Kizlar merhaba
Bence burdaki olumsu yorumlardan etkilenip hemen vazgeçmeyin ilk önce gideceğiniz yeri araştırım yaptıran kişilerin yorumlarını mutlaka okuyun. Rastgele bir yere girip anlaşmayın.
Ben izmirde yaptırıyorum sivilce çukurlarim için ilk gün gittim ilk once cilt bakimi yapıldı ciltten ölu deri alındı. Uyusturucu krem sürüldü yaklaşık 15 20 dakika tüm yüzüme delik olmayan yerler dahil uygulandi daha sonra serum suruldu.yüzümde tüp patlamış gibiydi herkes yolda bakiyordu Bana eve gidince tum yuzume bolca sudokrem surmem ve o gun yuzumu yıkamamam ve diger seansa kadar gunes kremi ve nemlendiriciyle yuzumu kuru birakmamam soylendi. Ertesi gun sudokrem sayesinde yuzumdeki sislikte kizariklikta %80 geçti bu arada her seans arası 1 hafta benim. Bu arada sudokrem bebek yanik ve pisiklerinde kullanilan bi kremdir. Kafaniza gore nemlendirici surmeniz uygun degil. Ve ne kadar makyaj yapin sıkınti olmaz deselerde. Çok özel bi durum yoksa yapmayin hem gözenekleriniz acık hem yuzunuzde ciddi tahribat var cilt kendini yeniliyor. Ilk seansin 3. Gununde gozle gorulur farki esim dahil herkes surekli soylemeye basladi. Bu iyilesme suresi herkesin cilt tipine gore farklilik gosterebiliyormus oyuzden ilk seanstan sonra olumlu sonuc alanda var 3.senastan sonra alanda. Ben suan cok memnunum cildim soyuldukca aydinlaniyor gözeneklerim ufaliyor cilt tonum eşitleniyor.
Sizden ricam gideceğiniz yerin pahali ya da lüks bi semtte olmasina aldanmayin cok iyi arastirin giden kisilerin internetten yorumlarini tavsiyelerini dikkate alin. Ve herkesin cilt yapisi bir olmadigi icin yuzunuzdeli gec iyilesen kizarikliklar morluklar sizi hemen uzmesin. Cildinize iyi bakin nemlemdirin ve gunes koruyucusu mutlaka kullanin. (Ozellikle leke icin gide ler) seansina 700 tl veren kisilerin doktorlari ne surmesi gerektiğini bile soylememis cogu arkadasa eger soylenmediyse mutlaka sudokrem tavsiye ederim cildi yatistirip iyilestiriyor. Guzel olmak zahmetli bir is acısız dermapende yok malesef bu arada ben a2 clinice gidiyorum özge hnm hem cok bilgili hem.cok detayci tavsiye ederim cok memnun kaldim.