Deri testinin ücreti?

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
52
merhaba benim kızımda 6yaşında alerjik astım teşhisiyle 1,5 yıl tedavi görmüştü.bu aralar gene ktü.deri testi hç yapılmadı.yaptrımak stiyorum ama ücretini öğrenemedim bir türlü kaça yaptırdınız paylaşırmısınız benle?birde istanbulda erdem hastanesinde sami öztürk ü çok tavsiye ettler.gideniniz varmı bu doktora?

kızlaaar bu kadar test yaptıran var bir taneniz ücretini yazmamış küstüm size didiyom ben hüüüüüüü mafoldumben

canım ben ankarada oturuyorum oğlumda 8 aylık atopik dermatit var yumurta ve fındık alerjimiz çıktı biz hacettepe üni.bir prof muaynahanesinde yaptırdık muayne ücreti 200 deri testi 60 tl verdik .ama üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo diye biliyorum geçmiş olsun

merhaba bu tur testleri kesinlilkle bu dalda uzmanlasmıs doktorları barındıran hastanelerde yaptırmanızı tavsiye ederim i bunlar özel hastanden cok devlet hastanesi olmaktadır.
yaşadıgınız yer istanbul oldugna göre cerrahpasa ve capa secilebilecek en iyi hastanelerdendir.
Saglık guvenceniz varsa test ucretsizdir. Fakat yogun ilgi nedeniyle randevu aylar sonraya verilmektir :)

X