ayakların suya -toza maruz kalması abdest almak vs. topukların kuruması ve çatlakların derinleşmesine neden olabillyor. uzun süredir topuklarım çatlak ve kuruydu..son uyguladığım olaydan sonra neredeyse 2 aydır topuklarım bebek topuğu gibi.. en önce topuklardaki çatlakları yok etmek için PROLINC BE NATURAL NASIR GİDERİCİ 30 ML (callus eliminator) kullanıyordum.. evet gerçekten geçiriyordu. ama 1-2 hafta içerisinde tekrar kuruyp çatlıyordu. sürekli bu solüsyonu kullanmak da ne denli doğru bilemedim. bir gün banyodan çıkınca topuklarıma bu solüsyonu uyguladım. temizleyince ardından gliserin ve badem yağı ile iyice ovdum. o şekilde yattım gece. sabah yumuşacıktı. yaklaşık 2 aydır o solüsyonu kullanmıyorum. ama geceleri yatarken gliserin ve badem yağı ile ovup öyle yatıyorum. şubat tatilinden beridir hiç çatlamadı. nerden baksan 2 ay geçti. arada bir üşenip sürmediğim de oluyor. ama etkilemiyor. topuklarım çok düzgünleşti maşallah.. kesinlikle önerebilirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derin topuk çatlaklarına son veriyoruz kızlaarr
- Konu Sahibi zenzem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ayakların suya -toza maruz kalması abdest almak vs. topukların kuruması ve çatlakların derinleşmesine neden olabillyor. uzun süredir topuklarım çatlak ve kuruydu..son uyguladığım olaydan sonra neredeyse 2 aydır topuklarım bebek topuğu gibi.. en önce topuklardaki çatlakları yok etmek için PROLINC BE NATURAL NASIR GİDERİCİ 30 ML (callus eliminator) kullanıyordum.. evet gerçekten geçiriyordu. ama 1-2 hafta içerisinde tekrar kuruyp çatlıyordu. sürekli bu solüsyonu kullanmak da ne denli doğru bilemedim. bir gün banyodan çıkınca topuklarıma bu solüsyonu uyguladım. temizleyince ardından gliserin ve badem yağı ile iyice ovdum. o şekilde yattım gece. sabah yumuşacıktı. yaklaşık 2 aydır o solüsyonu kullanmıyorum. ama geceleri yatarken gliserin ve badem yağı ile ovup öyle yatıyorum. şubat tatilinden beridir hiç çatlamadı. nerden baksan 2 ay geçti. arada bir üşenip sürmediğim de oluyor. ama etkilemiyor. topuklarım çok düzgünleşti maşallah.. kesinlikle önerebilirim.
Topuk çatlağı, nasır vs sorunum yok ama tarif için teşekkürler canım, her ihtimale karşı ihtiyaç olursa diye not ettim...
Topuk çatlağı, nasır vs sorunum yok ama tarif için teşekkürler canım, her ihtimale karşı ihtiyaç olursa diye not ettim...
valla 15 tatilden beridir nazar değmesin topuklarım gayet düzgün. çatlama kuruma kalmadı. artık hergün de yapmıyorum yağlama işini. bazen 2 güne bir bazen 1 gün arayla yetiyor. -ki sürekli abdest alan biriyim, sular da baya kireçli olmasına rağmen durum bu
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
valla 15 tatilden beridir nazar değmesin topuklarım gayet düzgün. çatlama kuruma kalmadı. artık hergün de yapmıyorum yağlama işini. bazen 2 güne bir bazen 1 gün arayla yetiyor. -ki sürekli abdest alan biriyim, sular da baya kireçli olmasına rağmen durum bu
Kireçli su da sorun evet cidden cildi mahvediyor, neyseki çözüm bulmuşsun...
Kireçli su da sorun evet cidden cildi mahvediyor, neyseki çözüm bulmuşsun...
kesinlikle öyle canım :)
topuk çatlağından muzdarip olan herkese ısrarla söylüyorum; yarıyıl tatilinden bu yana yaklaşık 4 ay geçti, topuklarımda hala ne bir çtlama ne bir pullanma olmadı.. ve artık sadece haftada bir kez badem yağı ve gliserin sürüyorum. diğer bahsettiğim topuklarımı soydurucu solüsyonu hiç kullanmadım bile şubattan bu yana..
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Bir çok krem kullanıyorum ama kullanmayı bıraktıktan 3-5 gün sonra topukların daha fazla kuruyor .
Evde sürekli çorap ve terlik giyiyor musunuz ?
Benim ayaklarım çok üşür o yüzden çorap ve ev ugg'ı giyiyorum inanamayacaksınız hala giyiyorum
Benim ayaklarım çok üşür o yüzden çorap ve ev ugg'ı giyiyorum inanamayacaksınız hala giyiyorum
kansızlık mı var:44:
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bu havalarda bile mi
Topuk sağlığı açısından iyiymiş hiç kurumuyorlardır şimdi
Ben ugg giyemiyorum ayaklarım çok terliyor .
Çorap giyerim ama yine de ayaklarım kuruyor .terliklerde çok işe yaramıyor ayaklar terliğe sürttüğü için bir anlamı yok .
Yazlık ev ayakkabısı bakıyorum ama bulamadım.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
hopp diye atlıyorum konuya bende akne akneden çok kırmızı ve koyu izlerinden çok muzdaribim.çare bulamadım.ptesi yine doktr gtcem yazın soyucu kullanmak zararlı olduğundan napcam bilemedim
Sonbaharı bekleyeceksin kuzum
kansızlık mı var:44:
Hayır yok canım.
Bu havalarda bile mi
Topuk sağlığı açısından iyiymiş hiç kurumuyorlardır şimdi
Ben ugg giyemiyorum ayaklarım çok terliyor .
Çorap giyerim ama yine de ayaklarım kuruyor .terliklerde çok işe yaramıyor ayaklar terliğe sürttüğü için bir anlamı yok .
Yazlık ev ayakkabısı bakıyorum ama bulamadım.
Evim çok serin canım, dışarıda sandaletle dolaşıyorum ama evin içine girince çoraplayım
- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Sonbaharı bekleyeceksin kuzum
Hayır yok canım.
Evim çok serin canım, dışarıda sandaletle dolaşıyorum ama evin içine girince çoraplayım
ohh ne güzel serin ev en sevdiğim şey nerde oturuyorsun canım öle serin yer mi kaldı ah ah
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ohh ne güzel serin ev en sevdiğim şey nerde oturuyorsun canım öle serin yer mi kaldı ah ah
Kuzum ekim'de kombi yanmaya başlar, Nisan sonuna kadar, ve bütün gün yanar yakmazsan soğuk kemiklerine işliyor, yazında havaların en sıcak ve bunaltıcı olduğu sırada evin içi maksimum 21 derece, balkona çıkmazsan yaz mevsiminde olduğunu unutabilirsin. Hoş bir serinlik değil yani, insanı hasta eden cinsten.
- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Kuzum ekim'de kombi yanmaya başlar, Nisan sonuna kadar, ve bütün gün yanar yakmazsan soğuk kemiklerine işliyor, yazında havaların en sıcak ve bunaltıcı olduğu sırada evin içi maksimum 21 derece, balkona çıkmazsan yaz mevsiminde olduğunu unutabilirsin. Hoş bir serinlik değil yani, insanı hasta eden cinsten.
ne bileyim canım ben güneşe düşmanım da azcık benim de ayaklar sorunlu ve ayak kremi sürünce iyi geliyor neutrogena o da nasırlı ayaklar için aöma gel gör ki üşeniyorum
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ne bileyim canım ben güneşe düşmanım da azcık benim de ayaklar sorunlu ve ayak kremi sürünce iyi geliyor neutrogena o da nasırlı ayaklar için aöma gel gör ki üşeniyorum
Herşey mevsiminde güzel kuzum, kışın zaten soğuk o yüzden ben güneşi severim, tabi, güneşlenmeyi değil :)
Dur dur ben sana bir çare bulacağım ama bunun için de sonbaharı beklemen lazım hahahahaah
- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Herşey mevsiminde güzel kuzum, kışın zaten soğuk o yüzden ben güneşi severim, tabi, güneşlenmeyi değil :)
Dur dur ben sana bir çare bulacağım ama bunun için de sonbaharı beklemen lazım hahahahaah
beklicem önce cildiyeye bi gideyim soymadan tedavileri alayım lekeleri sonbahara bırakırız sağol tatlım :d
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
beklicem önce cildiyeye bi gideyim soymadan tedavileri alayım lekeleri sonbahara bırakırız sağol tatlım :d
Tamamdır, birde sana bir koruyucu önermiştim baktın mı?
- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Tamamdır, birde sana bir koruyucu önermiştim baktın mı?
h...ton değil mi canım renkli kullanıyorum ondan