Deri giydirme sandalye...

_sekerpare_

Guru
Pro Üye
25 Mart 2010
4.011
3.918
49
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza ve yardım istiyorum mutfakta deri giydirme sandalye kullanışlı olurmu yani her tarafı deri olanlardan ne dersiniz ayrıca mutfağa deri sandalye alırsam masayı da ahşapmı almalıyım bugün sitelerde gezdik ankaradayım ben kafam çorba oldu.birde mutfak masası olarak yuvarlağı daha kullanışlı buluyorum ben sizce? şimdiden teşekkürler:uhm:

Son düzenleme:
deri yemek masası sandalyelerindede mutfak sandalyelerindede çok kullanışlı birşey dökülse üstüne hemen silinebilir...yuvarlak masa konusunda fikir veremiyorum mutfağın durumuna göre değişir çünkü...

deri sandelyeler mutfakta cok hoş duruyor.yuvarlak masa pek hosuma gıtmıyo ama tabı mutfanınızın buyukluğunede bağlı tercih sizin kolay gelsın:)

çok teşekkürler arkadaşlar çabuk yıpranıyo dediler üstüne kotla otursan boyası çıkıyo dediler vs.. bilmiyorum hayırlısı olsun

Mutfakta deri sandalye gayet kullanışlı oluyor.Ancak çok açık veya çok koyu renk tercih etmemelisin.
Benim sandalyeler açık yeşil memnunum.

Masa konusuna gelince,deri sandalyeye ahşap masa hiç ama hiç yakışmaz cnm.Kesinlikle cam almalısın.

Sandalyeler muhtemelen köşelidir masada köşeli olmalı ,dikdörtgen masalar çok kullanışlı oluyor.

biz aslında sürekli mutfakta oturduğumuz için rahat olsun istiyoruzda karar veremedik dikkate alıcam teşekkürler canım

X