Onu duymuş ve dün denemiştim fakat pek bir işe yaramadı, teşekkür ederim yine de. Aynen yahu ne yapıyorlar hissediyorlar da bizden intikam mı alıyorlar acabaBuz koysan kızarıklığını alır. Zaten hep böyle zamanlarda patlak verirler
O san çare zaten ama kapanacak gibi değil o kadar büyük ki özellikle anlımda ki, kafamı bir yere vurmuş gibiyimBaş edemediğim bir sivilce tipi
Yoğun kapatıcı önerebiliyorum sadece
Aslında cildiyeye gitmeyi düşünmedim değil, olmadı yarın soluğu hastane de alırım. Dediğin ilaca da bir bakacağım, teşekkür ederim.Geçici çözümün makyaj ve kapatıcı. Ayrıca Nadixa mi ne antibiyotikli bir sivilce kremi var. Onu dene istersen. Ama güneş görmemek lazım. Geceleri sür belki iltihabı kurutur.
Kalıcı çözümün önce bir kadın doğum doktoruna git. Hormonal sebeplerle çıkıyordur. Bir kontrol etsin bir problem var mı. Yoksa dermatoloji ye gidersin.
Hemen geçmesi mümkün değil bunun bilincindeyim zaten ama cumaya kadar birazcık inse hiç fena olmaz.Ben cozumu biliyorum sivilce ile ilgili her konuya da yaziyorum ama direkt gormezden geliyor konu sahipleri. Herkes sunu sureyim hemen gecsin kafasinda ama deri alti buyuk sivilcelerle boyle bir sey mumkun degil.
Neyse ki bu gün birilerinin yüzü gülüyor, sivilcelerimin birinin yüzünü güldürmesine sevindim, teşekkür ederim. Yarına bir düzelme olmazsa ilk işim hastane kapılarına dayanmak olacak.
Anlatımına istemsiz güldüm sivilce konusunda hiç deneyimim yok dermatolog gitsniz:))))
Ürünün tam adını yorumu iki kere okumama rağmen henüz çözemedim, onu mümkünse yazar mısın? Şimdi sen de hiç bir şey beğenmiyorsun diyeceksin ama 7 gün çok be koalina ama Cuma'ya kadar az biraz işimi görür herhalde, teşekkür ederim.Ben rival de loopun bir ampulünü aldım tavsiye üzerine, 7 günlük bir bakım ama bugün 3. gün-kızarıklıkları bayağı yok etti ilginç bir şekilde. Vital adında, 50'li yaşlara hitab ediyor aslında, kırmızı bir paketi var ve 20 lira civarı.
Çözümü nedir peki?Ben cozumu biliyorum sivilce ile ilgili her konuya da yaziyorum ama direkt gormezden geliyor konu sahipleri. Herkes sunu sureyim hemen gecsin kafasinda ama deri alti buyuk sivilcelerle boyle bir sey mumkun degil.
3 günde biraz toparlar.Ürünün tam adını yorumu iki kere okumama rağmen henüz çözemedim, onu mümkünse yazar mısın? Şimdi sen de hiç bir şey beğenmiyorsun diyeceksin ama 7 gün çok be koalina ama Cuma'ya kadar az biraz işimi görür herhalde, teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, fotoğraf ve tavsiyen için.
Diş macununu bir kere yanağımda ki küçük bir sivilce için kullanmıştım cildimi tahriş etmişti sivilce tedavisinden yanık tedavisine geçiş yapmıştım resmen, yine de teşekkür ederim.Direkt yok eden bir önerim yok ama diş macununu üzerinde bekletirseniz ucu çıkıyor sivilcenin. Ben öyle yapıp patlatıyorum sonra, gerçi benim cildimde sivilce patlatınca iz kalmaz ondan rahatlığım.
Onu bir kere denemiştim aslında, aklımı çelmiyor değil ama bir kullanıcının serum önerisini deneyeceğim, o da aklıma yattı. Teşekkür ederim.sarımsak süür,sonra sudokrem kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?