Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Siyah ve msnrana nasılsınız lekeler ne durumda ,sesiniz soluğunuz çıkmıyor

Bende kremlerimi kullanmaya devam ediyorum lekeler gölge şeklinde var benim uğraşım lekeler dermamelan işlemi öncesine dönmesin devam kremine hala devam ediyorum günde bir kez akşamları bu haline razıyım yeter ki koyulaşmasınlar

Dün mesoestetic yetkilisi ile görüştüm devam kremini 8 aydır kullanıyorum lekelerim sıfırlanmasada fena değiller dedim ,eğer devam kremini bırakırsam yaptırmadan önceki Haline aynen dönermi lekelerim dedim ,kadın üzgünüm ama döner dedi ,bir hastaları varmış 4 yıldır devam kremini kullanarak lekelerini baskı altında tutuyormuş ,senede bir kavanoz devam kremi yetiyormuş kadına ,bende devam kremimi devamlı buzdolabında sakladım etkisi devam ediyor bozulmuyor bu şekilde ,ama umudum kırıldı şu lekeleri kökten çözecek bişey bulamadık arkadaşlar ,şu dermamelan işlemi kolay bi işlem olsa ,yani benim için çok zordu,senede bir yaptırırım ama benim için yaşadığım zorlu çok zorlu bir süreçti mümkün değil tekrar göze alamam ,yazmaya ,paylaşmaya devam edelim ben melanin out system diye bişey gördüm geçenlerde nette dolaşırken sonra videosunu izledim Işık peeling imiş aynı dermamelan gibi bir kit içinde çeşitli solüsyonlar ve sarı bir maske var ciltte 12 saat kalıyor ,birmez uygulanması yeterli imiş ,devam kremi var onunda ,Siyah ,sen lumixy kullanmaya başladın mı ?

Dün mesoestetic yetkilisi ile görüştüm devam kremini 8 aydır kullanıyorum lekelerim sıfırlanmasada fena değiller dedim ,eğer devam kremini bırakırsam yaptırmadan önceki Haline aynen dönermi lekelerim dedim ,kadın üzgünüm ama döner dedi ,bir hastaları varmış 4 yıldır devam kremini kullanarak lekelerini baskı altında tutuyormuş ,senede bir kavanoz devam kremi yetiyormuş kadına ,bende devam kremimi devamlı buzdolabında sakladım etkisi devam ediyor bozulmuyor bu şekilde ,ama umudum kırıldı şu lekeleri kökten çözecek bişey bulamadık arkadaşlar ,şu dermamelan işlemi kolay bi işlem olsa ,yani benim için çok zordu,senede bir yaptırırım ama benim için yaşadığım zorlu çok zorlu bir süreçti mümkün değil tekrar göze alamam ,yazmaya ,paylaşmaya devam edelim ben melanin out system diye bişey gördüm geçenlerde nette dolaşırken sonra videosunu izledim Işık peeling imiş aynı dermamelan gibi bir kit içinde çeşitli solüsyonlar ve sarı bir maske var ciltte 12 saat kalıyor ,birmez uygulanması yeterli imiş ,devam kremi var onunda ,Siyah ,sen lumixy kullanmaya başladın mı ?

türkiyede yok .2 siteden de sipariş verdim. biri yok dedi biri tarihi geçmiş dedi.sadece aydın duyguda var o da 850 diyo normali 350 tl.yurtdışındaki siteleri araştırıyorum.

Yüksekmiş baya fiyatı çok mu etkili imiş sana nasıl bilgi verdiler bu konuda ,inşallah fayda görürsün siyahcım

Yüksekmiş baya fiyatı çok mu etkili imiş sana nasıl bilgi verdiler bu konuda ,inşallah fayda görürsün siyahcım

bende bilmiyorum araştıramıyorum da türkçe fazla bilgi yok bi üniverditede geliştirimiş bi formülmüş.neyse tükiyede sadece aydın duyguda var oda çok pahalı ..yani alamam sitelere not bıraktım gelirse arayacaklar..bu arada ben de doktorum ilacına tekrar dan başladım .napacan mecburrrrrrrr.

Nemlendirici olarakta gece yatmadan önce çinko kreminin içine hametan madecoscol bepanten bio oil azıcıkta endocare karışım yap sür lekelere iyi geliyor cildi yeniliyor ve kırışık mırışık kalmıyor ciltte ,her akşam uyumadan önce mutlakA sür bu karışımı

Bu karışım hücre yenilenmesi için birebir siyahcım ,akşam doktorunun verdiği ilacı sür ,uyumadan öncede dediğim karışımı faydasını göreceksin emin ol arkadaşım

Krem formda olanları tercih et ,pomad tarzında olanlar çok yağlı,zaten çinko kremi yeterince yağlı ,endocare varsa elinde onuda ekle karışıma ve bio oil de ,azar azar hazırla karşımı

Sana doktorun verdiği ilaç karışım şeklindemi ,faydasını görüyormusun yani açıyormu lekelerini

Burada fikirlerimizi paylaşmaya devam edelim bu bizim için faydalı olacak ,bizi birbirimizden başkası anlayamaz çünkü

Haftalık hazırlıyorum azar azar sıkıyorum hepsinden ,doktorun verdiği karışım sana iyi geliyor ise yatmadan öncede benim tavsiyemi dinle daha iyi sonuçlar alırsın cildin bi yandan soyulur bi yandan da bu şekilde cildini yapılandırırsın

Haftalık hazırlıyorum azar azar sıkıyorum hepsinden ,doktorun verdiği karışım sana iyi geliyor ise yatmadan öncede benim tavsiyemi dinle daha iyi sonuçlar alırsın cildin bi yandan soyulur bi yandan da bu şekilde cildini yapılandırırsın

karışımı yaptım eski bi krem kutum vardı ona koydum buzdolabındamı saklıyorsun bi de merak ettim yüzünüzde ayva tüylerinde artıl varmı benim yüzümde ayva tüyler çok arttı yüzü soyduğumuz için mi yoksa kremlermi besliyor bi yerde bepantenin tüyleri beslediğini duymuştum.kızlar kasımda evlenmeyi düşünüyorum.

X