- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
h...ton değil mi canım renkli kullanıyorum ondan
Evet canım sorduğum oydu, umarım benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalmışsındır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h...ton değil mi canım renkli kullanıyorum ondan
Evet canım sorduğum oydu, umarım benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalmışsındır.
arkadaşım öncelikle bu sorunu ciddiyetle yaşıyordum bende onu belirteyim. ama burada verdiğim tariften sonra haftada bir kez sürmeye başladım belirttiğim yağları.. sabır gerekiyor öncelikle. düzenli olarak her akşam uygulayacaksın ilk 1-2 ay.. sonra azaltıyorsun.. ki düşün benim topuklarımda derin çatlaklar vardı, kesinlikle geçmez diyordum senelerdir. şu an cillop gibi valla Allah nazardan esirgesin..Bir çok krem kullanıyorum ama kullanmayı bıraktıktan 3-5 gün sonra topukların daha fazla kuruyor .
Evde sürekli çorap ve terlik giyiyor musunuz ?
üşüme olayı bende de var, ayaklarımda terleme oluyor o vakit daha çabuk soğuyor.. bir de çok fazla çorap vs. giyince kan dolşımını yavaşlatıyor ayağın. o nedenle üşüme olayı asla bitmiyor. zaman zaman çoraplarını çıkarmayı ve ayaklarına masaj yapmayı dene. faydasının göreceksin..Benim ayaklarım çok üşür o yüzden çorap ve ev ugg'ı giyiyorum inanamayacaksınız hala giyiyorum
hopp diye atlıyorum konuya bende akne akneden çok kırmızı ve koyu izlerinden çok muzdaribim.çare bulamadım.ptesi yine doktr gtcem yazın soyucu kullanmak zararlı olduğundan napcam bilemedim
arkadaşım kesinlikle tavsiyemdir, ama şunu söyleyeyim, eğer o solüsyonu tek başına kullanırsan kesin çözüm değil.. tekrar kuruma oluyor.. bahsettiğim süreçteki yağlarıda düzenli kullanman lazım ilk 2 ay.. sonrası haftada bir sadece yağları kullanıyorsun. solüsyonu bir kez kullandım bir daha gerek kalmadı o derece iyileşme sağlandı yağlarla...ben sürekli çorap giyiyorum çatlama olmasın diye maalesef şimdi yazlık pamuklu patik çorap giyiyorum..tüm yazda giyerim ama arkadaşın önerdiği solisyonu deneyeceyim
ne bileyim canım ben güneşe düşmanım da azcık benim de ayaklar sorunlu ve ayak kremi sürünce iyi geliyor neutrogena o da nasırlı ayaklar için aöma gel gör ki üşeniyorum
kızlarrr öncelikle uzun süredir netim yoktu, yeni görüyorum mesajları..
arkadaşım öncelikle bu sorunu ciddiyetle yaşıyordum bende onu belirteyim. ama burada verdiğim tariften sonra haftada bir kez sürmeye başladım belirttiğim yağları.. sabır gerekiyor öncelikle. düzenli olarak her akşam uygulayacaksın ilk 1-2 ay.. sonra azaltıyorsun.. ki düşün benim topuklarımda derin çatlaklar vardı, kesinlikle geçmez diyordum senelerdir. şu an cillop gibi valla Allah nazardan esirgesin..
üşüme olayı bende de var, ayaklarımda terleme oluyor o vakit daha çabuk soğuyor.. bir de çok fazla çorap vs. giyince kan dolşımını yavaşlatıyor ayağın. o nedenle üşüme olayı asla bitmiyor. zaman zaman çoraplarını çıkarmayı ve ayaklarına masaj yapmayı dene. faydasının göreceksin..
canım bu arada konu dışı bu bahsettiğin, sanırım benim konumda geçen soyucudan olayı ilgini çekmiş.. şunu söyleyeyim o soyucuyu ayak-topuk dışında başka bir yerinde kesinlikle kullanmıyorsun, ciddi şekilde soyuyor topukları çünkü..bütün ölü deriyi atıyor 10 dakka sonra..
arkadaşım kesinlikle tavsiyemdir, ama şunu söyleyeyim, eğer o solüsyonu tek başına kullanırsan kesin çözüm değil.. tekrar kuruma oluyor.. bahsettiğim süreçteki yağlarıda düzenli kullanman lazım ilk 2 ay.. sonrası haftada bir sadece yağları kullanıyorsun. solüsyonu bir kez kullandım bir daha gerek kalmadı o derece iyileşme sağlandı yağlarla...
canım üşenmeyip dediğim uygulamayı sabırla 1-2 ay uygula, sonraları haftada bir yağlasan topuklarını yatarken, gani gani yetiyor..
ben şunu farkettim, cildinizle ilgili konularda kesinlikle sabırlı olmalısınız. cildin hafızası güçlüymüş.. o nedenle uzun süre üzerine gideceksiniz yaptığınız uygulamaların.. evet sonunda sonuç alıyorsunuz.. gerek yüz için, gerekse vücudun herhangi bir yeri için...eğer 1 yada 2. seferde sonuç almayı bekliyorsanız kısa süreli mutluluklar yaşarsınız.. sonra yine başa dönmeniz gerekebilir.. (ha bu arada o bahsettiğim kimyasal solüsyonu da sadece bir defalığına topuğu kurumuş tabakadan kurtarmak için kullandım. sonrasında gerekli bakımı düzenli yaptığım için doğal yağlarla, bir daha kuruma çatlama asla olmadı..)
Hoş geldin zenzem, ben zaten düzenli olarak her akşam ayaklarıma masaj yaparım her yerin kremi ayrı diyenlerdenim yani ama üşümek biraz da benim vucudumda ki yağ oranı ile alakalı sanırım o yüzden masaj vs pek fayda etmiyor canım
yağ oranı derken zayıflığı kastediyorsan üşümekle hiç bir bağlantısı yok. 2 sene öncesine kadar çubuk kraker gibi kızdım.. şimdi baya kilo aldım.. üşüme konusuna gelince, hala üşüyorum kansızlık, demir eksikliği hipotiroid vs. varsa o zaman da çok üşüyebilirsin. tahlil yaptırmalısın..
Canım, yağ oranı ile zayıf görünmenin doğrudan bir bağlantısı yok. Çubuk kraker gibi olabilirsin ama bu yağ oranının düşük olacağı manasına gelmiyor şöyle ki, seninle aynı kiloda ve aynı boyda iki kişiyi ele alalım. Biri spor yapıyor olsun, diğeri yapmıyor olsun. Spor yapanın yağ oranı düşük, yapmayanın ki ise yüksek çıkar. Benimle aynı kiloda arkadaşlarım var,(boyum 1.82 kilom 49.7) yağ oranları %20-25 seviyesinde ki bu normal, benim sadece %14 ve bayanlarda biliyorsun ki yağ oranı %12 seviyesine indiğinde adetten kesilme meydana gelir.
Diğer bir örnek, köpekler yapı itibarı ile yağ oranları yüksek olduğundan kendilerini ısıtacak enerjiyi sağlayabilirler ve soğuk havaları daha iyi tolore ederler, kediler ise kışın yanan kaloriferin üzerinde ızgara olmayı göze alarak hiç üşenmeden pestil gibi yatarlar çünkü deri altı yağ miktarı köpeklere göre çok düşüktür ve bu yüzden üşürler, zaten kedilerin kökeninin Mısır olması ve sıcak iklime sahip olması kedilerin neden bu yapıya sahip olduğunu anlamamıza yeterli.
Kısaca,yağ oranı ile üşüme arasında doğrudan bağlantı vardır ve bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Düzenli olarak tahlil yaptırırım, herhangi bir vitamin,demir folik asit vs eksikliğim yok, hipotroidi veya herhangi bir endokrin bozukluğumda yok benimki tamamen yağ ile alakalı ve çözümü yok tabii Kutup ayılarına hep özenmişimdir
Hoş geldin zenzem, ben zaten düzenli olarak her akşam ayaklarıma masaj yaparım her yerin kremi ayrı diyenlerdenim yani ama üşümek biraz da benim vucudumda ki yağ oranı ile alakalı sanırım o yüzden masaj vs pek fayda etmiyor canım
son cümle güldürdü :) 1.82 boy deyince bi durdum evet senin kilo alman lazım. buna karar verdim şimdi neyse sağlıklı ol da koy sadece üşüyo ol.. problem edilecek durum değil.. ben hem üşüyorum hem kilo aldım hemde sık sık hasta oluyorum bu daha fena
boya bak maşallah tatlım ama gerçekten zayıfmışsın kuzum üşümen normal bence..yani zayıf gözükmemen imkansız canım bu kiloya
Bak hala kilo diyor Kilo ile birlikte sporu bırakmam lazım ki yağlanabileyim sırf kilo işe yaramaz
Canım omuzlarım geniş, spor yaparak da kaslarımın hacim kazanmasını sağlıyorum bu yüzden zayıf değil fit görünüyorum avantajım bu yoksa omuzlarım dar olsaydı zafiyetli gibi görünürdüm eminim
yaşasın spor yapmak bende çokk seviyorumm gerçekten :)
Badem yağı ciddi anlamda yumuşatıyor topukları konuyu okuduktan sonra ben de başladım çatlaklarım yok ama yumuşak olması güzel
Bak hala kilo diyor Kilo ile birlikte sporu bırakmam lazım ki yağlanabileyim sırf kilo işe yaramaz
Canım omuzlarım geniş, spor yaparak da kaslarımın hacim kazanmasını sağlıyorum bu yüzden zayıf değil fit görünüyorum avantajım bu yoksa omuzlarım dar olsaydı zafiyetli gibi görünürdüm eminim
evet canım badem yağı yumuşatıyor ve onarıyor, gliserininde su tutma özelliği var, bu sayede topuklar uzun süre nemli kalıyor.ben ikisini bir arada kullanıyorum..
tabiki canım sen kendini daha iyi bilirsin. benimkisi şakaydı.. kilo çok matah bir şey değil..
Sürekli topuklu giymek zorunda olduğum ve açık ayakkabı da giydiğimden sertleşmeler ve çatlaklara tahammülüm yok...
Almanya'da Scholl'un stickini kullanıyordum, burada zar zor bulabiliyorum fiyatı da oldukça pahallı. Aşağıdaki Topuk çatlağı ve Nasır gidermeye yardımcı sticki kullanan oldu mu ? Scholl'un ürününe çok benziyor, üre, pantenol ve allantoin gibi onarıcı ve yenileyici bir formülü var anladığım kadarı ile. Bu markanın burun bandını kullanmıştım, gayet güzel ve uygun fiyatlıydı.
Stickin fiyatı da enteresan, yarın bir denemeyi düşünüyorum. ne dersiniz ?
https://www.facebook.com/1165830584...6583058493209/338446342973545/?type=1&theater
canım verdiğim tarifle zaten tamamen düzeldi topuklarım.. aşka hiç bir şeye ihtiyaç hemen bu akşam denemeye başlıyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım verdiğim tarifle zaten tamamen düzeldi topuklarım.. aşka hiç bir şeye ihtiyaç hemen bu akşam denemeye başlıyorum :)
faydalı olsun inşallah. ilk sayfada bahsettiğim solüsyonu bir kez kullanman yeterli. daha sonrasında yağları her akşam kullanıyoruz yatarken.. iyice ovalıyoruz topukları.. yaklaşık 1-2 ay sonra haftada bire düşürüyoruz yağlama işini.. ben şimdi bazen haftada bir bazen 10 günde bir yapmaya başladım.. topuklarım gayet düzgün, çatlamıyor, şükür Allahıma :) kolay gelsin
faydalı olsun inşallah. ilk sayfada bahsettiğim solüsyonu bir kez kullanman yeterli. daha sonrasında yağları her akşam kullanıyoruz yatarken.. iyice ovalıyoruz topukları.. yaklaşık 1-2 ay sonra haftada bire düşürüyoruz yağlama işini.. ben şimdi bazen haftada bir bazen 10 günde bir yapmaya başladım.. topuklarım gayet düzgün, çatlamıyor, şükür Allahıma :) kolay gelsin
InşaAllah faydası olur canım . Sadece yağları yapiyim diyorum belki böyle de işe yarar
InşaAllah faydası olur canım . Sadece yağları yapiyim diyorum belki böyle de işe yarar
mutlaka işe yarar.. ama o solüsyonda bütün ölü deriyi kaldırıyordu.. bebek topuğu kıvamına geliyordu topuk. böylece yağlarla destek verdiğinde topukların sürekli öyle kalıyordu.. o açıdan önerdim yani..kuru topuk kendini ne hızda yeniler bilemiyorum canım. inşallah faydasını görürsün :)
mutlaka işe yarar.. ama o solüsyonda bütün ölü deriyi kaldırıyordu.. bebek topuğu kıvamına geliyordu topuk. böylece yağlarla destek verdiğinde topukların sürekli öyle kalıyordu.. o açıdan önerdim yani..kuru topuk kendini ne hızda yeniler bilemiyorum canım. inşallah faydasını görürsün :)
Ben de kaç gündür yapıyorum neden bi değişiklik olmuyo diyorum :) tamam onu ded enicem en kısa zamanda yardımın için çook teşekkürler canimm :)