ayak topuk çatlakları için benim bi önerim olucak eşim sürekli sabahtan akşama kadar ayakta ve koşturmaca halinde olduğu için ayaklarını çok ihmal ediyodu bu sebeple bu formülü internetten buldum kendimde biraz geliştirerek bu kremi elde ettim.
cam bi kapta benmari usulu 3-4 kaşık vazelin 3 asprin bi giripin bi kaç damla limon isteğe göre deniz tuzu badem yağı gliserin aleo vera veya kokulu yağlar katılabilir. eritilip ağzı kapalı saklanacak. her akşam ayaklara sürülüp çorap giyilecek. 3 gün içinde iyileşmeyi göreceksiniz. çok derin yarık şeklinde çatlaklarda bile olumlu sonuç veriyo bi çok kişi de bu kremi deneyip sonucu gördü. umarım başklarının da işine yarar.
Evet alıntı yaptım soru soracağım hazır ol
Vazelin aldım bugün akşam kafama göre karışımın oranını yaptım ama içime sinmedi.
3-4 kaşık vazelin diyorsun ya benim aldığım 100 gramlıktı o yüzden emin olamadım zaten çorba kaşığı kadar büyüklüğü şu içindekileri gram kapak damla hesabına dökelim olmaz mı tabi tuz da kaşık olur da vazelini kaşıkla ayarlayamadım ben :44:
Bir de annem diyor ki bunu sürüyorsun ama o şimdi çatlak olan yerleri pürüzsüzleştirecek oradaki deri incelecek açılma kanama olacak o yüzden sürmemi istemiyor, bu karışımla ne şekilde toparlanacak çatlaklar açıklaman mümkün mü?