şişli de gittiğin yerin adı neydı yarın bende gıdecegım teshıs koymaları ıcın korkuyorum bıraz ama bı yandan da cesaretli olmam gerekıyor cunku bıktım yuzumden .Yaptırmayın kesinlikle tavsiyem lekelerim için Şişlide çok iyi bir yere gittiğimi düşündüğüm seansı 800 lira olan dermapen yaptırdım 2. Dermapen sonrası yüzüm bu hale geldi ve suan rouctane kullanmaya basladım dava açıcam... Çok mağdurum
-MÜKEMMEL! sonuç aldım. 2. Yaptırdım dün. 3 4 senedir ilk defa 1. Seansımdan sonra fondötensız gezdım ınanmak zor benım gıbı aşırı lekelı ciltler için. Yalnız 1 ayda sonuc verıyor genç bir ciltseniz 3 seansta bebek poposu bir cilt. Daha olgunsanız 6 seans veya cıldınız durumuna gore belırlıyorlar sanırım. Krem paraları vs bır kenara ayırın kendiniz için bir iyilik yapın bence. Dermapen yaptırdım ankarada yaşıyorumCOSMOPEN Dermapen etrasyon - Cosmodeep / Güzellik Cihazları ve Dermaroller
SELAM
BU YÖNTEMİ UYGULAYAN/UYGULATAN VAR MI? LİNKİ YOLLADIM Bİ OKUYUN İSTERSENİZ ÜZERİNDE KONUŞALIM,BENCE DİĞER BÜTÜN YÖNTEMLERDEN ETKİLİ GİBİ?!.
Dun dermapen ilk seasimi yaptirdim bu sabah yuzumde kizarikliklar ,cizgiler var umarim gecer,3 gun sonra piling icin cagirdi
Benim yüzüm 3 gün kizarikti baya hemde toplamda 5 gunde soyulma filan bittiIlk seasimdan sonra cildim soyulma basladi,19 ekimde 2.seansa gidicem,ilkgun yuzum cok kizarinca korktum ama iyilesme olunca gitmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?