Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Zeki gündüz diye bi adam telefonda çok güzel bilgi veriyorlar baştan savıcı ve ilgisiz değiller sabırla sizin her sorunuza cevap veriyorlar sizlerde bir araştırın bakalım belki derdimize derman budur

slm arkadaşlar bu arada Msnrana hoşgeldin aramıza tekrar .
kızlar ben gözümü kararttım lumixyl setinin siparişini verdim.gelişmelerini yazıcam.

Umut fakirin ekmeği işte siyahcım adam şimdi krem formunu çıkarmış ama sen araştırmışsın sağol ,ben krem formunuda aklımdan çıkardım o yorumları okuduktan sonra sen kullan bakalım lumixyl iyi gelecekmi sana inşallah faydasını görürsün araştırmacı arkadaşım

Umut fakirin ekmeği işte siyahcım adam şimdi krem formunu çıkarmış ama sen araştırmışsın sağol ,ben krem formunuda aklımdan çıkardım o yorumları okuduktan sonra sen kullan bakalım lumixyl iyi gelecekmi sana inşallah faydasını görürsün araştırmacı arkadaşım

kendimi bu işe adadım resmen :) bi de buraya yazmak sizinle sohbet etmek hoşuma gidiyo.

COSMELAN VE DERMAMELAN

lekeler aynen yerinde ve aynı tonda duruyor arkadaşlar. cosmelan ın yerine gidip yetkiliyle görüşeceğim. 3000 tl verip arkasını aramamazlık edemem. resmim aşağıda. bugun clinique dövme kapatıcı(full cover) ve make up forever full cover sürdüm. o bile lekemi kapatmadı tam olarak. resme aldanmayın daha koyu lekelerim. artık son bi çare iğne ile beyazlatıcı ampul var mı onu araştıracağım. hepsi para tuzagı malesef.

benim sinirlendiğim nokta cilt analizi ücretsiz diyorlar facebookta .aradım 50 tl .diyo insanları salak yerine koyuyorlar bi de facebookta yorum yazdım.ücretli 50 tl alıyorlar pervin hanım eğer yaparsa cilt analizini onu da silmişler ben daha da sinirlendim yine yorum yazdım bakalım onu silecekler mi .

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar lumixyl siparişimle ilgili sorunyaşadım satıcının anlattığına göre türkiyedeki ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş.bakalım randevu alabilirsem dr.aydın duyguyla görüşmeye gidicem.hem silkpeelink hakkında bilgi alıcam.

COSMELAN VE DERMAMELAN

lekeler aynen yerinde ve aynı tonda duruyor arkadaşlar. cosmelan ın yerine gidip yetkiliyle görüşeceğim. 3000 tl verip arkasını aramamazlık edemem. resmim aşağıda. bugun clinique dövme kapatıcı(full cover) ve make up forever full cover sürdüm. o bile lekemi kapatmadı tam olarak. resme aldanmayın daha koyu lekelerim. artık son bi çare iğne ile beyazlatıcı ampul var mı onu araştıracağım. hepsi para tuzagı malesef.

bende mezokliniğe mail attım.bilgilerimi aldılar .çok ilgili açıklayıcı cvp yazmışlar bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
sana ne yazmışlar

ben ürünle ilgili sıkıntılarımı ve memnuniyetsizliğimi yazdım.. ve bunların telafi edlmesini istedim.ABD de yasaklandığını falan da sordum.
cevap
Bilmenizi isteriz ki Cosmelan&Dermamelan ürünleri satılmasında ve uygulamasında herhangi bir yasağı yoktur ne yurt dışında nede Türkiye de. Sağlıklı ve yasal çerçeve içersinde satışları ve uygulamaları vardır. Bu ürünlerin ABD yasaklandığı bilgisini nerden aldınız ? kaynağı bizimle paylaşırsanız seviniriz çünkü ithalatçı firması olarak bu bilgi bizim için önemlidir.

Acaba size uygulayan doktor veya güzellik merkezinin ismini öğrenmek mümkün mü? Size uygulama ne zaman yapıldı ve protokolü neydi? Bu bilgileri bizle paylaşırsanız seviniriz.

ben ürünle ilgili sıkıntılarımı ve memnuniyetsizliğimi yazdım.. ve bunların telafi edlmesini istedim.ABD de yasaklandığını falan da sordum.
cevap
Bilmenizi isteriz ki Cosmelan&Dermamelan ürünleri satılmasında ve uygulamasında herhangi bir yasağı yoktur ne yurt dışında nede Türkiye de. Sağlıklı ve yasal çerçeve içersinde satışları ve uygulamaları vardır. Bu ürünlerin ABD yasaklandığı bilgisini nerden aldınız ? kaynağı bizimle paylaşırsanız seviniriz çünkü ithalatçı firması olarak bu bilgi bizim için önemlidir.

Acaba size uygulayan doktor veya güzellik merkezinin ismini öğrenmek mümkün mü? Size uygulama ne zaman yapıldı ve protokolü neydi? Bu bilgileri bizle paylaşırsanız seviniriz.

ben de gidip firmaya göstereceğim. doktorum da gel bakalım dedi. çok canım sıkkın. bugun iki defa devam kremi sürdüm, acıdıgı zaman soydugunu anlıyorum. 2 gün sonra kalkmaya başlıyor. ama yağsız bepanthene de kullanmaya başlayacağım. biraz da saf zeytinyağı da deneyeceğim. cildin kalınlaşsın diye.

Son düzenleme:
ben de gidip firmaya göstereceğim. doktorum da gel bakalım dedi. çok canım sıkkın. bugun iki defa devam kremi sürdüm, acıdıgı zaman soydugunu anlıyorum. 2 gün sonra kalkmaya başlıyor. ama yağsız bepanthene de kullanmaya başlayacağım. biraz da saf zeytinyağı da deneyeceğim. cildin kalınlaşsın diye.

ben senin yerinde olsam artık kullanmam cildi daha fazla yorma bırak dinlensin biraz.zaten krem bize iyi gelmedi .cildi sürekli soymak cildi hassaslaştırmaktan başka bi işe de yaramıyor.inşallah firma sorumluluklarını yerine getirir.

Prp cildi gençleştiyor çizgilerde çok etkili ama leke problemine ne yazık ki hiç bir faydası yok ben zamanında iki kür halinde 6 seans yaptırdım üst üste lekelerimde en ufak bir açılma olmadı ama gençleştiyor yüzü ışıltı veriyor leke için kesinlikle işe yaramıyor üzgünüm msnrana ,çok fiyatlı bir işlem ben Prp ye küçük bir Servet dökmüştüm bundan bir buçuk yıl önce ,şimdi seansı sanırım 950 falan prosedürü üç seans olarak iki haftada bir uygulanması idi sanırım benim doktorum ilk kürü iki hafta aralıklarla 3 kez ikinci kürü ayda bir üç kez uygulamıştı ,Prp gençleşmek ve çizgilerden kurtulmak için mucizevi bişey ama lekelerde fiyasko,ben seansını 65o ye yaptırmıştım

Cilt doktorları ,umut verip ne yazık ki şifa veremiyorlar ,Prpnin inatla lekelerimi geçireceğini söylemişti doktor ki gittiğim doktor yaşadığım şehrin en ünlü cilt doktorlarından biri ,bunun yanısıra bi sürü mezoterapi uygulandı yüzüme hiç biri etkili olmadı ,sen bi de Nişantaşı diyosun o doktorun dini imanı para olmuştur Prp hikayesine sakın kanma amacın gençleşmek ve çizgilerden kurtulmak ise Prp biçilmiş kaftan

Ayrıca Prp için eylülü beklemen gerekmiyor her mevsim uygulanabiliyor

Nişantaşına gitmişken aydın duyguya da gitseydin onun da fikrini alırdın ben çok gitmek istiyorum ama kismet olmadı bi türlü.

X