• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri görünümlü pardüsem yırtıldı ...

erlenmayer

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
143
173
18
40
Herkese günaydın. Az önce personel servisine bindim. Arka koltuklara doğru yürürken kolu kırılmış ve vida çıkıntısı olan bir koltuğa yeni aldığım pardüsem takıldı ve yırtıldı. Inerken şoföre söyleyeceğim. Çok canım sıkıldı. Ne yapabilirim?

Soyle.. yillar once benimde ole ilk defa giydigim gomlegimvyirtilnisti.. ben solememistim

Yapabileceğim çok da birşey yok deri baya belli eder en fazla arma felan takabilirsin daha fazla ne yapılır bilmiyorum birde yırtılma yeri önemli tabi tolere edilebilecek bir yer mi yoksa kumaş olarak başka yerde değerlendirirsin

Yapabileceğim çok da birşey yok deri baya belli eder en fazla arma felan takabilirsin daha fazla ne yapılır bilmiyorum birde yırtılma yeri önemli tabi tolere edilebilecek bir yer mi yoksa kumaş olarak başka yerde değerlendirirsin
Etek ucuna yakın bir yer. Boydan fermuarlı. Kısaltılabilir mı ki acaba?

Söylesen nolcak geçmişler olsun.

Ahh ahh benım ne kıyafetlerım el bez oldu . :mad:

Benim esimim orjinal deri montu yirtildi gecenlerde bir yere takmis heralde.
Terzi gibi bir yer yapistirmis,belli olmuyordu

Eger kopma yoksa arkadan yapiskanli telayla duzgunce yapistirilirsa hic biseyi kalmaz. Bi terziyle konus bence kurtarilabilir.

Üzücü yaa, o tip kıyafetleri sakınarak kullanmak lazım. Kimbilir kaç para vermiştin?

Back
X