Sivilceli Ciltler Deri altı sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilceye bu sekilde yaklasana ilk defa gordum cok yaşa sen :deli:eger ilgilenmezsen hatalarini anlayp gidebilirler :KK53:

Ben de bactroban öneriyorum. 2-3 gün sabah akşam sürüp sonrasında madecassolle devam edebilirsin.

Ben cozumu biliyorum sivilce ile ilgili her konuya da yaziyorum ama direkt gormezden geliyor konu sahipleri. Herkes sunu sureyim hemen gecsin kafasinda ama deri alti buyuk sivilcelerle boyle bir sey mumkun degil.
Bana da yazar mısın lütfen.

Limon sür beklet 15 dk sonra yıka
Sonra beyaz sabunla yıka onuda beklet 15 dk sonrasında yıka
2 3 güne geçiyor

Tuzlu suyla yıka ve bir müddet durulama. Sivilceleri kurutuyor ya da daha da büyümesini engelliyor.

Tabi sivilceler dışa vurmasa dikkatlice ov derdim yüzünü ıslatıp tuzu ama iltihabını patlatıp daha da beter olmasına sebep olabilir. Bu sebeple tuzlu suyu pamukla cildine sür ve bir saat filan bekle. Biraz yansa, kaşınsa sorun değil ama aşırı derece de yanarsa, kaşınırsa falan hemen yıka yüzünü. Her cildin yapısı farklıdır. Belki de cildin hassastır. Daha da beter olmasına sebep olmak istemem.

Gözüne değdirmemeye çalış ama tuzlu suyu.

Huhu ayni derdi gecen hafta ben yasadim tam burnumun solunda ve gozum kapandi sisliginden resmen beynim zonkluyordu.
Isler bu sira cok yogun oldugu icin cildiyeye izin alip gitmek yemedi acikcasi,hayatimda da ilk defa basima geldi.

Eczaneye ugradim ogle arasi yuzumun halini gorunce sagolsun bisey demeden kendi krem verdi ve sonuc 3 gun icinde kurudu, ben bile hayret ettim. Omru billah beraber yasariz diye dusunmustum :KK70: istersen adini yaziveriyim al hemen basla

Ben cozumu biliyorum sivilce ile ilgili her konuya da yaziyorum ama direkt gormezden geliyor konu sahipleri. Herkes sunu sureyim hemen gecsin kafasinda ama deri alti buyuk sivilcelerle boyle bir sey mumkun degil.
Bana da ozelden yazabilir misin rica etsem? Hatta cok cok rica etsem :)

Huhu ayni derdi gecen hafta ben yasadim tam burnumun solunda ve gozum kapandi sisliginden resmen beynim zonkluyordu.
Isler bu sira cok yogun oldugu icin cildiyeye izin alip gitmek yemedi acikcasi,hayatimda da ilk defa basima geldi.

Eczaneye ugradim ogle arasi yuzumun halini gorunce sagolsun bisey demeden kendi krem verdi ve sonuc 3 gun icinde kurudu, ben bile hayret ettim. Omru billah beraber yasariz diye dusunmustum :KK70: istersen adini yaziveriyim al hemen basla
Ay çok sevinirim. Aynen bende de çıkmaz çıkmaz çıkacağı tuttu.

bana da yazar mısınız lütfen.bir haftadır bu konuyu araştırıyorum..

X