Sivilceli Ciltler Deri altı sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Konuya paldır küldür girmeden önce Merhaba, şimdi kısacık selamlaşmamızın ardından konuya usulca gireyim.
Kara gün pazar akşamı çenem de her zaman hiç şaşmadan aynı yerde çıkan o meşhur deri altı sivilcem çıktı her zamanki gibi fındık büyüklüğünde, kıpkırmızı ve asla sıkılmıyor fakat ben normalde delirip yüzümü oyana kadar sıkardım, bu sefer dedim ki 'Sıkma Nil hatasını anlar kendiliğinden gider belki' fakat deri altı sivilceler malumunuz erkekler gibi hatayı anlamak gibi bir olguları yok.
Neyse ben tam biriyle savaşırken anlımda da bir tane çıktı ve işin tuhaf kısmı yine aylar önce çıkıp kendi kendine geçtiği yerde tekrar kırmızı ve büyük şekilde. Dertler bununla biter mi bitmez.. Bu salı sabahına, yani bugüne gözlerimi bir açtım bir de ne göreyim burnum da bir sivilce çıkarma kararı almış.
Ama bana saç baş yoldurtan husus başka, kadın kadının halinden anlar diyerek konuya gireyim; bütün sezon kaymak gibi olan cildim bu hafta elim de patladı ve cuma günü toplu eski arkadaş görüşmem var. Sevdiğim sevmediğim herkes orada ve ben üç sivilce ile teşrif edeceğim.
Mucize beklemiyorum elbette ama bir krem, maske ne bileyim Anadolu kadınlarının eski usul yöntemleri.. her tavsiyeniz kabulüm. Şimdiden teşekkürler.
Yani şimdi klasık olacak ama asıl cozum cildiyede sende biliyorsun böyle dısa vurmayan ama hem buyuk hem acılı cıban boyutundakı sivilcelere bazı testler yapıyorlar karacıger vs sonrada uygunsanız ilaç yanı surmeden zıyade içme olarak
onun dısında kızarıklıklar ıcın buz veya cay agacı yagı (sadece sıvılcenın uzerıne veya bıldıgımız sarı teramıcyn merhemı yatarken kalın tabaka surun bazen uca toplatıyor bazende toplatmadan dagıtıyor bende etkisi oyle mesela gecmıs olsun

Yani şimdi klasık olacak ama asıl cozum cildiyede sende biliyorsun böyle dısa vurmayan ama hem buyuk hem acılı cıban boyutundakı sivilcelere bazı testler yapıyorlar karacıger vs sonrada uygunsanız ilaç yanı surmeden zıyade içme olarak
onun dısında kızarıklıklar ıcın buz veya cay agacı yagı (sadece sıvılcenın uzerıne veya bıldıgımız sarı teramıcyn merhemı yatarken kalın tabaka surun bazen uca toplatıyor bazende toplatmadan dagıtıyor bende etkisi oyle mesela gecmıs olsun
Terramycın'ın çok faydasını görmüştüm fakat bu tarz deri altı sivilcelerde pek bir faydası olmuyor bende. Dediğin gibi bir değişme olmazsa cildiyeye gideceğim, teşekkür ederim.
Çay ağacı yağını bir arkadaşım da önerdi eczane mi, kozmetik markalardan mı satın alabilirim?

essence marka sivilce kurutucusu var tavsiye ederim cuma gününe kadar kullan kurutmazsa kapatıcıdan başka çaren kalmayacak:KK43: bu arada benimde çene altımda çıkar ve sürekli sıkarım ama içinden bir şey çıkarmak için değil içine irin toplansın diye toplanmadan sönüp gidenlerde olur içi toplanıp patlattıktan sonra sönüp gidenlerde. ama tek bildiğim ağrı ve acı:sinirli:

Terramycın'ın çok faydasını görmüştüm fakat bu tarz deri altı sivilcelerde pek bir faydası olmuyor bende. Dediğin gibi bir değişme olmazsa cildiyeye gideceğim, teşekkür ederim.
Çay ağacı yağını bir arkadaşım da önerdi eczane mi, kozmetik markalardan mı satın alabilirim?
ya aslında şişlliği alan ve dagıtan antıbıotık bazlı pomatlar sımdı yazarımda ılac ısmı yasak dıye bılıyorum
ben yagı kozmetıkten aldım bızım ezcacıda gormedım sız eczanede gorursenız alabılırsınız tabı the body shopda var

essence marka sivilce kurutucusu var tavsiye ederim cuma gününe kadar kullan kurutmazsa kapatıcıdan başka çaren kalmayacak:KK43: bu arada benimde çene altımda çıkar ve sürekli sıkarım ama içinden bir şey çıkarmak için değil içine irin toplansın diye toplanmadan sönüp gidenlerde olur içi toplanıp patlattıktan sonra sönüp gidenlerde. ama tek bildiğim ağrı ve acı:sinirli:
Aynen öyle iç sesime tercüman oldun Vallahi. Teşekkür ederim tavsiyen için.

ya aslında şişlliği alan ve dagıtan antıbıotık bazlı pomatlar sımdı yazarımda ılac ısmı yasak dıye bılıyorum
ben yagı kozmetıkten aldım bızım ezcacıda gormedım sız eczanede gorursenız alabılırsınız tabı the body shopda var
Yasak mı bilmiyorum ama ben bir yaramazlık yapıp yazayım eczacı bana Fucidin Pomad verdi ama etkisini çok yavaş gösteren bir ilaç yine de gece yatarken bol keseden sürerim artık.

Yasak mı bilmiyorum ama ben bir yaramazlık yapıp yazayım eczacı bana Fucidin Pomad verdi ama etkisini çok yavaş gösteren bir ilaç yine de gece yatarken bol keseden sürerim artık.
yok benım dedıgım o degıl ozelden yazarım

limon sürüp bekletebilirsin sonra yıka ama
bir de biyerde okumuştum kil maskesini sadece sivilceye sür orda kalsın

Diş macununu bir kere yanağımda ki küçük bir sivilce için kullanmıştım cildimi tahriş etmişti sivilce tedavisinden yanık tedavisine geçiş yapmıştım resmen, yine de teşekkür ederim.
diş macununu bende denemıstım eskıden daha beter ız olmustu bence hıc bulasma dıs macununda hayır yok

Öncelikle cilt temizliğinize dikkat edin. Yüzünüzde uzun süre makyaj bırakmayın ve tonikle temizleyin. 1 haftalık antibiyotikler var onlardan kullanabilirsin. Sakın oynama üç günde iner takma :)

Ben sivilceler ve izleri için elma sirkesini kullanıyorum.

Birazcık suyla elma sirkesini karıştırıyorum,pamukla sivilce çıkan yere sürüyorum içeriğinde bulundurduğu vitamin ve asit sayesinde baya söndürüyor sivilceyi. İzler için çok faydasını gördüm inşallah düzelir canım.

Ben sivilceler ve izleri için elma sirkesini kullanıyorum.

Birazcık suyla elma sirkesini karıştırıyorum,pamukla sivilce çıkan yere sürüyorum içeriğinde bulundurduğu vitamin ve asit sayesinde baya söndürüyor sivilceyi. İzler için çok faydasını gördüm inşallah düzelir canım.
Teşekkür ederim, inşallah.

Diş macununu bir kere yanağımda ki küçük bir sivilce için kullanmıştım cildimi tahriş etmişti sivilce tedavisinden yanık tedavisine geçiş yapmıştım resmen, yine de teşekkür ederim.

Cilde değdirmemek gerekiyor, genelde böyle büyük, ucu çıkmayan, ağrılı sivilcelere sürüyorum ben ve sivilce dışına taşırmıyorum. Rica ederim. :)

Öyle sivilceleri söndürmek için bactroban ve gece yatarken de baticon sürüyorum ben. Derinliğini azaltır ama sizin buluşmanıza kadar izi tamamen geçirmez. Mecbur makyaj...

Ben cozumu biliyorum sivilce ile ilgili her konuya da yaziyorum ama direkt gormezden geliyor konu sahipleri. Herkes sunu sureyim hemen gecsin kafasinda ama deri alti buyuk sivilcelerle boyle bir sey mumkun degil.
Sen yine yaz canım,ben dinlerim.Oğlumda aynı şeyle mücadele ediyoruz çünki.Sanki alt deri altında oluşuyor.Tedavi gördü ama ara ara alevleniyor.

X