Ben de kaç gündür yapıyorum neden bi değişiklik olmuyo diyorum :) tamam onu ded enicem en kısa zamanda yardımın için çook teşekkürler canimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım.. solüsyonu 1 ya da en fazla 2 kere olmak üzere banyodan sonra doğru şekilde uygulamaya özen göster. (haftada bir) mutlaka da aralıksız akşamları gliserin ve badem yağı ile besle. solüsyonu uygulama konusunda sıkıntın olursa yaz yardımcı olurum tecrübeliyim düşün ki benim baya derin çatlağım vardı sağ topuğumda ezelden beridir, o hiç bir şekilde geçmiyordu..bundan 8-10 sene evvel tıraş bıçağıyla kazımıştım (küçükken anneannemden gördüğüm için deneyeyim demiştim) o çatlak iyice derinleşmişti. taki bu formulu bulana kadar şimdi bayadır yağlamadım topuklarımı.. hatta foto bile koyayım ben sana birazdan eklerim canım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derin topuk çatlaklarına son veriyoruz kızlaarr
- Konu Sahibi zenzem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
hadi bakalım.. solüsyonu 1 ya da en fazla 2 kere olmak üzere banyodan sonra doğru şekilde uygulamaya özen göster. (haftada bir) mutlaka da aralıksız akşamları gliserin ve badem yağı ile besle. solüsyonu uygulama konusunda sıkıntın olursa yaz yardımcı olurum tecrübeliyim düşün ki benim baya derin çatlağım vardı sağ topuğumda ezelden beridir, o hiç bir şekilde geçmiyordu..bundan 8-10 sene evvel tıraş bıçağıyla kazımıştım (küçükken anneannemden gördüğüm için deneyeyim demiştim) o çatlak iyice derinleşmişti. taki bu formulu bulana kadar şimdi bayadır yağlamadım topuklarımı.. hatta foto bile koyayım ben sana birazdan eklerim canım..
Ben arıyorum ama bulamadım bir türlü o söylediğin solüsyonu .
Ben arıyorum ama bulamadım bir türlü o söylediğin solüsyonu .
ben de internetten almıştım canım. burada watsonsa gittim satmıyorlarmış. solüsyonun adı
PROLINC BE NATURAL NASIR GİDERİCİ 30 ML (callus eliminator) bulabielceğin internet sitelerini de söyleyeyim, duranlarkozmetik in sitesinde var. bir de lilakutu nun sitesinde var. ama duranlarkozmetikte daha ucuz diye oradan aldım ben.birazdan topularımın son halini de paylaşıcam foto olarak.. sen de görebilrisin:)
Ben de kaç gündür yapıyorum neden bi değişiklik olmuyo diyorum :) tamam onu ded enicem en kısa zamanda yardımın için çook teşekkürler canimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu da topuklarımın son hali. foto çekiminde biraz zorlandım idare edin artık.. amaca uygun olsun da :)
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
ben de internetten almıştım canım. burada watsonsa gittim satmıyorlarmış. solüsyonun adı
PROLINC BE NATURAL NASIR GİDERİCİ 30 ML (callus eliminator) bulabielceğin internet sitelerini de söyleyeyim, duranlarkozmetik in sitesinde var. bir de lilakutu nun sitesinde var. ama duranlarkozmetikte daha ucuz diye oradan aldım ben.birazdan topularımın son halini de paylaşıcam foto olarak.. sen de görebilrisin:)
Saol canım ben hep eczanelere soruyordum .
Resmi gördüm canım , sorunlu topuklarını bu hale getirdi ise süper bir yöntemmiş.
nedir bu çektiğimiz ya sorunlarımız hiç bitmiyooo:2:
Allah başka dert vermesin :) bunlar hallolur nasılsa :)
- 3 Mart 2015
- 1
- 0
- 1
- 37
- 14 Ocak 2015
- 798
- 122
- 38
- 43