Çatlaklar Dermaroller nasıl kullanılır?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

domateskurusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
214
131
Merhaba arkadaşlar catlaklardan kurtulmak için denemediğim krem yağ kalmadı şimdide dermaroller aldım 3 haftadır haftada 1 kere kullanıyorum ama bi değişiklik yok acaba ben mi yanlış kullanıyorum bastırıyorum cildim acıyor kızarıyor ama iğne batsa kanar diye düşünüyorum mikro kanalların açılması için illa yaptığım yerin kanamasımı gerekiyor beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

yok canım bende yapıyorum ama kanaması gerekmiyor ama benim bazen az bişey kanıyor.. işe yaramadı mı dersen düzenli pek yapmadım ve krem kullanıyordum ondan da fark etmiş olabilir o yüzden yaradı ya da yaramadı diye bir şey diyemem sen neler kullandın dermaroller da kaçıncı seansın?

Canım ben 4 seans yaptım yaptıktan sonra madecassol bepanthen fito evigen karısımı kremim var onu sürüyorum normaldede vaseline kullanıyorum dermaroller yaptığım yerler kahverengi oldu ama çatlaklarda bi değişiklik yok yılmayıp devam edicem inşallah faydasını görürüz :)

Hangi marka aldın canım? Fiyatı neydi? Devam ediyor musun?

canım markası zgts 540 iğneli sanırım 70 liraydı. devam ediyorum yapmaya 1 haftadır madecassol hametan acnelys ve bepanthol çatlak kremi vardı evde bunları karıştırdım bu kremi kullanıyorum. acnelysden dolayı sanırım derim soyulmaya başladı ama maalesef gözle görülür bi düzelme yok. ben yapmaya devam edicem inşallah faydasını görürüm ve sizlerlede bu güzel haberi paylaşırım.

İnşallah olumlu olur sonuçlar.moralim bozuldu yalnız. Umutlanmıştım iyi bir ürün diye.hamileler kullanabiliyor mu? Haberlerini bekliyorum canım.

bende umutla çok şey okudum çok şey denedim ama bi sonuç alamadım artık son çare dermarollera başladım. iyi bir sonuç almadan bişey yazmak istemiyorum çünkü hem pahalı bir ürün hem de kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. hamilelikte kullanmanın sakıncası varmı bilmiyorum ben zannetmiyorum ama sen yine de bi doktora danış canım. bu arada yazın dermatoloğa gittiğimde çatlaklara dermaroller uyguluyoruz demişti bi de bu yüzdende dermarollerdan umutluyum

Ben de umutlandim canım. Nasıl gidiyor roller kullanımı? Bir seyler değisti mi cildinde?

yapmaya devam ediyorum canım fakat cildim çok soyuldu o yüzden akşamdan akşama krem sürüyorum ve dermarollerı 4-5 günde bir yapabiliyorum bi düzelme göremedim daha 1,5 aydır yapıyorum 1 ay daha geçsin inanıyorum görünümü düzelicektir

Soyulma dermaroller işleminden dolayı mı oldu canım? Inaniyorsan kesin olur.:)))

soyulma acnelyse yüzünden oluyor cildi soyucu bi krem benim bacaklarım baya soyuldu heralde bunda dermarollerın katıkısıda vardır:))

merhaba. ben bugün dermarollerimi yaptım bayağı kızardı.benim de son umudum .sana tavsiyem dermarolleri 3 hftada bir yapman cilt yeni doku üretmeye yara aldıktan sonraki 10 günde başlıyor ve 3 ay devam ediyor.gözle görülür değişmeyi 3 aydan önce alamazsın tam olarak.ha bir de acnelyse, retinoik asit içerdiğinden o da tahriş eder cildi. ikisiini birlikte kullanmayı önermiyorlar.aynı zamanda cildi karartır ikisini kullanırsan.contractubex,c veya e vitamini içeren serum,kolajen serum ya da kök hücre serumu kullanmak gerekiyor en iyi sonuç için.ben oriflame satıcı olan arkadaşımdan 40 tl ye bitki kök hücresi serumu aldım sürdüm,ardından da nemlendirmek için ceradolin sürdüm 15 gün sonra sonuçları almaya başlarım

tavsiyen için teşekkür ederim canım evet ikisini birden kullanınca çok tahriş ediyor hatta 2 gündür bacaklarımda alerji oldu kırmızı noktalar çıkmaya başladı bende düzelene kadar ara verdim. evet cildin kendini yenilemesi uzun sürüyor hatta dermaroller klavuzundada çatlaklar için 2 haftada bir yapın yazıyordu, geçenlerde gülben programında şems arslanı dinledim çatlaklar için tarif verdi hatta bi seyirci üzerinde uyguladı ve kadına her gün 5 dakika dermaroller yapmasını söyledi. benimde ilk yaptığımda çok acımıştı ama şimdi nerdeyse 2 ay oldu artık yaparken acımıyor. canım sen öyle yapmaya devam et ve lütfen bizi bilgilendir, ben 1 ay daha böyle devam edicem eğer fayda göremezsem 2-3 haftada 1 yapmaya başlarım dediğin kremleride araştırıcam tek umudum dermaroller kaldı artık inşallah faydasını görürüz

ben göbeğime uyguladım özellikle de bir tarafına yapıp bir tarafına yapmadım.hafif renk olarak karardı ama dert etmeye gerek yok geri rengine geliyor 20 günde.ha bir de yaptığım yerlerdeki çatlaklar sanki daha bi ten rengim olmuş daha bir silikleşmiş gibi duruyor.bir şey söylemek için çok erken ama memnun kalacağım gibi. kısa sürede kullandığım birçok krem,yağ gibi şeylere oranla daha iyi sonuç aldım.

Canım tavsiye edermisin herhangi bir yan etkisi varmı

Canım tavsiye edermisin herhangi bir yan etkisi varmı

bir yan etkisini görmedim canım olumlu bir etkisini de görmedim maalesef uzmanlar sonuç almak için en az 3 ay beklemek gerektiğini söylüyorlar ama şunu söyleyebilirim çatlaklarım hafif pembeleşti bu iyi bi şeymi yoksa geçicimi bilmiyorum. tavsiye edermiyim diye sorarsan ben olumlu düzelme olana kadar kimseye al demem çünkü pahalı ve gerçekten ilk başlarda insanın canını çok acıtıyor ama almak istiyorsan bu marka iyi ve iğne sayısıda çok

ilk seansta böyle olması çok güzel canım inanmakta çok önemli. biz kurtulacağımıza inanıyoruz ve kesinlikle kurtulacağız

ilk seansta böyle olması çok güzel canım inanmakta çok önemli. biz kurtulacağımıza inanıyoruz ve kesinlikle kurtulacağız

ay inşallah kurtulacağız ya dert oldu bana artık. dermarollerı yan etkisi az ve etkili olduğu için kullanıyorum işe yaramasaydı artık ne yapardım bilemiyorum 9 seans daha yapıp bırakıcam haziran sonuna dek.şems aslanı ben de izledim verdiği tarifler etkili ama en az 3 ay kullanmak lazımmış uf üşeniyor insan onları yapmaya .her gün 5 dk dermaroller yapsak cildimiz fazlasıyla yorulur diye düşünüyorum.son durumlar nasıl sende?

Bende pek bi gelişme yok canım çatlaklarım pembelesmeye başladı ama cildim soyulduğu için öyle görünüyor sanırım kalınlık derinlik aynı malesef karıstırdığım kremler çok tahriş edince evde contractubex, kakao yağı, fındık yağı falan var onları sürüyorum. Bide dermarollerı artık bölgeyi kanlandırmak için yapıyorum hafif hafif normal seansı 3 haftada bir yapıcam haklısın cildin kendini yenilemesi için beklemek lazım 1 yılda sürse bu sefer kararlıyım kurtulana kadar devam ömür boyu çatlaklara bakarak ağlayacağıma 1 sene sabrederim:)) sende varmı bi gelişme ceradolin ve kök hücre serumunu ne sıklıkta kullanıyorsun sadece dermarollerdan sonramı her gün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…