Deri sırt çantası arıyorum

bendekileri biliyosun canımcım bi türlü denk getiremedik birbirimizi :KK53: aklında bulunsun :D
Ay canim evet ya kac ay oldu sinavlar anca bitti konu aciyim dedim ben de :D canim bu ptt saatlerine hic yetisemiyorum ben o yuzden istanbul ici ariyorum elden teslim acisindan :( yoksa sendeki lacivert montta gozum var:D

Ay canim evet ya kac ay oldu sinavlar anca bitti konu aciyim dedim ben de :D canim bu ptt saatlerine hic yetisemiyorum ben o yuzden istanbul ici ariyorum elden teslim acisindan :KK43: yoksa sendeki lacivert montta gozum var:D

anladım kuzum tabi senin için nasıl uygunsa öyle yaparsın, bulursun umarım gönlüne göre kolay gelsin :KK60:

Bende var ama 36 beden adidas marka dusunurmsnz ?birde loft var kirmizi gercek kaz tuyu o 36 38 beden adidas 40 tl loft 50 dusunursnz foto atarm

Eklentiler

• be.jpg
    be.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 90
Dediginiz modeli biemedim ama agzi buzgulu olan tipte model kolda ve sirtta kullanilabiliyor ama laciverti kolda kahvesi ve tabasinida almistim henuz kullanamadim ihtiyactan satacam safece siyah az kullanidi gogle gorselleden.aratin benzerleri var buzgulu olarak

Dediginiz modeli biemedim ama agzi buzgulu olan tipte model kolda ve sirtta kullanilabiliyor ama laciverti kolda kahvesi ve tabasinida almistim henuz kullanamadim ihtiyactan satacam safece siyah az kullanidi gogle gorselleden.aratin benzerleri var buzgulu olarak
Tesekkur ederim o Tarz aramiyorum:)

Back