yaptıktan sonra çatlak olan yani yarık olan kısımlar damar gibi yukarı doğru şişiyormu sizdede?
dermaroller kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum uygulamayı yaptıktan sonra çatlak olan yani yarık olan kısımlar damar gibi yukarı doğru şişiyormu sizdede?
aynen cnm benmde çukurlukları gitti gibi böle sanki yüzeydeler bende umutluyum kızlar 4. uygulamamıda yapıcam bakalım sonuçları yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?