- 10 Ocak 2010
- 71
- 1
yeni birşey daha buldum melanage peel
Ayrıntılı bilgi verebilir misin?
görsellere baktım etkileyici biraz anlatır mısın bize...
bende fazla birşey bilmiyorum araştıtken buldum Türkiye de yok...dermamelana benziyor: burada aramıza hoşgeldiniz....İnşallah birgün bu dertten kurtulucaz.offf ya ne günlerdi dicez.hepinizi öpüyorum.
hoşbulduk, inşallah:)
Yüzümdeki lekeleri yaptığı lazer ve kimyasal peeling işlemi iyice büyüten ,ona başvurduğumda ise ben bu işlemleri yapmasam bile senin cildin böyle olacaktı açıklaması ile işin içinden çıkan,ondan sonra gittiğim birçok doktorun bana hatalı tedavi yapılıp cildimin bu hale getirildiğini söylemesine rağmen bunu kabul etmeyen ,sayesinde maddi manevi birçok sıkıntı çektiğim ,çok ama çok üzüntüler yaşadığım , zaman zaman sosyal hayattan insanlardan soyutlandığım doktor aslıhan saygını kimyasal peeling ve lazer konusunda asla tavsiye etmiyorum
arkadaşlar yasalar değişti. artık diploma bile iptal ediliyor. neden doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmiyorsunuz.
Burada fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaştığımız msnrana ve siyah arkadaşlarım bayramınız kutlu ve mutlu olsun ve lekesiz geçireceğimiz bayramlarımız olsun sevgiler
ben sağlık bakanlığını aradım şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı.o yasalar sadece kağıtta kalıyor..
Nasılsın siyah lekelerinin durumu nasıl ,Kasım'da evleneceğini söylemişsin ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun
Nasılsın siyah lekelerinin durumu nasıl ,Kasım'da evleneceğini söylemişsin ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun