Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yüzümdeki lekeleri yaptığı lazer ve kimyasal peeling işlemi iyice büyüten ,ona başvurduğumda ise ben bu işlemleri yapmasam bile senin cildin böyle olacaktı açıklaması ile işin içinden çıkan,ondan sonra gittiğim birçok doktorun bana hatalı tedavi yapılıp cildimin bu hale getirildiğini söylemesine rağmen bunu kabul etmeyen ,sayesinde maddi manevi birçok sıkıntı çektiğim ,çok ama çok üzüntüler yaşadığım , zaman zaman sosyal hayattan insanlardan soyutlandığım doktor aslıhan saygını kimyasal peeling ve lazer konusunda asla tavsiye etmiyorum

ben de benim hayatımı karartan Doktor müsveddesi asla tavsiye etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşlar yasalar değişti. artık diploma bile iptal ediliyor. neden doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmiyorsunuz.

arkadaşlar yasalar değişti. artık diploma bile iptal ediliyor. neden doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana her ikisi de yapılmasına, devam kremini hala kullanmama, 50 faktör kremi kullanmama rağmen lekelrde en ufak bir değişiklik bile olmadı. Bu işlemlere yaklaşık olarak 2500 tl civarı ödeme yaptım. Firma ile telefonda görüşeceğim. Bana %90 düzelecek denilmesine rağmen %10 bile değişiklik olmadı. Olumlu cevap dönülmesse sağlık bakanlığı ve diğer ilgili birimlere şikayet edeceğim. paraya mı yoksa ümitlerimin kırılmasına mı üzüleyim.

Çoğu doktor artık insanlıktan çıkmış bulurlar kendilerini sıyıracak bir yol msnrana ,biz uğraştığınızla kalırız ,dermamelan işleminden sonra öyle çok şiştim ki ,tanınmaz hale geldim ,o zaman firma yetkilisi ile görüştüğümde onlar bile bunun arkasında durmadılar benim bu durumu yaşayan ilk vaka olduğumu söyleyip işin içinden çıkıverdiler,yok soğan zarı inceliğinde cildi olan bir Hanım'a yapılmış onda bile böyle bir reaksiyon vermemişte ,miş ,miş yani kimse bişeyin arkasında durmuyor msnrana

Burada fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaştığımız msnrana ve siyah arkadaşlarım bayramınız kutlu ve mutlu olsun ve lekesiz geçireceğimiz bayramlarımız olsun sevgiler

Nasılsın siyah lekelerinin durumu nasıl ,Kasım'da evleneceğini söylemişsin ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun

Nasılsın siyah lekelerinin durumu nasıl ,Kasım'da evleneceğini söylemişsin ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun

lekeler sanki biraz açıldı velamask sipariş ettim.bide nuxe nin 24 saat nemlendiriciili serumunu ve bb kremini sipariş verdim.gündüz onları kullanmayı düşünüyorum.gece doktorun karışımını hafta da 2 diğer günlerde velamask ve senin söylediğin karışımı kapıyorum ama endorace bende sivilce yapıyor onu bıraktım.madec+çinko+hametan kullanıyorum.bi de yüzüme diod lazer yaptırdım.cilt bakımı için 5 seans cilt bakımı aldım ..evlilik hazırlarıylada uğraşmak zorundayım..

Desene yoğunsun siyahcım o dediğin şeyi kullanmadım hiç ,sen nereden duydun ,bi de gano diye reşai mantarı ve keçi sütü içeren transpran bir sabun kullanmaya başladım cilt lekelerinde yanıklarda ve bi sürü şeyde etkili gayet iyi geliyor cildime fiyatıda çok uygun tavsiye ederim ,gano transparent soap diye geçiyor ,lekeleri çok güzel açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…