- 17 Mart 2012
- 5.701
- 1.633
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
36-38 beden koyu renkler oncelikli tercihim simdiden tesekkur ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36-38 beden koyu renkler oncelikli tercihim simdiden tesekkur ederim:)
Ay canim evet ya kac ay oldu sinavlar anca bitti konu aciyim dedim ben debendekileri biliyosun canımcım bi türlü denk getiremedik birbirimiziaklında bulunsun
![]()
Ay canim evet ya kac ay oldu sinavlar anca bitti konu aciyim dedim ben decanim bu ptt saatlerine hic yetisemiyorum ben o yuzden istanbul ici ariyorum elden teslim acisindan
yoksa sendeki lacivert montta gozum var
![]()
Resmini gormeden bir sey diyemem.Bende var ama 36 beden adidas marka dusunurmsnz ?birde loft var kirmizi gercek kaz tuyu o 36 38 beden adidas 40 tl loft 50 dusunursnz foto atarm
Canım bende var beyaz bu fotoğraftaki üzerimdeki mont 35tl düşünürsenAriyorum
Yumusak deri istiyorum eastpak modellerden marka olarak degil ama model olarak. Sizdeki nasil?Gercek derimi emitasyon mu bende siyah ve lacivert puskullu modellerden vara
Tesekkur ederim o Tarz aramiyorum:)Dediginiz modeli biemedim ama agzi buzgulu olan tipte model kolda ve sirtta kullanilabiliyor ama laciverti kolda kahvesi ve tabasinida almistim henuz kullanamadim ihtiyactan satacam safece siyah az kullanidi gogle gorselleden.aratin benzerleri var buzgulu olarak