Dermaroller almalı mıyım?

yamoo

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
376
22
bu ara dermaroller a merak saldım ve internetten hemen hemen her yerde rahatça bulabilcemiz bi ürün ama bi zararı varmıdır veya yararı bilmiyorum yanık izim için kullanmak istiyorum ne dersiniz kullanan varmı :)

derma roller kullanıp ta tavsiye edecek birileri yok mu yada tam aksini yaşayan var mı ???

slm benim düştüğüm hataya sakın düşme başlığı görünce hemen davrandım umarım almamışsındır şöyleki ben 0.5 m almıştım almaz olaydım nedeni iğneler çok ufak olduğu için dönmeyi sağlayamıyor cildimi bir güzel çize çize yıtrta yırta mahvetti ilk yaptığında yıpranmadan bir dolgunluk bir gerginlik oluştu çok hoşuma gitmişti ama maalesef o şişkinlik geçtiğinde berbat oldu cildim çizik çizik ve ben kaz ayağı çizgi falan bilmezdim resmen yanaklarıma kadar çizgi içinde kaldım şoktayım resmen bu gün güzellik merkezine gittim anlattım durumu roller kulladım böyle oldu çizgiler göz altlarımda yağlanma olduğu için oralara kadar girmiştim bildiğin gibi değil çok yıprattı cildimi doktor kaçlık ddi söyledim doğrudur dedi onun iğneler küçük olduğundan dönmeyip yırtmış biz dedi 1.5 2.0 kullanıyoruz alcaksan 1.5 al derim başkada kimseye inanma diğerleri yırtıyor cildi sewgiler

ben 1,5 luk aldım çatlaklarda kullanmaya başladım daha iki kere falan oldu işte iyi geliyor güzel yağlar da sürüyorm of canım ya çokkk cok üzüldüm çizikler oluştuğuna umarım düzelir ya (( ben memnunum ama dediğin gibi iğnelerin tamamı batmıyor deriye yarısı giriyor bende ve bazen dönüyor iyi bastırmadığım zaman çok sağol tesekkürler:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…